Massør/Sportsterapeut

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Hvem er vi?

Vi er en klinik beliggende på Vestegnen. Vores vision om at støtte og styrke lokalsporten ligger dybt i os, og derfor hjælper vi flere af Vestegnens klubber med at optimere deres idrætsmæssige præstationer. Derudover er vi behandlere i Dansk Døve Idrætsforbund, hvor vi er deltagende ved deres landsholdssamlinger og kampe både herhjemme og i udlandet.

Vi er et team bestående af massører, sportsterapeuter og fysioterapeuter.

Vi arbejder ikke kun med manuelle behandlinger, men er i gang med at udvide klinikken til også at indbefatte træningscenter med både holdtræning og almen træning.

Hvem er du?

Du er uddannet massør eller sportsterapeut. Du har erfaring indenfor behandling af sportsfolk; om det er elite eller motionister, unge som ældre. Har du erfarring inden for træning også, er det kun en fordel, men ikke et krav.

Du har en interesse indenfor træning og sport.

Udover arbejdet som behandler i klinikken vil du kunne blive tilknyttet en eller flere af vores samarbejdsklubber samt døvelandsholdene, hvor du vil fungere som bindeleddet mellem klinikken og klubben/landsholdet.

Ved samarbejdet med klubberne/landsholdene vil der derfor også forekomme weekendarbejde hvor du vil fungere som behandler til deres stævner/turneringer/konkurrencer/events. Dette kan være med overnatninger.

Derfor er det vigtigt du er afklaret med at skulle være på arbejde i weekenderne samt aftener også.

Derudover, vil din hverdag blive præget af arbejde uden for behandlerrummet, da du også vil være ansigtet ud af til i træningscenteret.

Du er af natur et positivt og empatisk menneske, fleksibel, udadvendt, humoristisk, engageret og ikke bange for nye udfordringer. Du kan arbejde selvstændigt.

Du har en god viden inden for restitution og kan også rådgive og vejlede i dette.

Du skal kunne lide at samarbejde og være god til det, da den tværfaglige dimension, faggrupperne imellem, er altafgørende i forhold til vores vision om ikke bare at behandle skader, men hele mennesker.

Udover vores samarbejde med de lokale klubber, har vi også virksomhedsaftaler, dem vil du også få mulighed for at blive en del af.

Hvorfor vælge at arbejde hos os?

Vi har brug for lige netop dig, og hvad du kan bidrage med til klinikken udvikling. Du vil opleve en atmosfære af samarbejdsvilje og medindflydelse, hvor hver medarbejders individuelle kompetencer ses som et aktiv i behandlingen af vores klienter og i sparringen med dine kolleger.

Vi ser den personlige udvikling hos vores team, både fagligt og menneskeligt, som en af vores fornemmeste opgaver.

Du får muligheden for at hjælpe mennesker til at yde deres bedste.

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive forhandlet individuelt.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frisør", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frisør
  • Hvidovre
  • Torsdag den 05. oktober 2023

Lignende jobs

  • Frisør i København

    At [xxxxx] we inspire our customers, empower our teams, and help them become the best versions of themselves. We create an environment where people are valued, and differences are celebrated. Eve..
    • Frisør
    • København
    Få mere info
  • Frisør i Vallensbæk Strand

    Are you creative, enthusiastic about beauty and love engaging with customer? Do you want to take part in the journey of the global leader in prestige beauty? And would you like to be part of a stro..
    • Frisør
    • Vallensbæk Strand
    Få mere info
  • Frisør i København

    Calling all innovators, disruptors, and dreamers! Join L’Oréal, the world's #1 beauty company present in over 150 markets. For over 100 years, we’ve been transforming, fueled by data, tech, i..
    • Frisør
    • København
    Få mere info
  • Frisør i København K

    Lige nu leder vi efter en Beauty Advisor med kendskab til dufte og parfumer og som vil elske at sælge legendariske dufte fra Le Labo. Er du en duftentusiast med passion for personlig service?Vi .
    • Frisør
    • København K
    Få mere info