Payroll og HR Administrator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

ALK er verdensledende indenfor allergivaccination, og vi er på en utrolig spændende vækst rejse, hvor vi konstant udfordrer og flytter grænserne inden for allergibehandling. Har du lyst til at være med på rejsen, så er det nu, du skal søge stillingen som HR og Payroll Administrator i Hørsholm!

Stillingen

Grundet vores rivende udvikling de sidste år og forventet fremadrettet vækst, søger vi endnu en dygtig Payroll og HR Administrator til vores danske HR-team, som består af 5 erfarne og dedikerede personer.

Som Payroll og HR Administrator får du et spændende og afvekslende job, hvor du håndterer mange forskellige løn og HR-administrative opgaver for vores ca. 900 medarbejdere i Danmark. Du får en alsidig hverdag, hvor du arbejder tæt sammen med dine kollegaer i HR-teamet, samt ledere og medarbejdere på tværs af ALK Danmark.

Vi sikrer selvfølgelig den nødvendige introduktion til ALK, vores kultur og vores arbejdsgange, og du vil i høj grad få en bred kontaktflade i organisationen og være med til at sikre et godt samarbejde i ALK i Danmark.

I stillingen får du en bred vifte af opgaver, herunder at:

  • Være med til at kontrollere at løninput, feriepenge og bonusudbetaling er, som de skal være
  • Behandle refusionsansøgninger
  • Opdatere og vedligeholde vores interne HR personale system for Danmark (Workday)
  • Træne vores nye ledere i Workday
  • Udarbejde diverse dokumenter såsom ansættelseskontrakter, tillæg og bonusbreve
  • Sikre overholdelse af gældende overenskomster, lokalaftaler og vagtaftaler
  • Besvare HR admin og payroll relaterede henvendelser fra medarbejdere og ledere
  • Opdatere medarbejderhåndbogen
  • Indgå i forskellige HR-relaterede projekter
  • Ad-hoc opgaver i forbindelse med mobility ansættelser, dokument upload til Workday og lign.

Udover de ovennævnte opgaver, vil du også være med til at varetage lønkørsel og månedsafslutning sammen med vores Payroll og HR Administrator kollega og samarbejdspartner Visma, der håndterer vores lønstyring.

Din profil
Vi forestiller os, at du har nogle års erhvervserfaring inden for løn og HR-administration, og samtidig har lyst til at lære og sætte dig ind i forskellige processer og forretningsområder.

Det er vigtigt, du har et solidt kendskab til lønsystemer og har stærke IT-færdigheder. Har du erfaring med Workday og SAP, er det en fordel. Derudover er du god til at skrive og tale dansk og engelsk.

Du er grundig og du kan lide, at der er styr på detaljerne. Du har fokus på at levere høj kvalitet samtidig med, at du forstår vigtigheden i at overholde deadlines. Du har en god talmæssig forståelse og kan håndtere store mængder data.

Som person er du en teamplayer, som også kan arbejde selvstændigt og få tingene til at ske. Du er imødekommende af natur og kommunikerer og samarbejder ubesværet med kollegaer på alle niveauer i organisationen.

Vi tilbyder

Hos ALK har vi et behageligt arbejdsmiljø med gode og udfordrende arbejdsopgaver og et godt teamsamarbejde, med plads til alle. Vi kan tilbyde en særdeles god kantineordning, en personaleforening med mange muligheder, en favorabel sundhedsordning, god pensionsordning samt en løn der matcher dine kvalifikationer.

Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Du vil blive en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og videnudvikling. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Scion science park i Hørsholm.

Kontakt

Vil du vide mere om vores virksomhed opfordrer vi dig til at besøge os på www.alk.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Charlotte Armitage, HR Director DK & China på telefon +45 21 17 39 41.

Ansøgning

Kan du genkende dig selv i rollen så søg snarest muligt, da vi løbende indkalder kandidater til screening og interviews. Ansøgningsfristen er den 14. juni 2023. Vi glæder os til at læse din motiverede ansøgning vedhæftet dit CV!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Hørsholm

Lignende jobs

  • Hr-leder i Hele Danmark

    HR-leder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • HR-leder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-leder i Kvistgård

    We are seeking an employee who thrives with different tasks within Compensation & Benefits, Career/Compensation framework, benchmarking specific roles, People Analytics, and optimizing compensation..
    • HR-leder
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Hr-leder i Hillerød

    In [xxxxx], we are looking for a talented SVP HR Business Partner to work closely with R&D and Production & Supply Chain and to be part of a fantastic global HR team.The jobOur R&D organizat..
    • HR-leder
    • Hillerød
    Få mere info