Har du lyst til at yde god service til vores ansøgere?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Vil du bidrage til, at vores ansøgere får en god ansøgningsproces, når de søger uddannelse på Zealand? Så er du måske vores nye kollega i Zealands optagsteam.
Vi søger en dygtig kollega, der kan spille positivt ind i teamet og være med til at styrke vejledning og sagsbehandling. Vi brænder for at give ansøgere god vejledning om vores uddannelser, optagelse og adgangskrav, og sikrer samtidig kvalificeret sagsbehandling og målrettet kommunikation til ansøgerne.

Som studieadministrativ koordinator i Optag kommer du til at have kontakt med ansøgere på telefon, mail, chat og til Åbent Hus. Du får også ansvar for sagsbehandling af ansøgninger på en række uddannelser. I perioder er der travlt, men vi har et godt sammenhold i teamet og hjælper hinanden, når der er brug for det.

Stillingen er på 37 timer om ugen, og du får din daglige gang i Zealands nye bygning på Lyngvej 21 i Køge. Ind imellem vil der dog være møder på Zealands andre afdelinger i Region Sjælland.

Du behøver ikke være ekspert i optag, men du lykkes bedst, hvis du har erfaring med studieadministration og lyst til at arbejde med både vejledning og sagsbehandling. Det vil også være en fordel, hvis er god til at bruge IT systemer og hurtig til at sætte dig ind i nye regler.

Dine primære arbejdsopgaver:


  • Sikre solid drift af optag, særligt sagsbehandling af ansøgninger
  • Dialog med ansøgere via mail, chat og telefon
  • Lyst til at arbejde med data herunder bl.a. Excel og pivot
  • Samarbejde med kolleger i andre dele af organisationen

Praktisk oplysninger


Ansættelsen er på fuldtid og aflønning sker i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK).

Send din ansøgning med cv, kopi af uddannelsesbevis samt anden relevant dokumentation via siden her – klik på knappen ’Søg jobbet’ nederst på siden allerede i dag og senest den 8. juni 2023.

Vi ønsker stillingen senest pr. 1. septemper 2023, og forventer at holde 1. samtale 28. juni og 2. samtale afholdes 5. juli 2023.

Arbejdsstedet er Zealand – Sjællands Erhvervsakademi, Lyngvej 21 4600 Køge.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til leder Jette Bech på tlf. 5076 2659 eller mail [email protected] eller til studieadministrativ koordinator Maria Kirkegaard på tlf. 5076 2788 eller mail [email protected]

Bliv en del af Zealand

På Zealand uddanner vi til job i erhvervslivet, med fokus på at forene teori og praksis i tæt samarbejde med regionens virksomheder.

Hos os er det passionen for samarbejde og faglighed, der driver værket. Vi uddanner og former ambitiøse og professionelle praktikere, som bidrager til vækst i erhvervslivet.

Zealand har afdelinger i fem byer i Region Sjælland. Læs mere på Zealand.dk

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge vores ledige stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Køge

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Tør du prøve kræfter med vores helt nye procesanlæg med de nyeste udstyr i M2 AF, som kræver, at du kan overskue stor kompleksitet? Vil du være med til at sikre, at vores produkter kommer godt fra .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Can you ensure that our PLC systems are running smoothly thus enabling millions around the world to live a better life? Are you motivated by a n open, solutions-based working environment where your..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Vil du proaktivt sikre leveringen af produkter til vores kunder? Kan du trives i et miljø, hvor der er fokus på høj udnyttelse af ressourcer og udstyr? Er du kvalitetsbevidst, omhyggelig og en vela..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Om jobbet Har du lyst til at hjælpe psykisk sårbare mennesker i arbejde eller uddannelse? Så er du måske vores nye IPS-konsulent i [xxxxx] Kalundborg har en veldrevet IPS-indsats..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info