Graduate med interesse for IT- og cybersikkerhed samt SQL og Power BI

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Er du på udkig efter et arbejde, der med sikkerhed vil lære dig en masse?
I afdelingen Vendor Management koordinerer vi en lang række sikkerhedsaktiviteter og udfører kontrol med vores leverandørers sikkerhed. Kort fortalt er det os, der er med til at sikre sikkerheden i ATP, hvor vi spiller en nøglerolle i det danske velfærdssystem.

Netop nu på udkig efter en ny kollega til en graduate-stilling, hvor du vil få et bredt kendskab til arbejdet med cyber- og IT-sikkerhed.

I ATP skal vi både sørge for sikkerheden på de interne systemer og på det, som vores driftsleverandører varetager. I stillingen vil du derfor spille en vigtig rolle, når det handler om at garantere, at vores leverandører leverer det, der er aftalt, og at de lever op til organisationens krav og standarder.

ATP befinder sig et spændende sted, hvor nye teknologier hurtigt vinder frem, og det er vores job at sikre, at sikkerheden følger med. Du vil få et bredt netværk både blandt teknikere og forretningsejere, som vil give dig en forståelse af ATP's leverancer både mod borgerne og indad i forretningen. Kort sagt: Et crash course i cybersikkerhed og forretningsforståelse på én gang.

Efter et år i jobbet kan du se frem til, at du blevet ekstra god til at:

  • samarbejde med vores driftsleverandører om at opretholde den bedst mulige sikkerhed for ATP's systemer, så risikoen for cyberangreb minimeres

  • udarbejde rapportering på baggrund af driftsleverandørernes rapportering til ATP's ledelse om den aktuelle sikkerhedssituation og være drivende i forhold til at udvikle rapporteringen ift. automatisering og indhold

  • planlægge disaster recovery tests og penetrationstests på kritiske systemer og lægge strategi for udvælgelse af systemer og testtyper

  • sikre vulnerability management på tværs af ATP's systemer.


Er du nysgerrig, og har du lyst til faglige udfordringer?
Du er nyuddannet eller er ved af færdiggøre en relevant kandidatgrad. Det kan fx være med hovedområde inden for IT, men det kan også være, at du har en samfundsvidenskabelig baggrund med tilvalg i IT-sikkerhed.

Det er en fordel, hvis du i løbet af din studietid har arbejdet med lignende opgaver, men det er ikke krav. Det vigtigste er din faglige nysgerrighed, og at du har interesse i at prøve kræfter med SQL, Power BI og arbejdet med cybersikkerhed, IT-sikkerhed og Business Intelligence i en større virksomhed som ATP.

Du arbejder struktureret med stort engagement, og du formår at kommunikere klart og tydelig, så du kan gøre det komplicerede letforståeligt til gavn for forretningen. Du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af.

I en graduate-stilling forventer vi ikke, at du kan det hele fra start. Vi forventer til gengæld, at du medbringer en lyst til at lære og er klar på en masse faglige udfordringer, hvor du vil komme til at bygge bro mellem mange forskellige fagområder. Hvis den del er på plads, så sikrer vi en solid oplæring.

Vil du give dig selv den bedste begyndelse og blive en del af finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads?
Som graduate i ATP bliver du fastansat og deltager i et 12-måneders fællesforløb fyldt med arrangementer og kurser, der udvikler dig både fagligt og personligt. Du kan læse mere om forløbet her.

ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

Vi ser frem til at få dig med på holdet i vores IT-organisation, der de seneste fire år har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank.

Til dagligt kommer du til at indgå i en afdeling bestående af 10 medarbejdere. Vi er en del af IT’s 1. line security, som håndteres på tværs af IT-området. Vi har kontakt til masser af interessenter, og du får dermed muligheden for at opbygge et stort netværk. Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig godt i gang med din karriere.

=dig? Så send os en ansøgning
Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi holder øje med indkomne ansøgninger løbende.

ATP's næste graduateforløb har officielt opstart fredag d. 1. september 2023, men der er mulighed for ansættelse og opstart tidligere.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Security Specialist Marie Birkelund på tlf. 4094 3100 eller mail [email protected].

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • Hillerød

Lignende jobs

  • It-sikkerhedsspecialist i Hele Danmark

    At a glance At Brüel & Kjær Vibro, we pride ourselves on protecting and monitoring the world's most important machines. From hydrop..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i Virum

    Vi tilbyder et udfordrende og udviklende specialistjob, hvor du har direkte indflydelse på udviklingen af områder inden for miljø og sikkerhed i vores forsyningsnet.”Vi er et fagligt stærk .
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Virum
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i Hillerød

    Do you want to protect our critical infrastructure against incoming threats? At [xxxxx], we solve tasks for almost all citizens and companies in Denmark—as a pension provider, investor and administ..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Hillerød
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i Lynge

    Driven by the passion to improve quality of people’s lives, WS Audiology continues to grow as market leader in the hearing aid industry. With our commitment to increase penetration in an underserve..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Lynge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1