Speciallæger til Akutafdelingen, SUH, Køge. Mulighed for meritforløb og deltid.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Vi har fået lov til at udvide vores bagvagtsteam med et vagthold af speciallæger, og vi er godt i gang. Vil du være med til skabe de bedste forløb og yde den bedste evidensbaseret behandling til dine akutte patienter - sammen med mange gode og dygtige kollegaer? Deltid er muligt. Samtaler holdes løbende.

"Afdelingen har adskillige ildsjæle indenfor det akutmedicinske område, hvilket også stemningen bæger præg af. Fra yngste til ældste medarbejder er det tydeligt, at man er i en afdeling, som vil det akutmedicinske område og akutkonceptet..."

Inspektorrapporter - Sundhedsstyrelsen

Kom og bliv en del af vores alsidige, spændende arbejdsplads, hvor uddannelse, høj faglighed og samarbejde er kerneområder. Akutafdelingen i Køge er en af de ældste akutafdelinger i landet, og vores afdeling har gennem mange år haft et samarbejde med Boston. Du vil derfor opleve en afdeling i konstant udvikling, en afdeling som skeler til de store Emergency Departments i USA og som stiler mod at Akutmedicin i Danmark skal blive blandt de mest søgte specialer i Danmark. Vil du være med i denne spændende udvikling?

Vi kan tilbyde dig:

- Introduktion til alle funktioner i Akutafdelingen: modtagelse af ustabile og stabile patienter i Modtagelsen og OBS-afsnittet. Funktion som superviserende bagvagt samt Skadestuen og opfølgning på indlagte patienter i vores Korttidsafsnit.

- Opbygning af supplerende kompetencer, evt. i et meritforløb til speciallæge i Akutmedicin.

- Et dynamisk og velfungerende tværfagligt arbejdsmiljø mellem lægegruppen og plejegruppen.

- En bred vifte af akutte medicinske og kirurgiske tilstande

- Mulighed for at fordybe sig i kompetencer, du vil blive særlig dygtig til. Det kan være bestemte patientgrupper eller procedurer, forskning etc.

- Massiv udvikling af personlige kompetencer i håndteringen af den akutte patient

- Et inspirerende og sjovt arbejdsmiljø

Forventninger til dig:

- Du er speciallæge eller læge trin 2

- Du vi tage ansvar for dine patienter

- Du vil lære en masse nyt

- Er positivt indstillet på at skabe godt samarbejde med alle samarbejdspartnere

Arbejdstilrettelæggelse:

Du indgår i bagvagtslaget. Deltagelse i aftenvagter og på sigt også aften/nattevagter. Vi har en bagvagt i døgndækkende tilstedeværelse.

Vores 2-3 mellemvagtslag består af introlæger og HU-læger i akutmedicin, HU-læger i almen medicin og læger i meritforløb til akutmedicin.

Der er et forvagtslag af modtagelæger (KBU, intro-læger i o-kir og enkelte lægevikarer)

Løn- og ansættelsesvilkår:

Ansættelse iht. overenskomst

Ansøgning sendes via jobportalen (link nederst på siden)

Samtaler efter aftale

Yderligere oplysninger:

Kan fås ved henvendelse til Cheflæge Gerhard Tiwald tlf.: 47 32 14 01. [email protected]

Materiale om afdelingen kan rekvireres hos Afdelingsledelsessekretær Anne-Marie Lauenborg på tlf.: 47 32 14 80. [email protected]

Om Akutafdelingen

Afdelingens funktion er modtagelse af patienter til akut indlæggelse eller akut skadebehandling, væsentligst for specialerne kirurgi, ortopædkirurgi samt de medicinske specialer fraset medicinske børn. Akutafdelingens opgaver rummer triagering, primær diagnostisk og behandling, og efterfølgende visitation til relevant afdeling. Opgaverne løses i et tværfagligt samarbejde mellem Akutafdelingens personalegrupper, hvor et godt samarbejde med vagtholdene fra sygehusets øvrige afdelinger også er essentielt.

Afdelingen har 6 ultralydsscannere. Ultralydsundersøgelser er et uundværligt redskab i klinikken, som vi anvender i stigende grad. Med det kan vi hurtigere stille de rigtige diagnoser og optimere og målrette vores behandling derefter til fordel for patienten.

Vi har nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede HU-læger ansat som brænder for specialet, er aktive i DASEM/YDAM og har skabt uddannelsesplatformen RESUS.

RESUS - Akutmedicineren.dk

Akutafdelingen disponerer over eget akut modtageafsnit med 10 senge, i observationsafsnittet 7 akutte senge og 6 til observation, samt et korttidsafsnit med 21 sengepladser. Desuden har Akutafdelingen ledelsesansvar over Roskilde skadestue.

Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Når bygningerne i Køge står færdige i 2026, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Køge
  • Søndag den 13. august 2023

Lignende jobs

  • Læge i Holbæk

    Afdelingslæge søges til Børne- og Ungeafdeling Børne- og Ungeafdelingen, Holbæk Sygehus, søger dedikeret børnelæge med start 1. juni 2024. Afdelingen Holbæk Børne- og Ungeafdeling varet..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Drømmer du om at blive akutmediciner, så har vi introstillingen til dig… Vil du gerne stå i første række og modtage, diagnosticere og behandle akutte tilstande, så sørger vi for, at du bliver k..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge til Afsnit for Brystundersøgelser, Billeddiagnostisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde. En stilling som afdelingslæge ved Afsnit for Brystundersøgelser er ledig p..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Ledende overlæge til Afsnit for Brystundersøgelser, Sjællands Universitetshospital, Roskilde Vi søger en ledende overlæge til vores mammaradiologiske afsnit med ansættelsesstart 1.september 202..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4
26. marts 2024 5
25. marts 2024 3
24. marts 2024 3
23. marts 2024 3
22. marts 2024 4
21. marts 2024 4
20. marts 2024 3