Områdeleder Drift til Ambulancetjenesten i Den Præhospitale Virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Region Nordjylland har siden december 2019 stået for driften af regionens øvrige præhospitale enheder og siden 1. april 2022 den regionale ambulancetjeneste.

Til driftsorganisation vedr. flådestyring af biler, baser og kontrakter vedr. disse søges en områdeleder.

Stillingen ønskes besat pr. 1. juli 2023 eller efter aftale.

Om stillingen
Du bliver ansvarlig for den daglige drift med hensyn til flådestyring af køretøjer i tæt samarbejde med leverandør og værksted, systemadministrator på ASSIGN, den klimamæssige indsats og bæredygtighedsinitiativer som skal forankres i driften.

Du vil i tæt samarbejde med administrationen og ledelse blive knyttet på diverse relevante udbud og kontrakter.

Du vil i tæt samarbejde med områdelederne i drift sporene beskæftige dig med kvalitetssikring på tværs af afdelingerne. Du skal deltage i den løbende monitorering af den præhospitale indsats og løbende vurdere om denne lever op til fastlagte kvalitetskrav, følge op på eventuelle kvalitetsbrist samt sikre implementering af forbedringstiltag i samarbejde med administrationen og områdelederne.

Du har til opgave at sikre størst mulig trivsel blandt personalet, således at der til enhver tid er den fornødne motivation og dedikation for levering af høj faglighed i ydelserne, med fokus på kerneydelsen. Det forventes, at du deltager i tilrettelæggelsen af kommende udbud på materiel, biler og udstyr.

Driftsorganisationen understøttes af vores vagt- og drift-planlæggere, som du skal indgå i et tæt samarbejde med for at sikre den daglige drift.

Områdelederen refererer til enhedschefen i DPV.

Arbejdsstedet er Hjulmagervej 18-20, 9000 Aalborg.

Din profil
Vi søger en profil, som brænder for personaleledelse og har en naturlig autoritet med lyst til at påvirke og få indflydelse ift. opgaveporteføljen. Du motiveres af den fælles opgave at etablere en effektiv og professionel driftsorganisation – og er med det udgangspunkt indstillet på at bidrage fleksibelt og løsningsorienteret til den samlede opgaveportefølje.

Du har gerne erfaring inden for sundhedsvæsenet, og gerne det præhospitale område. Du har dokumenteret erfaring med personaleledelse, herunder at lægge, styre og overholde budgetter.

Du kan arbejde selvstændigt og sætter pris på et stort råderum og ansvar. Samtidig er du en holdspiller, der er god til at etablere konstruktive samarbejdsrelationer på tværs af fagligheder og organisatoriske skel.
Du skal have et godt blik for de fremtidige digitale muligheder, der kan anvendes i det præhospitale set-up til gavn for patienten.

Vi forestiller os blandt andet, at følgende forhold gør dig attraktiv:
  • Erfaring med ledelsesopgaver, gerne indenfor det præhospitale område.
  • Evner til at skabe relationer på tværs af samarbejdspartnere.
  • Evner at skabe gode rammer, så medarbejdere kan yde deres bedste.
  • Har gennemslagskraft.
  • Er anerkendende, lyttende og udviser empati i samarbejdet med medarbejdere.
  • Har forståelse for præmissen at arbejde og navigere i en politisk ledet organisation.
  • Har et godt glimt i øjet og evner at medvirke til at skabe nogle fortsat gode sociale rammer i virksomheden.


Hvem er vi?
Vi er en organisation i rivende udvikling, da vi både vokser i størrelse og driftsområder som følge af hjemtagelsen af dele af ambulancetjenesten i regionen og den liggende patientbefordring. Vi udvikler os desuden indenfor en række andre områder, fx det tværsektorielle samarbejde mhp. på at styrke det nære, akutte sundhedsvæsen.

Vi består af AMK-vagtcentralen, Øvrige Præhospitale Enheder (ØPE), Ambulancetjenesten Aalborg, Vendsyssel og en administration, der understøtter driften. Læs mere om os her:
Som ledelse arbejder vi ud fra ITOP-værdierne, som står for Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme. Vi vægter en flad og transparent ledelsesstruktur og medarbejderinddragelse meget højt.
Antallet af medarbejdere i DPV er lige knap 350, den største andel af ansatte findes i de operative spor.

I Region Nordjylland tror vi på central styring og decentral ledelse. Det betyder, at vi har nogle fælles rammer, som vi alle skal forholde os til. Nationale og regionale mål, fælles fokusområder, budget, indkøbsaftaler etc.
Vi har også nogle fælles grundholdninger til, hvad god ledelse er – det er dem, du finder beskrevet i Ledelsesgrundlag, i vores ITOP-værdier og i vores MED-aftale.
Ledelsesgrundlaget i Region Nordjylland bygger på 4 vigtige elementer, Ledelse op, Ledelses ned, Ledelse på tværs og Ledelse ind.

Endvidere stiller vi følgende krav:
Kan fremvise børne- og straffeattest.
Du har kørekort til minimum Kat: B.

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med HK.

Yderligere information
Ved spørgsmål om stillingen kan du kontakte Enhedschef Kenneth Lübcke på tlf.: 21 49 80 15 eller mail , eller du kan læse mere om Den Præhospitale Virksomhed her:

Ansøgningsfrist og ansættelsesproces
Upload din motiverede ansøgning, eventuelt med en kort præsentationsvideo på ikke mere end et minut,
CV og andre relevante bilag senest d. 09. juni 2023, kl. 12.00.

Samtaler afholdes torsdag d. 15. juni 2023.

Ifbm. evt. tilbud om ansættelse, bedes du opliste én til to af dine nærmeste ledere fra nylige ansættelser, hvorfra vi kan indhente referencer.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg
  • Fredag den 09. juni 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Velkommen til en stor og kompleks afdeling, hvor patientforløb koordineres på tværs af afsnit og matrikler. Vi søger en ledende oversygeplejerske med ansvar for vores dagafsnit samt øvre sengeafsni..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Har du interesse for højt specialiseret kirurgisk sygepleje, prioriterer høj faglighed og har gode mono-og tværfaglige samarbejdsevner, så er denne stilling måske noget for dig.Karkirurgisk afd..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Er du til kompleks og akut sygepleje? Er du til det tætte og langvarige familiecentrerede samarbejde? Værdsætter du et godt samarbejdet med et engageret team af sygeplejersker og speciallæger og ku..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Er du til nye udfordringer hver dag, så er en stilling som sygeplejerske på Geriatrisk Afdeling lige noget for dig.For os er det geriatriske speciale noget helt særligt. I plejen og behandlingen .
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som sygeplejerske i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!