Erfaren psykolog med koordinerende funktioner til Klinikken i Militærpsykologisk Afdeling, Veterancentret i Ringsted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vi ønsker at styrke klinikfunktionen og det psykologfaglige miljø i Ringsted/Slagelse. Ønsker du at arbejde klinisk med udredning og behandling af soldater og veteraner med udsendelsesrelaterede psykiske problemstillinger, og varetage koordinerende og udviklende funktioner. Så er du måske vores ny kollega.

Om os

Forsvarets Veterancenter har overblikket på veteranområdet og står for den forebyggende, behandlende, støttende og opfølgende indsats med aktiviteter før, under og efter udsendelse.

Veterancentrets Militærpsykologiske Afdeling (MPA) rummer 2 sektioner: Klinikken og Internationale Operationer (INTOPS). Der er ca. 50 kollegaer, som fordeler sig i Aalborg, Holstebro/Karup, Fredericia, Slagelse/Ringsted, og Høvelte/København.

Du får tjenestested i Veterancentret i Ringsted, der fungerer i samspil med Veterancentret i Slagelse. Der er en psykologgruppe bestående af 6-7 psykologer, der arbejder engageret og målrettet for at skabe bedre vilkår for vores soldater, veteraner og deres pårørende. Vi vægter værdien af vores tværfaglige samarbejde højt og ofte foregår behandlingen i samarbejde med Veterancentrets socialrådgivere, opsøgende rådgivere, beskæftigelsesrådgivere og familierådgivere, der også har til huse i Ringsted og Slagelse.

Du får nogle fagligt dygtige kollegaer med meget relevant viden og erfaring på området. Teamet er karakteriseret ved at værdsætte faglige drøftelser og et lærende miljø, hvor vi kerer os om hinanden og har let til grin i hverdagen. Du referer til Klinikleder Ole Nielsen, som selv er psykolog, og som du har løbende koordinerende samarbejde med.

I Klinikken arbejder vi evidens- og forskningsbaseret, hvor vi løbende udvikler, afprøver og evaluerer nye metoder inden for kognitiv adfærdsterapi. Vi arbejder både med manualiseret tilgang til behandling (f.eks. traditionel Kognitiv Adfærdsterapi, Compassion Focused Therapy, Prolonge exposure og Cognitive Processing Therapy), men vi arbejder også med individuelt tilrettelagte forløb og tilpasser løbende behandlingsplanen til klientens problemstilling i både varighed, form og indhold. Aktuelt validerer vi et ny udredningsinterview til kompleks PTSD (ITI) og afprøver vores nyudviklede, modulopbyggede og individualiserede behandling af kompleks PTSD (MPC). Udover individuel psykoterapeutisk behandling tilbyder vi også Mindfulness forløb i gruppe, og Kropsterapi (B-BAT)ved fysioterapeut. Du får adgang til den nyeste viden og forskning på veteran-, det psykoterapeutiske, det psykotraumatologiske og det krisepsykologiske område - det er viden og forskning, som du som psykolog hos os også selv bidrager til.

Klinikken varetager psykologfaglig telefonisk rådgivning i dagstid (dagvagten). Vi varetager endvidere den nationale krisevagt, hvor psykologerne håndterer kriseopkald på telefon og kan indsættes nationalt med kort varsel til løsning af krisepsykologiske (debriefing) opgaver i Forsvaret.

Om stillingen

Dine arbejdsopgaver vil fortrinsvis være:
• Kliniske funktioner: Visitation og psykoterapeutisk behandling af veteraner og deres pårørende
• Tværfagligt samarbejde om klienter med andre fagpersoner i Veterancentret
• Koordinerende funktioner
• Supervisionsopgaver
• Udvikling af monofaglig og tværfaglig miljø
• Deltage i psykiatrisamarbejdet
• Rådgivning i dagvagtstelefon
• National krisevagt
• Deltage i forskningsprojekter og andet udviklingsarbejde

Attraktioner og udfordringer i jobbet
I Veterancentret bliver der lagt vægt på høj faglighed i opgavens udførelse, og at beslutninger bliver truffet på fagligt grundlag. Du får derfor mulighed for at bringe din faglighed i spil samtidig med, at du udvikler og styrker dine kompetencer inden for det psykoterapeutiske, psykotraumatologiske og krisepsykologiske område. Vi understøtter en kultur, hvor vi spiller hinanden gode, og hvor der er høj grad af tillid og omsorg for hinanden. Vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø med fleksibilitet i hverdagen, og hvor arbejdsglæden er i top.

Klinikken er karakteriseret ved, at vi bruger hinanden til faglig og kollegial sparring, og vi går ikke på kompromis med supervision. Efteruddannelse er en stor del af din kompetenceudvikling, og vi lægger sammen en plan for, at du udvikler relevante kompetencer

Du må påregne en vis rejseaktivitet, da vi tilbyder undervisning på andre af landets kaserner, og har fælles samlinger. Det anslås til 1-2 dage hver anden måned.

Om dig

Du er Cand. Psych. og autoriseret psykolog. Du har erfaring på området eller har lignede erfaring. Du har eller er godt på vej med psykoterapeutisk eller psykotraumatologisk specialist uddannelse og har længerevarende psykoterapeutisk uddannelsesforløb inden for den kognitive referenceramme.

Du har lyst og evne til også at arbejde med koordinerende og udviklende funktioner og supervision i det faglige miljø.

Du er engageret og fagligt kompetent inden for den kognitive adfærdsterapeutiske ramme, og ønsker at arbejde evidensbaseret. Du har interesse for klinisk arbejde, herunder udredning og behandling samt telefonisk rådgivning,

Du er motiveret for at beskæftige dig med soldater og veteraner, der har været udsat for traumatiske hændelser eller belastende omstændigheder - og deres pårørende.

Vi forventer, at du kan agere fleksibelt og selvstændigt, men også at du aktivt søger hjælp, når der er behov for det.

Du er glad for klinisk fordybelse og behandlingsarbejde, men trives også i et udviklingsorienteret miljø, hvor du løbende vil blive både fagligt og personligt udfordret.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter den gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikere i staten. Lønnen er anciennitetsbestemt, omfatter et centralt forhandlet tillæg, evt. autorisationstillæg samt mulighed for at forhandle et personligt kvalifikationstillæg. Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Til stillingerne er der også knyttet fysiske, psykiske og helbredsmæssige krav. Du skal derfor gennemgå en helbredsundersøgelse, fysisk afprøvning og psykologisk test forud for ansættelse. Kravene er begrundet i, at stillingen kan være relevant for udsendelse til internationale missioner. Afprøvningen gennemføres på Holmen, København, men dato for afprøvning kan først oplyses efter samtalen. Du vil skulle sætte hele dagen af til formålet. Du kan læse om de fysiske krav på traenmedforsvaret.dk

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikleder Ole Nielsen på tlf. 7216 3230. Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Birgit Jepsen på tlf. 7281 9183.

Ansøgningsfristen er d. 8. juni. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
Der er tale om en fast fuldtidsstilling til besættelse den 1. september 2023 eller efter nærmere aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link og vedhæfte ansøgning, C.V, samt uddannelsesbevis og autorisationsbevis. Vær opmærksom på at bilag kun kan tilføjes som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM VETERANCENTRET
Veterancentret er forankret i Forsvarsministeriets Personalestyrelse og står for en systematisk indsatsrettet mod alle veteraner og pårørende før, under og efter udsendelse. Ud over de forebyggende indsatser har alle veteraner og pårørende adgang til tværfaglig støtte fra socialrådgivere, beskæftigelsesrådgivere, opsøgende rådgivere og psykologer, hvis behovet er relateret til udsendelse.

Vi samarbejder med myndigheder, virksomheder og frivillige foreninger, der er i kontakt med vores veteraner. Opgaverne omfatter bl.a. forskning og formidling af viden om veteraner og deres forhold, socialområdet, rehabiliteringsområdet, det militærpsykologiske område, klinisk behandling og koordination af veteranområdets initiativer.

Du kan læse mere om Veterancentrets arbejde på vores hjemmeside http://veteran.forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Ringsted
  • Torsdag den 08. juni 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Roskilde

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Fast stilling som distriktspsykiatrisk sygeplejerske 32 timer til F-ACT team målrettet patienter med affektive lidelser, herunder pakkeforløb. En af vores dygtige sygeplejersker har valgt at sø..
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog i Holbæk

    Vi udvider vores psykolog/psykiatri team og søger derfor en specialpsykolog i psykiatri og en psykiatrisk overlæge (psykiater), som vil være med til at videreudvikle den psykiatriske funktion i vor..
    • Psykolog
    • Holbæk
    Få mere info
  • Psykolog (vikar) i Slagelse

    Vil du lære psykiatrien at kende og ønsker du, at få en fod indenfor? Så søger vi timelønnede vikarer til et ikke fast timetal på afsnit SL2. Erfaring med psykiatri ikke et krav, men vi ser..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0