Vi søger forsikringsrådgivere, der brænder for salg - til [xxxxx]s Husgruppe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Vi søger forsikringsrådgivere, der brænder for salg - til Topdanmarks Husgruppe

Er du ambitiøs, har du et talent for salg, og sætter du helt naturligt kunden i centrum - så er det dig, vi leder efter.

I rollen som forsikringsrådgiver i vores Husgruppe arbejder du med salg og rådgivning på aftalte online- og telefonmøder – til nye kunder på privatmarkedet og nye kunder via vores samarbejde med Nordea.

Vi prioriterer kvalitet og gode kundeoplevelser højt, og samtidig bliver du en del af et energisk, dynamisk og udviklende miljø- med højt til loftet.

Et spændende og udviklende job i en succesrig virksomhed

I vores Husgruppe kommer du til at indgå i et stærkt team med dygtige og ambitiøse kollegaer, hvor vi har fokus på både performance og personlig udvikling.

Vi arbejder efter ’frihed under ansvar’, hvor du får stor indvirkning på dit råderum både i arbejdet samt i planlægningen af din hverdag og arbejdstider. Vi har åbent fra kl. 08.00 - kl. 18.00, og indenfor denne tidsramme planlægger du mere eller mindre selv dine timer. Du får udover denne fleksibilitet også muligheden for hjemmearbejdsdage, når du er klar til det.

Lønpakken består af en grundløn samt en attraktiv bonusmodel, hvor du har mulighed for individuel bonus afhængig af dine egne resultater. Herudover kommer pension, sundheds-, tand- og ulykkesforsikring samt andre medarbejderfordele.

Vi sikrer selvfølgelig også grundig oplæring, løbende træning med fokus på videreudvikling og en certificeret forsikringsfaglig uddannelse på Forsikringsakademiet, hvis du ikke allerede har det i dag.

Vi søger nye kolleger til alle vores centre i henholdsvis Ballerup, Odense, Viby og Herning, og du kan frit vælge, hvor du helst vil arbejde. Alle steder er stemningen helt i Top.

Her er vores forventninger til dig

Vi forventer, at du har erfaring fra forsikringsbranchen, tele- eller anden form for Outbound salg via telefonen og er en målrettet salgsprofil. Du ved, hvad det vil sige at skabe resultater, hvor kunden er i fokus. Du motiveres af salget, og har lyst og indlevelse til at finde frem til de bedste løsninger for vores kunder. Det er vigtigt, at du ved hver kundekontakt formår at sætte dig i kundens sted, så alle kunder føler sig hørt og har tillid til, at du har overblikket og styr på de individuelle behov.

For at lykkes i salgsrollen kræves gode kommunikationsevner, et stort personligt drive og et medfødt vindergen.

Da vi skal lykkes som team, er det vigtigt, at du, udover egen succes, også formår at spille andre gode. Vi er som team afhængig af hinanden både fagligt og socialt. Det skal du bidrage til, at vi lykkes med.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Salgsleder Tine Hvam Morgen på mobilnr. 30 23 23 53.

Send venligst din ansøgning hurtigst muligt og skriv i starten af ansøgningen, hvilket center du søger til, da vi har lokationer i både Ballerup, Odense og Herning.

Ansøgning og CV skal sendes via linket her på siden senest søndag den 18. juni 2023. Vi afholder samtaler løbende i juni måned, så skriv til os hurtigst muligt.

Bemærk atstraffeattest skal forevises, hvis du bliver inviteret til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Fokus på kunden og plads til dig selv
Som assurandør sætter du ansigt på Topdanmark. Her belønner vi dine gode resultater og din udvikling prioriteres. Du har mandat og råderum, fordi du får lov til at tage ansvar af ledere, der stoler på din faglighed og professionalisme. Du har frihed til selv at planlægge dit arbejde, og så arbejder du for et større formål. Det er vores opgave at sikre mennesker, deres liv og helbred, deres hjem, virksomheder og ejendele, og at stå klar med hjælp, når der skal bygges op igen. Vi har landets største kørende assurandørkorps og er i front, når det gælder vores fokus på den personlige kontakt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Søndag den 18. juni 2023

Lignende jobs

  • Forsikringsmedarbejder i København S

    Job ID: 20235 Vil du have ansvaret for egne kundesager, stor frihed og plads til fordybelse i et virkelig godt team? Og er du klar til at tage næste skridt i din karriere? Så er det dig vi lede..
    • Forsikringsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Forsikringsmedarbejder i Midtjylland

    Dækker din forsikring? Det gør vore kunders forsikring, men vi mangler en Hybrid-taksator til at taksere og udføre skaden. Vores kunder er ind imellem uheldige, og får en forsikringsskade so..
    • Forsikringsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Forsikringsmedarbejder i København V

    Deadline: 17.04.24 Med vores voksende kundeportefølje, søger vi nu en bygningstaksator med erfaring inden for både byggeri og forsikring. Om jobbet Som bygningstaksator vil du få ansvaret..
    • Forsikringsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Forsikringsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Motiveres du af at hjælpe andre mennesker, der står i en uvant og måske akut situation, og vil du være en del af et stærkt fagligt arbejdsmiljø, hvor sparring og kollegialt sammenhold vægtes højt?.
    • Forsikringsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info