Speciallæger i endokrinologi, kardiologi eller intern medicin til Hormon-og Hjerteafdelingen på Slagelse Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Speciallæger i endokrinologi, kardiologi eller intern medicin søges til Hormon- og Hjerteafdelingen på Slagelse Sygehus

Vil du være med til at sætte dit præg på en stor kardiologisk og endokrinologisk afdeling på Slagelse Sygehus? Kan du identificere dig med vores strategisk fokus ”Sammen er vi bedst” og værdierne ordentlighed, ansvarlighed og faglighed? Så har du nu en unik mulighed for at komme med på holdet. Vi søger en speciallæge, som vil indgå i et team, hvor aktiv og positiv udvikling er i fokus tværfagligt.

Værdierne ordentlighed, ansvarlighed og faglighed anser vi som grundværdier i samarbejdet med vores patienter, kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. Værdierne er sammen med kontinuerlig udvikling af de kardiologiske og endokrinologiske specialer vores fokus både i vores daglige arbejde og i udviklingen af vores langtidsstrategi.

Vores mål er – for kardiologien - at blive de bedste til at behandle det, som de fleste fejler og vi satser på at være førende indenfor non-invasiv billeddiagnostik, en afdeling hvor patienterne føler sig trygge både faglig og medmenneskeligt.

For endokrinologien er vores mål, at vi på et meget højt fagligt niveau, kan håndtere komplekse patientforløb med flere diagnoser, herunder psykiatriske og multisyge patienter.

Vi har et aktivt forskningsmiljø særligt inden for kardiovaskulær sygdom ved diabetes, hvor der vil være mulighed for deltagelse. Inden for de sidste år har vi produceret forskning på højt internationalt niveau (MR af hjerte ved type 2 diabetes) og hvor der er etableret samarbejde med kollegaer i Leeds og Leicester i England.

Hvem er vi?

Medicin 2 er en af de tre medicinske afdelinger på NSR sygehuse. I vores afdeling har vi endokrinologi og kardiologi, AK-Center og Diagnostik Center. Vi har selvstændige ambulatorier for endokrinologi og kardiologi på både Slagelse og Næstved matriklerne, mens AK-Centret og Diagnostik Center er beliggende i Næstved. Vores sengeafsnit er samlet under én afsnitsledelse og er beliggende i Slagelse.

Du vil have hovedarbejdssted i Slagelse og enkelte dage på Næstved Sygehus.

Vi vil meget gerne prioritere forskning i afdelingen og der er derfor mulighed for forskningsansættelse. Der er ansat flere forskningssygeplejersker og ph.d. studerende i afdelingen. Afdelingen er meget forskningsaktiv indenfor diabetes og hjertesygdom, trombokardiologi og ekkokardiografi.

Som speciallæge i Medicin 2 får du mulighed for at medvirke til at skabe en kultur, hvor ordentlighed, ansvarlighed og faglighed for patienterne er i fokus. En kultur, hvor et stadigt inspirerende og motiverende arbejdsmiljø skal bidrage til at fastholde personale og øge trivslen.

I Medicin 2, arbejder vi i et respektfuldt og tillidsbaseret samarbejde på tværs af specialer og faggrupper, med vægt på kvalitet og høj faglighed.

De kardiologiske og endokrinologiske funktioner

Afdelingen har stor ambulant kardiologisk aktivitet med i alt ca. 20.000 besøg om året fordelt på Slagelse og Næstved Sygehuse. Afdelingen varetager al kardiologi på hovedfunktionsniveau. Vi har nyt udstyr til ekkokardiografi inkl. mulighed for 4D og TEE. Vi har udført Hjerte CT igennem mange år, og har implementeret klinisk Hjerte MR. Vi har hjertesvigtsklinik og atrieflimrenklinik samt flere uddannede ekkoteknikere. Vi udfører de gængse undersøgelser indenfor arytmidiagnostik (holter og R-test) samt arbejdstest og døgnblodtryk.

Vores normalt 48 senge har alle mulighed for telemetri og er beliggende i en ny og moderne sengebygning med enestuer. Der er aktuelt ca. 16 indlæggelser pr dag.

På sengeafsnittet er der primært indlagt kardiologiske patienter, men du vil også være en del af den endokrinologiske udredning og de opgaver der er forbundet med det.

Dine dagfunktioner vil være enten i form af stuegang på Hormon- og Hjerteafsnittet eller i form af ambulatoriefunktion i bred forstand. Du vil enten indgå i den medicinske eller kardiologiske bagvagts funktion, afhængig af kvalifikationer. Medicinsk bagvagt er en døgnvagt med tilstedeværelse. Kardiologisk bagvagt er en døgnvagt med rådighedsvagt fra bolig efter kl. 21.00, såfremt der ikke er akutte problemstillinger der skal håndteres. Vagtholdet i afdelingen består udover den medicinske bagvagt af en døgndækkende reservelægevagt.

I vores endokrinologiske ambulatorium følger vi patienter med diabetes (stor population af type 1 diabetes inklusive behandling med insulinpumper), osteoporose, thyreoideasygdomme, kalk- og binyresygdomme, samt andre endokrinologiske sygdomme. Vi udreder også for hypofysesygdomme, men den videre behandling varetages ved SUH i Køge.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Et udfordrende job på et højt fagligt niveau med særlig kompleksitet i patientforløbene
  • Sammensætning af dine arbejdsfunktioner, hvor vi bl.a. tager udgangspunkt i dine faglige styrker og ønsker
  • Gode muligheder for forskning
  • Mulighed for ansvarsområder indenfor dine interesseområder
  • En foranderlig, udfordrende og afvekslende arbejdsdag i et tværfagligt samarbejdsmiljø, hvor udvikling, åbenhed, ordentlighed og respekt for hinanden værdsættes højt

Vi forventer

  • At du vil være med til at præge udviklingen af afdelingen; med høj faglighed, ordentlighed og engagement
  • At du bidrager til godt tværfagligt samarbejde, hvor vi arbejder sammen om patientforløbene
  • At du indgår i supervision og undervisning af yngre læger, medicinstuderende og sygeplejersker
  • At du ser muligheder og er klar til at sætte handling bag

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Special Læger.

En forudsætning for ansættelse ved hospitalet er i øvrigt, at der gives samtykke til indhentelse af børneattest.

Ansøgning skal være modtaget senest 9/6-2023.

Samtaler afholdes mandag d. 12/6-2023, fra kl. 13.00, på Medicinsk Ledelsesgang, Slagelse Sygehus.

Stillingerne er som udgangspunkt på fuld tid i henhold til ovenstående, men har du andre ønsker, skal det ikke afholde dig fra at søge. Angiv gerne i ansøgningen hvad du ønsker.

Har du lyst til at besøge os eller vil du vide mere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte Cheflæge Suheil Andreas Salamon, tlf. 9357 7178, eller ledende overlæge Eva Lerche-Black, tlf. 61790568.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Slagelse
  • Fredag den 09. juni 2023

Lignende jobs

  • Læge i Holbæk

    Psykiatrisk Klinik i Holbæk søger en ny overlæge med eller uden ledelse, afhængig af ansøgers interesser og kvalifikationer. Uanset om stillingen er med eller uden ledelse, forventes ansøger at hav..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge på Midt-og Vestsjælland

    Brænder du for at arbejde med kvalitetssikring og miljømonitorering? Hvis ja, så er du måske vores nye kollega i QA. Vi søger en ansvarsbevidst laborant, bioanalytiker eller farmakonom til en .
    • Læge
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Consultancy in Endocrinology combined with a clinical professorship in Endocrinology with special focus on Pituitary diseases A clinical position as consultant of Endocrinology at the Departmen..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Projekt Universitetshospital Køge skal med en række byggeetaper med senge- og behandlingsbygning, sterilcentral, laboratorier m.v. skabe rammerne for Sjællands Universitetshospital i Køge. Vi har b..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info