Praktikant til kampagne og kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - København Ø

Som praktikant i Røde Kors’ sektion for Partnerskaber & Kampagner bliver du en del af to af Røde Kors’ største kampagner, Røde Kors-indsamlingen og Røde Kors’ julekampagne. Vi tilbyder et spændende og dynamisk praktikforløb, hvor du får mulighed for at prøver kræfter med kampagnearbejde, strategisk kommunikation, influencermarketing, digital marketing, events, fundraising og projektledelse i praksis – og alt sammen på det travleste og sjoveste tidspunkt på året i Røde Kors.

Under praktikforløbet arbejder du tæt sammen med en kampagneleder, der vil give dig løbende sparring, så dit faglige udbytte bliver så stort som muligt. Vi lægger vægt på, at dit praktikophold giver dig konkret og relevant erhvervserfaring, som du fremadrettet kan bruge. Praktikopholdet er sat til 37 timer om ugen og kan tilrettelægges fleksibelt i forhold til dit studie, hvis du fx skal følge et eller flere fag undervejs. Praktikken er ulønnet, med betalt frokost.

Praktikperioden vil være fra 4. september til 22. december 2023, men vi kan i et vist omfang være fleksible med hensyn til start og slut dato. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning, annoncen tages ned, når vi har fundet den rette.

Hvad skal du lave?

  • Koordinering, kommunikation og praktiske opgaver ifbm. influencerindsamlinger
  • Udvikling og koordinering af events og arrangementer
  • Produktion af indhold til SoMe og www
  • Mindre grafiske opgaver i Canva
  • Diverse kommunikations- og kampagneopgaver

Hvem er du?
Opgaven kræver, at du er god til at formulere dig på dansk, skriftligt og mundtlig. Du er naturligt service-minded, initiativrig, udadvendt og detaljeorienteret. Vi lægger vægt på, at du er god til at planlægge og strukturere dine opgaver og kan bevare overblikket, når opgaverne spidser til. Du må meget gerne have erfaring med mindre grafiske opgaver. Vi forestiller os, at du er kandidatstuderende på en videregående uddannelse, men vi opfordrer dig også til at søge praktikstillingen, hvis du går på en erhvervsakademisk uddannelse.

Hvem er vi?
Som praktikant i Røde Kors’ sektion for bliver du en del af Røde Kors’ landskontor, som er en stor og professionel enhed på 300 medarbejdere på Østerbro midt i København.

Tidligere praktikant har udtalt:
Jeg har været meget glad for at være praktikant hos Røde Kors og vil klart anbefale et praktikforløb hos Røde Kors. Det er en god arbejdsplads med plads til alle, du kommer til at føle dig som en del af teamet fra første dag, og du bliver i høj grad inddraget i kampagnearbejdet og beslutningsprocesserne.

Røde Kors er verdens største humanitære hjælpeorganisation.
I 150 år har vi hjulpet nødlidende uden at skele til religion, etnicitet eller politisk overbevisning. I dag er vi over 30.000 frivillige alene i Danmark, med over 100 millioner støtter i hele verden. Det har vi, fordi vi sikrer, at hjælpen kommer ud der, hvor den gør allermest gavn. Vær med. Sammen gør vi en verden til forskel.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kampagneleder Ane Wibroe Sonne på telefon 3157 8988 eller [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København Ø

Lignende jobs