Koordinator til Kantinerne ved Måltider og Ernæring, Aalborg Universitetshospital.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Koordinator til Kantinerne ved Måltider og Ernæring, Aalborg Universitetshospital.

Har du kreative evner og er god til planlægning? Har du erfaring med produktion og levering til kantiner og mødeforplejning? Er du serviceminded og ønsker du at gøre en forskel for Aalborg UH’s medarbejdere og gæster? Kan du bidrage til et godt arbejdsmiljø, hvor vi prioriterer fællesskabet? Er du en vedholden teamplayer der er klar til at træde ind i en central rolle, så er det måske dig vi står og mangler i vores team.

Din nye hverdag
Måltider og Ernæring er en del af serviceområdet ved Aalborg Universitetshospital og er fremtrædende inden for ernæring og måltidsoplevelser til både patienter, medarbejdere og gæster. Hospitalets målsætning er at sikre optimal ernæring, som en vigtig del af det samlede behandlingsforløb. Vores service er fundamentet for denne målsætning.
I øjeblikket er vi i gang med en forandring mod et nyt koncept for Måltider og Ernæring samt planlægning af udflytning til Nyt Aalborg Universitetshospital. I denne sammenhæng har vi brug for en dygtig og erfaren koordinator til at indgå i vores Kantiner ved Måltider og Ernæring.
Som koordinator for Kantinerne for du et koordinerende ansvar med planlægning og udførsel af vores daglige opgaver i forbindelse med drift af kantinerne. Din base er i Aalborg, hvor vi har vores hoved køkken, her vil du, i samarbejde med dit team og nærmeste ledere sikre en høj ensartet kvalitet og service i afdelingen.

Du kan se frem til at træde ind i en alsidig hverdag hvor du bla.:
  • Koordinerer opgaver og ressourcer
  • Er ansvarlig for at kvaliteten altid er på samme høje niveau
  • Sikrer en rationel bemanding på alle matrikler
  • Sparre med din leder om udviklingen af konceptet


Hvem er du
Du har en baggrund som kok eller anden kostfaglig baggrund. Du har flere års erfaring med arbejde i kantine. Du er tilpas med at arbejde i standardiserede rammer, og du har et godt fødevarekendskab og et højt serviceniveau. IT på brugerniveau er en forudsætning.
Du er løsningsorienteret og struktureret og brænder for det gode måltid. Du er handlekraftig og udadvendt af natur og værdsætter det gode samarbejde med kollegaer.

Hvad tilbyder vi
Et serviceområde i udvikling, hvor du får indflydelse på fremtiden og rig mulighed for at udforske, udfordre og udvikle nye processer i et fællesskab, hvor vi udvikler og arbejder målrettet mod vores fælles mål. Du bliver en del af et team, hvor vi tager os godt af hinanden, og hvor der er plads til forskelligheder. Vi har højt fokus på både faglig og personlig udvikling.

Ansøgningsfrist
Den 23.06 2023 og det forventes, at ansættelsessamtalerne afholdes i uge 26

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst
Stilling er på fuldtid med arbejdssted i Aalborg
Arbejdstiden er alle hverdage i tidsrummet 6.36-14.00. Der må påregnes enkelte vagter på andre tidspunkter.
Tiltrædelse 15/8-2023 eller efter aftale.

Ansøgning og kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte (alle hverdage mellem 8 og 14):
Søren Møller tlf. 51796214 mail: [email protected]
Måltider og ernæring, Aalborg Universitetshospital, Hobrovej 19-22, 9000 Aalborg

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Aalborg
  • Fredag den 23. juni 2023

Værd at vide når du søger job som diætist i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!