Laborantpraktikant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Odense C

Praktikplads: Slå et slag for fremtidens vandmiljø!

Fra 1. februar 2024 søger vi en laborantpraktikant til spildevandslaboratoriet på Ejby Mølle renseanlæg i Odense.

Om jobbet

Hos os kan du prøve kræfter med en række spændende opgaver inden for spildevand og renseanlæg. Du bliver en del af et team på 8 engagerede kolleger, der udfører opgaver både i laboratoriet og i felten. I samarbejde med vores kollegaer i driften holder vi øje med, at processerne i renseanlæggene kører mest effektivt samt at det rensede vand er rent nok, når vi leder det ud i vandløbene. Det gør vi primært ved at udtage prøver, udføre kemiske driftsanalyser på både spildevand og slam, kvalitetssikre data samt kontrollere og vedligeholde online-måleudstyr.

I VandCenter Syd prioriterer vi klima og bæredygtighed meget højt, og du vil derfor også få lejlighed til at deltage i projekter inden for disse emner.

Vi giver dig en grundig oplæring inden for de forskellige områder, og det er af stor betydning for os, at du lærer så meget som muligt i din praktikperiode. Som praktikant hos os får du lov til at arbejde selvstændigt i takt med din udvikling inden for de forskellige arbejdsområder, og samtidig indgår du naturligt i teamets opgaver og daglige gøremål.

Lidt om dig

Du er under uddannelse som laborant og har gennemført den teoretiske del af uddannelsen. Det er et krav, at du har gyldigt kørekort, kategori B. Det er også nødvendigt, at du behersker engelsk både skriftligt og mundtligt, da vi har flere udenlandske samarbejdspartnere. Derudover vægter vi kvalifikationer inden for IT højt, idet vi i stor udstrækning benytter os af IT og især Excel i vores daglige arbejde.

Du viser interesse for dit fag og miljøet omkring dig. Du har mod på at arbejde med spildevand og slam i både marken og laboratoriet. Desuden er du nysgerrig, kreativt tænkende, lærenem og fuld af gåpåmod. Vi forventer, at du går til opgaverne med en positiv indstilling, tager initiativ og ansvar for egen læring.

Vi tilbyder

Hos VandCenter Syd får du et spændende og lærerigt praktikophold sammen med ca. 200 engagerede og dygtige kollegaer. Du får en 37 timers arbejdsuge med start kl. 7 om morgenen, løn efter overenskomst, flexordning og en række personalegoder, som du kan læse mere om på www.vandcenter.dk.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Lise Havsteen på tlf. 40 80 84 04 eller mail [email protected].

Ansøgning

Send din ansøgning, CV, evt. anbefalinger samt relevante eksamenspapirer via ansøgningsformularen "Søg denne stilling" herunder senest den 11. juni 2023 kl. 23:30. Samtaler forventes afholdt i uge 25/26.

Ansøgningsfrist: 11. juni 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Odense C