Bioanalytiker eller anden sundhedsfaglig uddannelse til faststilling i ambulatoriet Klinisk Biokemisk Afdeling, Sjæll...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Vi søger ny kollega med en sundhedsfaglig uddannelse, der holder af at arbejde med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Klinisk Biokemisk afdeling, SUH er en afdeling i udvikling med høj aktivitet og professionalisme. I løbet af de kommende år udvides hospitalet i Køge til det tredobbelte og forventes at være færdigbygget i 2026. Sjællands Universitetshospital arbejder ud fra et patientperspektiv og en servicekultur. Vi har fokus på at inddrage alle relevante perspektiver i vores opgaveudførsel og udvikler og tilpasser den løbende ud fra den erfaring vi opnår og den feedback vi får fra patienter, kliniske afdelinger og ved sparring i personalegruppen. Vi ønsker at styrke ressourcerne i vores ambulatorium.

Vi kan tilbyde dig, at blive en del af vores faste team i ambulatoriet. Arbejdsopgaverne består af; blodprøvetagning, EKG-optagelse i ambulatoriet, arbejde i skranken ved ambulatoriet bl.a. med tidsbestilling, blodprøvetagning i diabetesambulatoriet, men også blodprøvetagning og EKG-optagelse på hospitalet i samarbejde med de øvrige ansatte i afdelingen.

Vi kan tilbyde dig individuel, struktureret oplæring med tilknytning af en buddy i en afdeling med fokus det gode arbejdsfællesskab, medindflydelse og stærke faglige kompetencer

Vi kan tilbyde dig kolleger med godt humør, positiv indstilling og gode samarbejdsevner med fokus på vores betroede opgave, hvilket vi også vil værdsætte hos dig.

Vi forventer, at du er autoriseret bioanalytiker eller har anden sundhedsfaglig uddannelse, kvalitetsbevidst samt at du har overblik og kan arbejde selvstændigt på en arbejdsplads med mange bolde i luften. Afdelingen kendetegnes ved et tværfagligt samarbejde omkring patienten, hvilket det forventes at du indgår i.

Løn og ansættelsesforhold følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Sundhedskartellets parter herunder Danske Bioanalytiker og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Vi vil afholde samtaler og ansætter løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bioanalytiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bioanalytiker
  • Køge
  • Mandag den 31. juli 2023

Lignende jobs

  • Bioanalytiker i Roskilde

    Vil du være med til at forme din fremtidige arbejdsplads? Brænder du for ledelse med drifts- og personaleansvar, er du nysgerrig og modig nok til at tænke nyt og prøve det af? Så vil vi gerne høre .
    • Bioanalytiker
    • Roskilde
    Få mere info