Vikarstilling: Pædagogmedhjælper i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Herning

Social- og sundhedshjælper/-assistent, sygeplejerskestuderende, pensioneret sygeplejerske eller med anden sundhedsfaglig baggrund, søges til et sommerferievikariat i nattevagt.

Sætter du en ære i at understøtte patienter i et selvstændigt og godt liv, og har du fokus på det sundhedsfaglige aspekt i dette? Brænder du for dit fag, og er du optaget af at løse kerneopgaven og gøre en forskel for patienterne? Ser du pårørende som en ressource og ved du, at når vi samarbejder, kan vi bidrage til det gode liv, såvel som vores egen arbejdsglæde? Så er det hos os du skal søge

Er du social- og sundhedshjælper, sygeplejerskestud, måske er du pensioneret sygeplejerske, som ønsker at hjælpe i en kortere periode, eller har en anden sundhedsfaglig baggrund, så søger vi en nattevagt i sommerferien, der vil være med til at sikre faglighed og kvalitet for vores 36 borgere, der kommer på et akut ophold, et vurderingsophold, et specialiseret eller avanceret rehabiliteringsophold, på vores 36 midlertidige pladser i Rehabiliteringscenteret. Vi har mange forskellige borgere i midlertidige ophold med medicinske sygdomme, palliation, kirurgi/sår, demens, neurologi og akutte ophold, og vi har et stort flow af borgere, så derfor er der altid nye og spændende opgaver.

Har du lyst til at blive en del af et stærkt tværfagligt team, hvor der er høj fokus på trivsel, sammenhold og høj faglighed? Fokus på patient/pårørende involvering? En spændende varierende hverdag, hvor du bliver bakket op af kolleger i et tæt tværsektorielt samarbejde?

Vi søger en social- og sundhedshjælper, sygeplejerskestuderende, pensioneret sygeplejerske eller med en anden sundhedsfaglig uddannelse, til nattevagt med weekendvagt, gerne hver 2. weekend, hvis du ønsker at kører 5, 6 eller 7 nattevagter i streg er det også en mulighed. Ansættelsen er tidsbegrænset på 30 timer om ugen, fra ugerne 25 -35 med mulighed for forlængelse.

Vi modtager patienter fra sygehusene og borgere fra eget hjem til midlertidige ophold som akut ophold, vurderingsophold eller et specialiseret / avanceret rehabiliterings ophold. Vi har et stort flow mellem 60 – 80 indlæggelser/udskrivelser pr måned. Vi har en velorganiseret MED – og arbejdsmiljøorganisation med mulighed for indflydelse. Vi har et tæt samarbejde med kommunens visitationsenhed, akutteamet og kommunens øvrige specialfunktioner.
Vi har det kollegialt rigtig godt sammen, og der er en god tone – og vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden i hverdagen og på tværs i huset. Vi er fordelt på 12 sygeplejersker, 29 Social og sundhedsassistenter, 7 social og sundhedshjælpere, 8 terapeuter, 4 husassistenter og 2 køkkenpersonaler.

Hvem er vi


  • Rehabiliteringscentret er opdelt i 4 teams med hver deres overordnende speciale.
  • Til hvert team er der tilknyttet sygeplejersker, sosu-personale og terapeuter.
  • Vi har studerende og elever og alle bidrager til deres læring.
  • Vi tager ansvar for det gode arbejdsmiljø og sætter pris på godt humør og fællesskab.
  • Tillid, samarbejde og ordentlighed er vigtige for os i kommunikationen.
  • Vi prioriterer at lave kompetenceudvikling, og vi har mange muligheder for at få faglig udvikling.

Hvem er du


  • Du har en bred klinisk erfaring og er interesseret i at følge med i udviklingen, og du bidrager til kollegernes udvikling.
  • Du har gode samarbejdsevner på alle niveauer.
  • Du har et godt overblik, er god til at prioritere, er fleksibel og kan møde vores beboer og deres pårørende i de behov, de har.
  • Inddrager borger og pårørende og kan arbejde målrettet ud fra opsatte mål for borgerne i deres midlertidige ophold.
  • Bidrager til udviklingen af Rehabiliteringscenteret med de nye opgaver det nære sundhedsvæsen giver os i fremtiden.
  • Bidrager til et godt arbejdsmiljø og en positiv kultur, som har en afsmittende effekt på patienter og pårørende.


Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og aftale om Ny Løn

Ansøgningsfrist


14. juni 2023 eller hurtigst muligt – Vi afvikler samtaler løbende

Ansøgning sendes elektronisk via Herning Kommunes hjemmeside www.Herning.dk

Nærmere oplysninger


om stillingen kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder Bozica Djulabic på telefon 21 54 41 04.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Herning

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper (vikar) i Herning

    Da en af vores pædagogmedhjælpere skal være forældre, søger vi en barselsvikar pædagogmedhjælper til Solstrålerne i vuggestuen på 36 timer med start den 23. maj 2024.Institutionen har 42 vugges..
    • Pædagogmedhjælper
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Herning

    Vi søger én frisk pædagogmedhjælper til Lindetræets SFO, et SFO-tilbud for 0.- 1. årgang. Det drejer sig om en tidsbegrænset stilling i juni måned på 30-35 timer ugentligt. Vi søger en pædagogm..
    • Pædagogmedhjælper
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Viborg

    Har du glæde ved at være - lyst til at lære - styrke til at gro?Og vil du være med til at understøtte, at børn og voksne får mulighed for at opleve glæde ved at være, lyst til at lære, styrke t..
    • Pædagogmedhjælper
    • Viborg
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Viborg

    Faste weekendvikarer søges Er du fx studerende eller har sabbatår, og vil du gerne gøre en forskel for børn og unge? Gider du arbejde hver anden weekend og er du stabil? Så smid os en ansøgning :-).
    • Pædagogmedhjælper
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 3
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2