Afdelingslæge ved Øjenafdelingen Næstved, Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Ved Øjenafdelingen Næstved, Sjællands Universitetshospital, er 1-2 stillinger som overenskomstansat afdelingslæge ledig til besættelse 1. august 2023 eller efter aftale.

Stillingen ønskes besat med en speciallæge i Oftalmologi med bred klinisk erfaring og med hovedinteresse inden for medicinsk Oftalmologi, gerne med særlig interesse for Uveitis eller forreste afsnit, herunder cornea. Andre subspecialer kan eventuelt aftales individuelt.

Øjenafdelingen vægter speciallægernes videreuddannelse højt uanset ansættelsens varighed, herunder fuld udnyttelse af overenskomstens mindst 10 årlige uddannelsesdage med delvis eller hel dækning af relevante udgifter.

Der er mulighed for nedsat normtid i ansættelsen.

Øjenafdelingen Sjællands Universitetshospital er organisatorisk og ledelsesmæssigt én enhed med to afdelinger i henholdsvis Næstved og Roskilde. Stillingen er tilknyttet Næstved.

I udgangspunktet er døgnvagt (½ times tilkald) inkluderet i stillingen. Efter dagarbejde og i weekenden kan døgnvagten afholdes fra Roskilde.

Øjenafdelingen i Næstved har regionsfunktion i vitreoretinal kirurgi, uveitis, børneoftalmologi, tårevejskirurgi og anti-VEGF behandling og modtager på hovedfunktionsniveau alle patientgrupper.

Øjenafdelingen i Roskilde har regionsfunktioner i højdeskelen, glaukom, børneoftalmologi, anti-VEGF behandling og neurooftalmologi, foruden højt specialiseret funktion i skelen. Hér modtages også alle patientgrupper på hovedfunktionsniveau.

Vi har et godt og konstruktivt samarbejde med de praktiserende øjenlæger i regionen tillige med Øjenafdelingerne i naboregionerne om både højt specialiserede og fælles patienter.

Når Sjællands Universitetshospital i Køge er bygget færdig, flytter personalet fra Næstved og Roskilde sammen ind i Køge. I den mellemliggende periode intensiveres og harmoniseres samarbejdet imellem personalerne i Roskilde og Næstved, herunder lægefagligt samarbejde, ensretning og harmonisering af retningslinjer, arbejdsgange, procedurer med videre. Du får mulighed for besøg på matriklen i Roskilde for at lære personalet at kende og ikke mindst at få indblik i de faglige kompetencer hos kollegerne.

Sjællands Universitetshospitals Øjenafdeling har en strategi og et mål, der tegner fremtidens øjenafdeling i Region Sjælland. Overordnet vil vi som led i hele hospitalets strategi være en Øjenafdeling, der akademisk sidestiller det sjældne med det almindelige. Vi vil specialisere os i det, som regionens patienter fejler samt udføre patientnær forskning. Vi er en afdeling i øjenhøjde. Med den faglige profil har vi indsatsområder, der svarer til patienternes behov i regionen. Med en stærk faglig profil og højeste faglige standard foruden akademisk udvikling med forskning, undervisning, oplæring, kvalitetsudvikling og efteruddannelse ydes det bedste for regionens patienter.

Indsatsområderne med fokus på specialisering og på forkant med udvikling samt forskning er følgende: Medicinsk Retina, Glaukom, Externa/tåreveje/tørre øjne, Uveitis, Akut Oftalmologi, Børneoftalmologi og Strabismus. Faste grundfunktioner med løbende akademisk udvikling til understøttelse af patientbehov er Cataract, Neurooftalmologi og Vitreoretinal kirurgi.

Kvalifikationer

Stillingen ønskes primært besat med en speciallæge i oftalmologi med bred klinisk erfaring og gerne med igangværende eller ønske om subspecialisering inden for 1 eller 2 områder i Oftalmologi.

Det er en forudsætning, at ansøger aktivt tager del i afdelingens faglige udvikling og kvalitetsarbejde samt supervision og undervisning af afdelingens uddannelsessøgende læger. Administrative opgaver er ligeledes en del af speciallægens arbejde. Der lægges vægt på evne til at indgå i et frugtbart tværfagligt samarbejde. I ansøgningen bedes ansøger oplyse om sig selv i de syv lægeroller.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist 15. juni 2023, og ansættelsessamtaler finder sted 22. juni 2023.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til cheflæge Ditte Erngaard, [email protected], 56 51 33 01.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Næstved
  • Torsdag den 15. juni 2023

Lignende jobs

  • Læge (studiejob) i Næstved

    Er du sygeplejestuderende og mangler et studierelevant arbejde? Har du lyst til at udvikle din sygeplejeerfaring og arbejde på fleksible tidspunkter? – så læs videre her. [xxxxx]s..
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info
  • Læge i Hele Danmark

    Novavi Køge søger Læge eller PsykiaterEr du læge eller psykiater med erfaring indenfor misbrugsbehandling og psykiatri – og vil du hjælpe med at opnå vores mål om, at alle skal leve et liv uden s..
    • Læge
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Læge (vikar) i Næstved

    Til Administrationen i Præhospitalt Center i Næstved søger vi en ledelseskonsulent til en stilling på 37 timer ugentligt i et 1-årigt vikariat. Præhospitalt Center indeholder ud over Administr..
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info
  • Læge i Hele Danmark

    Læge søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Læge
    • Hele Danmark
    Få mere info