Butikschef, Glostrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Få nye udfordringer i en stor virksomhed med et stærkt fællesskab.

Drømmer du om at arbejde i en butik, hvor fællesskab og samarbejde kommer i første række? Så lad drømmen gå i opfyldelse ved at blive butikschef i Harald Nyborg i Glostrup, Ejby Industrivej.

Vi har fællesskab og samarbejde i centrum, da vi tror på, at en god dynamik skaber det bedste grundlag for en god kundeoplevelse. Kollegaservice og kundeservice går hånd-i-hånd, og vi vil derfor yde vores bedste for, at du føler dig velkommen og bliver en del af holdet.

Du synes, at dette lyder som noget for dig:

Du bliver en del af et ungt stærkt team med flere års erfaring i Harald Nyborg, hvor du vil komme til at spille den ledende rolle i teamet. For at blive butikschef skal du have ledelseserfaring og være god til at samarbejde, men også kunne tænke og arbejde selvstændigt samt tage ansvar. Du er resultatorienteret, serviceminded, har situationsfornemmelse og sans for god kundebetjening. Du formår at engagere dig og gå foran som det gode eksempel, er fleksibel og har en positiv indstilling til nye udfordringer, til kunderne og til kollegerne.

Som butikschef vil du være ansvarlig for butikkens daglige drift samt have ledelsesansvaret for alle butikkens ansatte, herunder fastholdelse og udvikling af medarbejderne individuelt såvel som et team. Du møder med godt humør, har en positiv indstilling og formår at motivere medarbejderne.

Der er tale om en fuldtidsstilling, og der vil være aften- og weekendarbejde.

Få en spændende og afvekslende hverdag med fuld fart på samt mulighed for gode og fleksible arbejdsforhold, fordelagtige personalegoder, sundhedsforsikring, efteruddannelse, pension og løn efter kvalifikationer.

Det er en fordel, hvis du har truckkort.

Du synes, at dette passer på dig:

Du er en fleksibel og stabil medarbejder. Du ved, at du i en butik kan blive afbrudt, og arbejdsopgaverne kan ændre sig i løbet af dagen, samt at vi alle er afhængige af hinanden for at få butikken til at spille.

Du er ambitiøs. Du har lyst til at dygtiggøre dig, og lyst til at gøre dit bedste for at skabe et godt resultat. Derudover går du foran som det gode eksempel.

Du er imødekommende. Du ønsker at få andre til at føle sig godt tilpas i dit selskab, da du ved, at det er starten på god kollegaservice og en god kundeservice.

Du er en god kollega. Du ved, hvor vigtigt det er at være omgivet af gode medarbejdere. Både socialt og fagligt. Du ønsker at hjælpe og støtte dine medarbejdere, samt skabe god energi.

Du nyder at have direkte kundekontakt. Du formår at skabe tillid og forstå kunden. Du brænder for at give kunden en troværdig og god oplevelse. Sammen med dine dygtige medarbejdere sørger du for, at kunden kommer igen.

Du trives med ansvar. Du bliver lederen af butikkens ledergruppe, med faste lukkevagter.

Lyder jobbet som noget for dig, så skynd dig at sende din ansøgning, da vi inviterer ansøgere til samtale løbende. Stillingen forventes besat den hurtigst muligt eller efter aftale.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
Distriktschef Christian Johnsen på tlf. 63 95 95 00.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Butikschef i Valby

    Vil du stå i spidsen for en af vores største butikker? Samt være med til at skabe værdi for vores kunder og sætte retningen for fremtiden? Lige nu søger vi en Varehuschef til en af vores fremtidige..
    • Butikschef
    • Valby
    Få mere info
  • Butikschef i Hvidovre

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og trivsel er nøgleordene? Så bliv f..
    • Butikschef
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Butikschef i Måløv

    Team, Time & Trust Er du vores nye Store Manager i Måløv, en af vores mange butikker? Hvis du elsker at sælge, trives med stor handlefrihed og plads til personlig indflydelse til at ændre ting,.
    • Butikschef
    • Måløv
    Få mere info
  • Butikschef i Storkøbenhavn

    Online Shop Manager to VELUX Group – Hørsholm Excellent job opportunity for you, with a strong outset in eCommerce from both a technical perspective, campaign management, and follow-up on various..
    • Butikschef
    • Storkøbenhavn
    Få mere info