Rekrutteringsfirma

CFO til førende fødevarevirksomhed med velkendte brands

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Har du et solidt kendskab til driftskontrol, indgående erfaring indenfor økonomiområdet og tæft for IT? Og vil du varetage en ansvarsfuld rolle i en anerkendt fødevarevirksomhed med stolte slagtertraditioner? Så kig nærmere på den spændende stilling som CFO!

Førende fødevarevirksomhed med velkendte brands


Hos Atria Danmark, der er mere kendt for sine brands; 3-Stjernet og Aalbæk Specialiteter, har man en stor forkærlighed for mad. Med udgangspunkt i mottoet ”good food – better mood” er ambitionen at tilbyde velsmagende smagsoplevelser til enhver lejlighed – og være danskernes favorit! Derfor er virksomheden stolt af at være blandt Danmarks førende fødevarevirksomheder.

Til at stå i spidsen for virksomhedens økonomi- og IT-område leder vi efter dig, der tør udfordre plejer og agere proaktivt, når det kommer til optimering af driften – både i egen afdeling og resten af organisationen.

Du motiveres desuden af følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Overordnet ledelse af økonomi og IT herunder motiverende ledelse af en IT Manager og to Controllers
  • Ansvar for årsregnskaber og årlig budgetproces samt kvartals- og månedsrapportering
  • Opfølgning på cash flow samt understøtte investeringsansøgninger
  • Understøtte de funktionsansvarlige med systematisk driftskontrol og sparring
  • Overordnet ansvarlig for lønprocessen herunder håndtering af overenskomster og lokalaftaler ifm. lønudbetaling
  • Sikre optimal IT-drift i samarbejde med Group IT og medvirke til udvikling af IT-platforme
  • Ansvar for hardware og lokale løsninger

Du får base på virksomhedsdomicilet i Horsens, hvorfra du vil indgå i et tæt samarbejde med både kollegaer i Danmark og Group Finance, som har base i Finland. Du bliver desuden en del af ledergruppen og dermed en vigtig sparringspartner ift. virksomhedens daglige drift med reference til den adm. direktør.

Stærk kommunikatør med solid økonomisk faglighed


Vi er på udkig efter en driftsorienteret CFO, der går struktureret, analytisk og systematisk til værks – uden at gå på kompromis med sin proaktivitet og sin handlekraft. I kombination med din indgående erfaring indenfor økonomiområdet og din tæft for IT, er du den helt rette til rollen.

Som person er du imødekommende og motiverende, og din ledelsesstil bærer præg af, at du gør en dyd ud af at bringe dig selv i spil – både ift. arbejdsopgaver og ift. til at bidrage til det gode arbejdsmiljø. Samtidig kommer dine kommunikationsevner dig til gode, når du skal formidle budskaber til forskellige niveauer i virksomheden. For at lykkes som Atria Danmarks CFO, er det desuden vigtigt, at du kan navigere i en international koncern – og at du kan se værdien i at samarbejde på tværs i en matrix-organisation.

Du kommer formentligt med en økonomisk uddannelsesbaggrund som f.eks. cand.merc., cand.oecon. eller HD-R – gerne kombineret med en overbygning indenfor ledelse. Du har en generel solid forståelse for IT, og du er ferm både hvad angår Office-pakken, ERP-systemer og BI-værktøjer. Sprogligt behersker du både dansk og engelsk på et højt niveau.

Stolte slagtertraditioner og høj faglig ekspertise i en international koncern


Det, der i 1950 startede som en salamifabrik med salg fra slagtermesterens egen varevogn bil, er i dag en anerkendt pålægsproducent – og en del af en international koncern, Atria Plc, med et bredt sortiment og eksport til lande verden over. Atria Plc beskæftiger i alt omkring 4400 medarbejdere, der alle er bundet sammen af passionen for god mad.

I Atria Danmark er der ca. 190 engagerede medarbejdere, og kulturen er præget af åbenhed, respekt for hinanden og en stor velvilje til at samarbejde på tværs. Kombinationen af dét og stolte slagtertraditioner, høj faglig ekspertise samt mangeårig erfaring har medført, at Atria Danmarks produkter er en fast del af danskernes madvaner.

Læs mere om virksomheden på dereshjemmeside.

Interesseret?


Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. Vær opmærksom på, at Rolf Østergaard holder ferie i uge 27, 28 og 29, mens Peter Bang Fasting Bauer holder ferie i uge 28, 29, 30 og 31. Vi glæder os til at læse din ansøgning på den anden side af ferien og ønsker rigtig god sommer.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Horsens

Lignende jobs

  • Økonomichef i Gedved

    Økonomiansvarlig (30t/uge) hos Spørring A/S Spørring A/S er en anerkendt aktør inden for specialinventar, søger en dygtig og erfaren økonomiansvarlig. Virksomheden tilbyder en unik mulighed fo..
    • Økonomichef
    • Gedved
    Få mere info
  • Økonomichef i Hinnerup

    Motiveres du af en spændende hverdag i krydsfeltet mellem strategi og drift, hvor du både har det overordnede ansvar for Finance & Operations? Så læs med her og find ud af om du er det rigtige matc..
    • Økonomichef
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Økonomichef i Brabrand

    If you have an operational mindset, possess strong knowledge in accounting, controlling and IT, and are ready to take on responsibilities across multiple functions, this might be the position for y..
    • Økonomichef
    • Brabrand
    Få mere info
  • Økonomichef i Horsens

    Har du en solid økonomisk baggrund? Og er du klar til at stå i spidsen for økonomifunktionen i en virksomhed med bæredygtig udvikling og vækst i lokalområdet på dagsordenen? Så har du nu mulighed f..
    • Økonomichef
    • Horsens
    Få mere info