Elektronikfagtekniker til C4-værkstedet i Korsør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

Vi søger en engageret og kvalitetsbevidst elektronikfagtekniker, som har lyst til en hverdag med tempo og spændende udfordringer. Lyder det som noget for dig, så læs med her.

Om os

C4-værkstedet, som hører under FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE, består af rutinerede medarbejdere, som varetager reparation og vedligehold samt modifikation og nybygninger, på en stor del af Forsvarets kommunikations- og operative IT- materiel. Området dækker opgaveløsninger inden for alle tre værns materielområder. Til C4-værkstedet i Korsør hører også et satellitværksted på Flådestation Frederikshavn.

Som elektronikfagtekniker på C4-værkstedet vil du få en hverdag med tempo og spændende udfordringer, hvor vi lægger vægt på kvalitet og engagement i opgaveløsningen.

Vi kan tilbyde et godt løsningsorienteret arbejdsmiljø, med en god og uformel omgangstone. Selvom vi har travlt og kan have mange opgaver i gang, har vi fokus på work-life-balance og kan tilbyde betalt frokostpause, flekstidsordning samt kaffe/the og frugtordning. Forsvaret har en god personalepolitik, med gode vilkår for medarbejdere i alle aldersgrupper.

Der må forventes rejseaktivitet, idet værkstedet løser opgaver spredt over hele Danmark og i udlandet.

Om stillingen

Dine primære opgaver bliver reparation og vedligeholdelse på kommunikationsudstyr. Derudover skal du deltage i modifikation og ny installationer på mange af forsvarets faste installationer på land, såvel som på søværnets skibe, inden for kommunikationsområdet.

På sigt vil du indgå i direkte dialog med involverede sagsbehandlere ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i forbindelse med innovative løsninger på forskellige projekter.

Tempoet på værkstedet er højt, og består af erfarne og engagerede kolleger, som du kan sparre med. Desuden vil du få mulighed for at komme med løsningsforslag, og i samarbejde med værkstedslederen eller de assisterende værkstedsledere fagligt drøfte, hvordan man bedst muligt dækker brugernes behov.

Opgaveløsningen kan medføre klatring i master, så det vil være en fordel, at du kan bestå kurset evakuering og redning i højder, samt kunne helbredsgodkendes til masteklatring.

Du vil eventuel komme til at blive en del af Søværnets servicevagt, som værkstedet varetager.

Om dig

Vi forestiller os, at er uddannet elektronikfagtekniker med svendebrev.

Det er ønskeligt, at du har erfaring med reparation, vedligeholdelse og betjening af kommunikationsudstyr, som f.eks. HF/VHF/SINE-SEPURA/VSAT og generelt har flair for at arbejde med radio-/ kommunikationsudstyr.

Erfaring fra sejlende tjeneste på søværnets skibe samt kendskab til SAP vil være en fordel, men ikke et krav.

Du sætter en ære i at være kvalitetsbevist, omhyggelig og besidde en høj faglighed. Du er udadvendt i din fremtoning med et godt humør. Endelig er du i stand til at udvise stor fleksibilitet og være i besiddelse af gode samarbejdsevner, omstillingsparathed samt bidrage til et godt fællesskab, som er med til at skabe positive rammer for et godt samarbejde.

Derudover skal du være brugerorienteret og kunne føre en konstruktiv dialog med brugerne, i forbindelse med løsningen af en given opgave.

Vi forventer, at du udfører tildelt arbejde målrettet, med stor kvalitet og overholdelse af aftalte deadlines. Dette stiller store krav til din selvstændighed, nysgerrighed samt, at du har lysten til at udvikle dine kompetencer i et service og løsningsorienteret arbejdsmiljø.

Gyldigt kørekort til kategori B, er derfor et krav.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale Håndværker i Staten.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfatter af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Dit faste tjenestested er Korsør

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedsleder Carsten Morgen på telefon 7282 2572 eller chefsergent Søren Munch Olsen på telefon 7282 2581.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Louise Goul Avnegaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9484.

Ansøgningsfristen er den 7. juli 2023. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Ansættelse efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE består af en Vedligeholdelsesdivision med seks
vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og
Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer inden for deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Korsør
  • Fredag den 07. juli 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i Kalundborg

    Sikringsteknikere søges til spændende opgaver Ønsker du at blive en del af Danmarks førende sikringsvirksomhed, der har solidt håndværk, personlig udvikling og god kundeservice som kendetegn? Så .
    • Elektriker
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Elektriker i Kalundborg

    Har du lyst til at arbejde med installation, drift og vedligehold af sikringsanlæg? Så er du måske vores nye sikringstekniker til Fire & Security afdelingen i Kalundborg. [xxxxx] Fire & Secur..
    • Elektriker
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Elektriker på Midt-og Vestsjælland

    Elektriker søges til spændende serviceeventyr!Er du en erfaren elektriker med en passion for service og spjældende projekter? LUBI Job leder efter en elektriker til vores kunde på Midtsjælland, der..
    • Elektriker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Elektriker på Midt-og Vestsjælland

    Industrielektrikere til Spændende Stilling!Er du en dygtig elektriker med passion for industrielle løsninger? Vi søger dedikerede industrielektrikere til en spændende mulighed hos vores kunde på Ve..
    • Elektriker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info