Fyldesupporter til fyldefabrik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kan du lide, når der er styr på sagerne, og ser du detaljer samtidig med at vi også har fremdrift? Så kom og hjælp os med at sikre, at vores dokumentation er korrekt, når vi producerer vigtig medicin til patienterne.
Om afdelingen
Du vil blive en del af Injectable Finished Products (IFP), og mere specifikt vil du blive en del af afdelingen AP Filling og Inspection, der er lokaliseret i Hillerød. Afdelingen er ansvarlig for fyldeprocessen samt vedligeholdelse og validering af vores to nye isolator fyldelinjer samt inspektion af produkterne. Positionen
Du vil blive en del af vores team, Operational Support, der lige nu består af 15 supportere- og der er plads til flere. Der er højt humør og fart over feltet i teamet. Vi lykkes sammen. Hver dag arbejder vi for at frigive produkter samt supportere vores operatører på linien. En vigtig forudsætning for at kunne frigive produkter er, at dokumentationen er i orden. Her har vi brug for dig til en blive en af vores batch reviewer. Som batch reviewer hos os bliver man ansvarlig for en batch og følger den fra start til slut. Man skal undervejs sikr at dokumentation er OK, og sker der udfordringer, skal man supportere operatørerne til at tage de rette valg. Igennem dit arbejde vil du have en bred vifte af interessenter, og du vil samarbejde på tværs af forskellige teams, hvilket giver rig mulighed for at skabe et bredt netværk i organisationen. Ud over at arbejde med batch dokumentation samt supportere operatørerne, vil du også blive involveret i at forbedre vores processer. Gerne med initiativer fra netop dig. Kvalifikationer:
  • Du har en uddannelse indenfor naturvidenskab. Både kandidater med korte samt længere uddannelser er velkomne til at ansøge.
  • Du har GMP erfaring og det er en fordel, hvis du kender til aseptisk produktion.
  • Du kommunikerer effektivt og har erfaring med at være i kontakt med interessenter på alle niveauer.
  • Du er flydende i dansk og engelsk.
  • Du er detaljeorienteret og kan samtidig lide at arbejde med nødvendigt og tilstrækkeligt. Du trives ved at få tildelt ansvar og er god til at bevare overblikket. Du er en problemløser og har sans for kvalitet i opgaveløsningen og så stortrives du i et arbejdsmiljø, som indebærer en høj grad af variation i dagligdagen. Du vil have muligheden for at indgå i et socialt team, så hvis du også ser dig selv, som en teamplayer, så vil vi gerne høre fra dig! Om Novo Nordisk
    I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med usædvanligt talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt For yderligere information kontakt venligst Mikala Stormly (Associate Manager) på +45 30753765. Deadline 15. juni 2023
    Bemærk, at ansøgninger vurderes løbende, og derfor kan annoncen lukkes inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er gået videre med kandidater til screening- eller interviewfasen. Så ansøg nu frem for senere. Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning til dit CV, skriv hellere et godt CV, og nogle linjer om, hvorfor du søger stillingen. Vi beder også om at du ikke indsætter et foto i dit CV, da det hjælper os til en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv. We commit to an inclusive recruitment process and equality of opportunity for all our job applicants. At Novo Nordisk we recognize that it is no longer good enough to aspire to be the best company in the world. We need to aspire to be the best company for the world and we know that this is only possible with talented employees with diverse perspectives, backgrounds and cultures. We are therefore committed to creating an inclusive culture that celebrates the diversity of our employees, the patients we serve and communities we operate in. Together, we’re life changing.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

    Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Hillerød

    Lignende jobs