Bliv applikationsspecialist på fremtidens kliniske Applikationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Har du flair for og erfaring med tekniske løsninger, så har vi brug for dig! Vi har nemlig en nyoprettet stilling inden for klinisk logistik og klinisk dokumentation, hvor fremtidens IT applikationer skal hjælpe vores kliniske kollegaer.

Talegenkendelse, patientkald og andre vigtige applikationer
Som Applikationsspecialist vil du sammen med en Application Manager have ansvaret for en række applikationer, som understøtter vigtige arbejdsgange på vores sygehuse. Det kan være en applikation, der håndterer talegenkendelse til bl.a. journaloptagelse eller en applikation, der håndterer patientkald og hjertestopkald.

Med Koncern IT som arbejdsplads vil du få et stort ansvar og medbestemmelse. Der er højt til loftet, en uformel tone og helt fantastiske kollegaer. Du bliver en del af et yderst dedikeret team, hvor I samarbejder og sparrer med hinanden, også selvom I har ansvaret for forskellige applikationer.

Har du interesse for optimering af systemer?
Som vores nye Applikationsspecialist vil du spille en afgørende rolle i sikre at applikationerne fungerer efter hensigten samt sikre vedligehold og videreudvikling af applikationer og integrationer. Du holder overblik over udviklingsønsker, har tæt forretnings- og leverandørkontakt, er hovedansvarlig for applikationernes opgraderinger, deltager i projekter og udbud, samt sikrer en sikker og stabil drift.

Hovedparten af dine opgaver vil skulle løses gennem samarbejde og dialog med kollegaer i Koncern IT fx forretningskonsulenter, arkitekter, infrastruktur, driftsteknikere, men også eksterne leverandører og ikke mindst forretningsområderne i Region Sjælland. Det er derfor vigtigt, at du vægter kommunikation, samarbejde og konstruktiv dialog højt og forstår vigtigheden af alles input til opgaveløsningen – du er afhængig af den.

Vi tilbyder en stilling med opgaver, der spænder bredt og giver masser af gode udfordringer.
Du kommer fx til at håndtere opgaver som:

  • At deltage i arbejdet omkring den daglige drift, optimering og håndtere komplekse problemstillinger
  • At udbygge viden om arbejdsgange og processer i tæt samarbejde med forretningen
  • Udføre test på det operationelle plan
  • At fungere som tovholder/projektleder på mindre opgaver/projekter
  • Sikre leverandørkontakt og leverandørleverancer
  • 2. og 3. level support
  • Planlægge, styre, lede og sikre kommunikation med samarbejdspartnere

Det forventes, at du har overblikket over dine egne opgaver, og at du proaktivt søger at komme i mål, og samtidig kan se opgaverne i et større fælles perspektiv.

Du har gerne IT-erfaring, og du er optaget af det gode samarbejde
Vi forestiller os, at du har en IT-faglig baggrund enten via uddannelse eller erfaring. Du kan tilegne dig teknisk viden om specifikke applikationer/software (on-premise og cloud), og du er god til at bevare overblikket.

Du har forståelse for og erfaring med at navigere i et komplekst setup med tekniske løsninger, integrationer og mange interessenter, som du er afhængige af for at løse dine opgaver. Du vil opleve en alsidig hverdag, hvor det forventes, at du er opsøgende over for forretningen og regionerne.

Vi forventer, at du:

  • Har en struktureret tilgang til opgaveløsning, selvstændigt såvel som teambaseret
  • Har gode samarbejdsevner
  • Er målrettet og ser en ære i at færdiggøre opgaver
  • Er proaktiv og kan selv drive processerne
  • Er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt samt i stand til at sikre løbende dialog med samarbejdspartnere.


En velfungerende afdeling med et stærkt fokus på opgaven

Vi kan tilbyde en afdeling, hvor du vil indgå i et mangfoldigt team på 16 specialister, og du vil få mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Vi er optaget af, at vi løser vores opgaver med stor kvalitet, da vi skaber værdi for Regions Sjællands borgere gennem udvikling og vedligeholdelse af applikationerne.

Vi har en travl og spændende hverdag, men samtidig formår vi at skabe et godt og sundt arbejdsklima med høj medarbejdertilfredshed. Det er vigtigt for os. Du bliver en del af et team hvor sammenhold og god stemning præger hverdagen, naturligvis godt blandet med den høje faglighed.

Lyder det som noget for dig?
Hvis du vil være en del af teamet, så send os din ansøgning senest den 14. juni 2023. Samtaler vil blive afholdt løbende. Der vil være to samtalerunder og vi ønsker ansættelse hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. Frokost.

Som ansat i Region Sjælland får du flere fordele, der hjælper hverdagen til at hænge sammen – både nu og i fremtiden. Vi tilbyder nemlig flekstidsordning med fix-tid fra 9-15, gode muligheder for hjemmearbejde og 16-18 % i pension, alt efter din overenskomst.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte Teamleder Thomas Petersen på mobil: 51 59 33 58 eller på mail: [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

Koncern IT – Fælles om digitalisering
Koncern IT er regionens fælles IT-organisation, og vi er ansvarlige for digitale løsninger til Region Sjælland. I Koncern IT er vi højt specialiserede og dedikerede medarbejdere med mange forskellige fagligheder, der tilsammen gør os til et stærkt hold.

Vi er cirka 500 ansatte, der hver dag går på arbejde for at levere digitalisering til gavn for medarbejdere, borgere og patienter. Vi er en arbejdsplads, hvor jobtilfredsheden er høj, og hvor der er fokus på fleksibilitet - herunder muligheden for hjemmearbejde.

Vi er centralt placeret i Ringsted, så det er nemt at komme til os med både bil og tog. Vores supportorganisation er placeret på regionens sygehuse - tæt på vores ca. 20.000 brugere.

Fra 1. september danner vi et helt nyt center, Koncern Digitalisering, der skal understøtte endnu stærkere borgernære digitale løsninger.

Lær os bedre at kende:
Hjemmeside: Koncern IT som arbejdsplads - Region Sjælland - Vi er til for dig (regionsjaelland.dk)
LinkedIn: https://bit.ly/40K6MMT


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Ringsted
  • Onsdag den 14. juni 2023

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Roskilde

    Ønsker du en selvstændig stilling, hvor din ekspertise får stor betydning for projekternes succes? Hos [xxxxx] har du nu muligheden for at blive en central del af vores team, da vi søger en tekni..
    • Frontendudvikler
    • Roskilde
    Få mere info
  • Frontendudvikler (freelance) i Hele Danmark

    Sharp frontend intern interested in learning and performing CostBits Remote InternshipStudent Salary Unpaid We are a core..
    • Frontendudvikler
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Hele Danmark

    Om virksomheden EDT-Europe is a subsidiary of Emerging Display Technologies Corp. Ltd (EDT) Since its establishment in 2000, EDT has supported customers and distributors across Europe fro..
    • Frontendudvikler
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Kalundborg

    Om jobbet Er du klar til at hoppe ind i en verden, hvor digital kommunikation møder kreativitet, og hvor dit skrivebord – på fælleskontoret eller hjemme – er din kreative legeplads? Team Kommunik..
    • Frontendudvikler
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1