Rekrutteringsfirma

Tømrermester

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Verner Fredsgaard og Søn A/S er et tømrer- og snedkerfirma, som løser alle opgaver; lige fra udskiftning af enkelte dørhåndtag til konstruktion af større byggeopgaver og fremstilling af specielle døre og vinduer m.m. på det moderne snedkerværksted. Virksomhedens fremstiller blandt andet udsparingsforme til betonindustrien – heriblandt mange specielle forme. Virksomheden blev grundlagt i 1965 af Verner Fredsgaard, og i 2018 gennemgik virksomheden et generationsskifte. Verner Fredsgaard & Søn drives i dag videre i samme ånd og beskæftiger 25 medarbejdere (primært tømrer, snedkere og lærlinge) og er beliggende i Svenstrup. Virksomheden varetager primært tømrer – og snedkeropgaver i forbindelse med tilbygnings- og renoveringsprojekter. Med udsigt til flere kommende byggeprojekter og adskillelige igangværende projekter har Verner Fredsgaard travlt. Derfor søger de nu en faglig stærk og målrettet Tømrermester

Selvstændig og kundeorienteret rolle med mulighed for at sætte dit præg på en række spændende byggeprojekter Vil du være en del af en veletableret virksomhed, hvor du tilbydes en alsidig hverdag med en spændende variation af arbejdsopgaver? Som tømrermester hos Verner Fredsgaard & Søn står du i spidsen for den daglige drift sammen med virksomhedens projektleder. Samtidig får du en hands-on rolle, hvor du leder en række byggeprojekter fra start til slut til både erhvervs- og privatkunder. Du bliver en del af en stabil forretning med ekspertise i at skabe og vedligeholde de gode kunderelationer, og du vil indgå i en uformel kultur med et godt fællesskab og rig mulighed for faglig sparring og støtte. Du får en selvstændig rolle, og i samarbejde med virksomhedens projektleder bliver du ansvarlig for virksomhedens byggeprojekter, hvor du leder mindre- og mellemstore projekter. Du varetager desuden følgende opgaver:
Du vedligeholder de gode relationer til eksisterende privat- og erhvervskunder
Du sælger projekterne og etablerer nye kunder til forretningen
Du bliver ansvarlig for virksomhedens værksted

Du styrer og leder mindre- og mellemstore byggeprojekter fra start til slut, hvor du bl.a. står for:
Beregning af tilbud
Kontraktforhandlinger
Økonomistyring
Styring af tidsplaner
Kvalitetssikring
Afholdelse af og deltagelse på relevante møder

For at få succes i stillingen har du en håndværkermæssig baggrund som tømrer eller snedker, og det er en fordel, hvis denne er suppleret med en overbygning som bygningskonstruktør. Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling i byggebranchen - måske du i dag er tømrermester men er blevet træt af hverdagen som selvstændig? Det afgørende er, at du har erfaring med kalkulation samt er dygtig til kundekontakt. Du har solide IT-kompetencer, og du har god erfaring med Microsoft Office-pakken samt kalkulationsprogrammer såsom Sigma eller Visual Kalkulation. Du er en udadvendt og opsøgende person, og din tillidsvækkende personlighed samt din faglige ekspertise gør, at du nemt formår at skabe tillidsfulde relationer i mødet med kunderne. Da du bliver ansvarlig for alle faser i projekterne, er det afgørende, at du er struktureret og har et godt overblik. Du er en dygtig beregner, som har styr på tallene, og du trives i en selvstændig rolle, hvor du selv følger dine opgaver til dørs. Samtidig bidrager du aktivt til det gode samarbejde, og du motiveres af at blive en del af en virksomhed, hvor man løfter i flok. Er du den nye Tømrermester til Verner Fredsgaard & Søn A/S i Svenstrup? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, John Tveit på +45 20 77 43 33. Du kan læse mere om Verner Fredsgaard & Søn A/S her: https://www.fredsgaard.dk/profil.aspx Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tømrer/snedker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tømrer/snedker
  • Aalborg

Lignende jobs

  • Tømrer/snedker i Hele Danmark

    Har du hænderne skruet rigtigt på, og kan du have flere bolde i luften?Så er det måske dig vi står og mangler.Vi søger faglærte tømrer eller ufaglærte som har mindst to års erfaring indenfor fa..
    • Tømrer/snedker
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Tømrer/snedker i Hele Danmark

    Vores kunder har travlt og derfor søger vi 1 tømrer til et spændende længere vikariat i Hvidovre. Vi forventer at du: Er uddannet tømrer med erfaring Har øje for detalje Kan arbejde selv..
    • Tømrer/snedker
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Tømrer/snedker i Hele Danmark

    Da vores kunde har meget at se til, søger vi flere tømrere til et længere vikariat i København. Vi forventer at du: Er uddannet tømrer med erfaring Har øje for detalje Kan arbejde selvstæn..
    • Tømrer/snedker
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Tømrer/snedker i Svenstrup J

    Er du uddannet tømrer og på udkig efter nye udfordringer? 𝘀𝗮̊ 𝗲𝗿 𝗱𝗲𝘁 𝗺𝗮̊𝘀𝗸𝗲 𝗱𝗶𝗴 𝘃𝗶 𝘀ø𝗴𝗲𝗿 Vi har rigtig mange spændende opgaver, som skal løses for vores mange gode og trofa..
    • Tømrer/snedker
    • Svenstrup J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tømrere/snedkere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte tømrer/snedker i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tømrere/snedkere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tømrere/snedkere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som tømrere/snedkere
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 5
27. marts 2024 5
26. marts 2024 5
25. marts 2024 5
24. marts 2024 5
23. marts 2024 5
22. marts 2024 5
21. marts 2024 5
20. marts 2024 5
19. marts 2024 5

Værd at vide når du søger job som tømrer/snedker i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!