Beredskabsassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Nordjyllands Beredskab søger 2 beredskabsassistenter i døgnstyrken til stationen på Thomas Boss Gade 6, 9000 Aalborg.

Den ene stilling er med tiltrædelse den 24. juli 2023 eller snarest herefter og den anden med tiltrædelse 1. september 2023.

Om jobbet
Du vil indgå i døgnstyrken på vores brandstation i Aalborg, hvilket betyder du indgår i et vagtrul med vagter af 24 timers varighed. Udover brand og redningsopgaver, hvor du er med til at gøre en forskel for andre, vil der på en vagt også være ad hoc-opgaver som døgnstyrken løser på stationen imellem udkaldene.
  • Deltagelse i udrykningsopgaver
  • Deltagelse i daglige øvelser
  • Eftersyn og afprøvning af køretøjers og materiels funktion
  • Klargøring af køretøjer, røgdykkerapparater og andet materiel efter indsatser og øvelser
  • Diverse ad hoc-opgaver, eksempelvis vedligeholdelse af brandstationen og dens udenoms arealer, køretøjsvedligeholdelse på vores autoværksted, vedligeholdelse af røgdykkerapparater på vores røgdykkerværksted, deltagelse i sikkerhedsvagter og meget andet

Om stationen
Brandstationen i Aalborg ligger på Thomas Boss Gade 6, 9000 Aalborg. Stationen bliver drevet i samarbejde af Nordjyllands Beredskab og Aalborg Kommune.

Der er pt. tilknyttet 36 brandfolk i døgnstyrken og 24 deltidsansatte brandfolk til stationen, hvor af de 12 er holdledere.

På stationen er der tilknyttet 3 automobilsprøjter, 2 tankvogne, 1 miljøvogn, 1 drejestige, 1 CSU (Crew Service Unit), 1 redningsvogn, båd samt dykkerberedskab.

Station Aalborg kører ca. 950 udrykninger om året. Ud af disse 950 udrykninger er ca. 350 udrykninger, svarende til ca. 37 ?, udrykninger der ligger i hverdagene mellem kl. 07.00 og kl. 15.00.

Om dig
For at komme i betragtning skal du:
  • Have bestået og vedligeholdt Funktionsuddannelse INDSATS eller Funktionsuddannelse BRAND
  • Har kørekort, KAT. C og BE (Stor lastbil over 3.500 kg + stort påhængskøretøj)
  • Har en i forhold til de daglige opgaver på stationen relevant uddannelsesmæssig baggrund.
  • Kan se dig selv i Nordjyllands Beredskabs værdier; Faglighed – Ordentlighed – Vi gør en forskel. Læs om værdierne her: https://www.nordjyllandsberedskab.dk/om-os/vores-vaerdier
  • Kan og vil deltage i vedligeholds-, efter- og videreuddannelse og mødeaktivitet uden for normal arbejdstid
  • Er villig til at gennemføre uddannelse som højderedder og lineholder/kystredder og indgå i beredskabet med disse kompetencer
  • Umiddelbart inden ansættelsen kan gennemføre en fysisk prøve (funktionstest), en svømmeprøve og en højdeprøve med tilfredsstillende resultat
  • Umiddelbart inden ansættelsen kan fremvise en tilfredsstillende helbredsattest (Helbredsattest til brug i redningsberedskabet)

Attesten kan findes her: file:///U:/Diverse%20tekster/Stillingsopslag/2021/-helbredsattest-til-brug-i-redningsberedkabet---2021-.pdf

Dertil håber vi, at du har følgende kompetencer, som:
  • Uddannet højderedder
  • Uddannet lineholder/kystredder

Oplæring til jobbet
Du vil efter et kortere internt uddannelsesforløb indgå i døgnvagten på stationen i Aalborg.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for operativ Kristian Arntzen på mail: [email protected]

Det praktiske
Samtaler forventes afholdt i den 14. juni 2023.

Om Nordjyllands Beredskab
Nordjyllands Beredskab er et af landets største beredskaber med ansvar for ca. 590.000 nordjyder fordelt på knap 7.900 km2. Et ansvar vi tager meget seriøst og løser på tværs af alle vores afdelinger i Nordjyllands Beredskab. Vi kører til brand- og redningsopgaver fra 36 stationer, fordelt i 11 nordjyske kommuner, hvoraf de 32 stationer betjenes af Falck.
Nordjyllands Beredskab varetager samtidig en bred pallette af serviceopgaver, som f.eks. flytteservice, nøgleservice, værksted, tyveri- og brandalarmering. Ligesom Nordjyllands Beredskabs Uddannelsescenter også tilbyder en bred vifte af uddannelser og kurser. Nordjyllands Beredskabs Vagtcentral varetager ikke alene opgaver for det operative område, men også opgaver der er tilknyttet serviceområdet.
Et stort antal af arbejdsopgaver vi ikke kunne løse uden Nordjyllands Beredskabs ca. 170 fuldtidsansatte, 97 deltidsansatte, samt 170 frivillige.
Læs mere om os på www.nordjyllandsberedskab.dk

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffeattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Nordjyllands Beredskab opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b328ce0a)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Aalborg
  • Onsdag den 07. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
18. april 2024 20
17. april 2024 20
16. april 2024 19
15. april 2024 21
14. april 2024 21
13. april 2024 21
12. april 2024 21
11. april 2024 21
10. april 2024 23
9. april 2024 23
8. april 2024 20
7. april 2024 23
6. april 2024 24
5. april 2024 23
4. april 2024 21
3. april 2024 20
2. april 2024 22
1. april 2024 26
31. marts 2024 27
30. marts 2024 26
29. marts 2024 26
28. marts 2024 27
27. marts 2024 27
26. marts 2024 26
25. marts 2024 24
24. marts 2024 26
23. marts 2024 27
22. marts 2024 23
21. marts 2024 20
20. marts 2024 21
19. marts 2024 20

Værd at vide når du søger job som sikkerhedsmedarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!