IT-supporter – Til konsulenthus i vækst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

På vegne af Zantio IT er ReQT Consulting på udkig efter en ny IT supporter til teamet i Fredericia

Brænder du for IT-Support i verdensklasse, hvor du med høj faglighed guider og forklare tekniske udfordringer til kunderne på en let og forståelig måde? Motiveres du i arbejdet med nye områder og brancher, hvor du hverdag udfordres indenfor din IT kunnen og som følger af en bred palette af kunder? Så er det dig Zantio IT står og mangler til deres team.

Zantio teamet består af 14 personer idag, med god plads i nyindrettede kontorfasciliteter lige ved afkørsel 59 i Fredericia. Som IT-supporter hos Zantio IT er du omgivet af gode kolleger, hvor humor og fælleskab spiller en stor rolle. Din hverdag bliver aldrig kedelig, det er en garanti.

Dine arbejdsopgaver bliver:

Din dagligdag består i support til kunderne, med alt fra små hverdags udfordringer til opgaver af større kompleksitet. Du ”møder” kunderne i øjenhøjde, og du sørger altid for at yde den ypperligste rådgivning og fejlfinding, så kunderne hurtigt er kørende igen. Det er Zantio´s primære mål, at kunderne altid modtager den fulde service og altid føler sig ”taget af” fra start til slut i processerne. Der arbejdes primært i velkendte miljøer som Office 365, intune og azure.

Alt efter din baggrund og kundernes behov, kommer du til at løse opgaver både ude hos kunderne og via mail, telefon og remote fra kontoret. Du løser derfor alt fra printerproblemer hos det lille lokale tømrerfirma, til opsætning af nyt serversystem hos større virksomheder.

Fokus opgaver

  • 1st og 2nd line support til kunderne, som dækker flere forskellige brancheområder
  • Opsætning og implementering af pc´er, netværk, printer osv. hos kunderne.
  • At dykke ned i kundernes udfordringer for at blive klogere til næste gang.
  • Og desuden hele tiden at holde dig ajour på, hvad der sker i IT-branchen.


Vi leder efter dig som:

Besidder gode menneskelige og kommunikative egenskaber. Du er omgængelig og nærværrende, og du motiveres af en bred kontaktflade og mangeartede opgaver indenfor IT. Du har gerne nogle års erfaring fra en lignende rolle – uanset hvad, så er dit IT-fundament i orden. Du er vedholdende og engageret overfor kunderne og samarbejder altid respektfuldt og med stor ordentlighed.

Yderligere

  • Er du logisk tænkende og brænder for at give kunden en god oplevelse
  • Er du struktureret, har overblik og følger dine opgaver til dørs
  • Trives du i et ungt miljø med fart på og masser af udvikling
  • Er du ansvarlig, serviceminded og klar til at lære noget nyt
  • Har du erfaring med RDS og Azure/Office 365 miljøer

Som person er du nysgerrighed, og du har lyst til at blive udfordret og kaste dig ud i opgaverne. Med afsæt i din viden og erfaring, er du typen der har mod på at sige sin mening, og udfordrer hvor det giver mening, så Zantio IT hele tiden skaber værdi og hjælper deres kunder med at optimere deres IT-miljøer.

Zantio tilbyder:

Du bliver en del af et team bestående af 14 kollegaer, som med godt humør og stort engagement brænder for, at levere den bedste service med et smil på læben. Du møder en arbejdsplads, med mulighed for personlig og faglig udvikling i et ambitiøst og dynamisk arbejdsmiljø. For Zantio IT er det vigtigt, at der er plads til at lære nyt og blive dygtigere. Derfor er tæt sparring og samarbejde blandt kolleger et must og helt naturligt.

Der bliver ofte holdt sociale arrangementer, og Zantio sætter pris på fællesskab og gode oplevelser sammen. På kontoret i Fredericia, hvor fra din arbejdsdag tager udgangspunkt, er der fast frokostordning alle ugens 5 dage. Løn og ansættelsesforhold forhandles personligt.

Tiltrædelse:

Snarest muligt, dog senest 1. August 2023

Ansøgningsfrist:

18-06-23

Samtaleproces:

Samtalerne igangsættes medio Juni og forventes afsluttet ultimo Juni

Søg jobbet:

Søg jobbet via knappen ”søg jobbet” hvor du kan sende cv og andet relevant materiale.

Ønsker du yderligere informationer vedr. jobbet som ”IT Supporter”, er du velkommen til at kontakte Hans Hermann på tlf. 2618 4844 eller mail. [email protected]

Processen varetages af konsulent Hans Hermann fra ReQT Consulting, hvorfor al henvendelse om jobbet skal ske hertil.

Om Zantio IT:

Zantio IT startede i 2015 med drømmen om, at blive en velkendt og vellidt spiller på IT området. Det begyndte med support til private kunder, bl.a. gennem et samarbejde med EWII omkring Premium Wifi. Gennem netværket af privatkunder, blev Zantio IT anbefalet til diverse erhvervsledere – først i Fredericia og omegn – og nu servicere Zantio IT virksomheder både lokalt og globalt.

I 2020 valgte Zantio IT at stoppe med support af privatkunder og i stedet fokusere 100% på 3 kundegrupper: Veterinær / dyrlæger, offshore og blandet erhverv. Denne specialisering i disse kundegrupper sørger for, at kompetencerne holdes høje og nærheden til kunden bevares. Det er sådan Zantio IT vil lykkes med, at blive den eneste store danske IT-virksomhed, der altid har glade kunder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Fredericia
  • Søndag den 18. juni 2023

Lignende jobs

  • It-supporter (studiejob) i Sydjylland

    Kickstart-AcademyI dette studiejob bliver du en del af et pre-graduate forløb, hvor du som studerende på sidste år af din kandidat indtræder i et Kickstart-Academy med ambition om fuldtidsansættels..
    • IT-supporter
    • Sydjylland
    Få mere info
  • It-supporter i Esbjerg

    Om virksomheden HYTOR Group er en førende virksomhed indenfor værktøjsløsninger til krævende brancher, samt hydraulik, pneumatik og proces. De søger en dygtig Service Tekniker til at styrk..
    • IT-supporter
    • Esbjerg
    Få mere info
  • It-supporter i Kolding

    Motiverer det dig at dykke ned i dine kunders mere komplekse IT-problemstillinger, og sikre at de får den optimale løsning? Vil du være en del af et team med gode og dygtige kollegaer, hvor sparrin..
    • IT-supporter
    • Kolding
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Billund

    I [xxxxx] søger vi en engageret IT-supporterelev, som skal hjælpe os med den daglige drift inden for IT-områdetDu vil være en del af vores IT team, hvor der er et godt fællesskab og .
    • IT-supporter
    • Billund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 2
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 3