Resultatorienteret Area Sales Manager til produktionsvirksomhed i Randers

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Motiveres du af opsøgende- og relationsskabende nysalg samt varetagelse af en allerede velfunderet og loyal kundeportefølje? Vil du have ansvaret for dit eget kundesegment og brancheområde. Så får du her muligheden for at komme med på en unik rejse i en veldrevet virksomhed med et stolt og traditionsrigt brand.

Randers Reb International A/S er en højkvalitets rebproducent, der med næsten 200 års erfaring producerer og sælger tekniske reb-og tovløsninger til blandt andet fiskeri & landbrug, industrien, møbelproducenter og legepladser.

Hovedkontoret og den internationale salgs- og distributionsafdeling er beliggende i Randers og her vil du samarbejde med 20 dygtige og engagerede kollegaer. Virksomhedens primære produktionsenhed, med ca. 120 kollegaer, befinder sig i Litauen i et mangfoldigt og fleksibelt produktionsanlæg. Desuden er der datterselskab i Spanien, der selvstændigt producerer og sælger reb til fiskeri og akvakultur Kvalitet. Kundeservice, teamwork og fleksibilitet er nøgleord i hele organisationen.

Læs mere om Randers Reb International A/S her: https://www.randers-reb.com/fishing-rope/history

En spændende hverdag hvor ikke to dage er ens

Som Area Sales Manager ved Randers Reb International, kommer du med på en spændende udviklingsrejse i en succesfuld og dynamisk virksomhed. Din fornemmeste opgave bliver at varetage B2B teknisk løsningssalg til såvel eksisterende kunder som nye kunder.

Indledningsvis vil du få en grundig onboarding i produkter, kundesegmenter og arbejdsgange. Du får en ansvarsfuld og central rolle med direkte reference til CEO og du bliver en del af et stærkt og erfarent team hvor sparring, vidensdeling og humor er i højsædet.

Dine primære ansvarsområder i salgsteamet vil være:

  • teknisk salgsansvarlig for internationale kunder indenfor fiskeri, landbrug og industrien
  • udarbejdelse af priskalkulationer og tilbud samt løbende forhandling og opfølgning af samme
  • etablering og vedligeholdelse af den tætte relation med dine kunder
  • pleje og servicering af eksisterende kunder samt aktiv og proaktiv udbygning af kundesegmentet

Dit hovedfokus bliver eksisterende og nye kunder primært internationalt. Din primære arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Randers. Der må forventes 35-45 rejsedage om året, i forbindelse med kundebesøg, messer m.m.

Vi søger en passioneret, selvstændig & løsningsorienteret ”købmand”

Du kommer med solid teknisk salgserfaring og gerne med branchekendskab eller lysten til at sætte din erfaring i spil i en ny og spændende kontekst. Vigtigst er, at du er parat til både faglig og personlig udvikling i en virksomhed, hvis vision er at være den fortrukne partner i markedet for rebproduktion.

For at kunne tilbyde og/eller designe det rette produkt til kunderne, er dine evner til etablering af tætte kunderelationer, din produktforståelse og et løsningsorienteret mindset af afgørende betydning. Du skal trives i et dynamisk arbejdsmiljø med mange bolde i luften og kunne følge ordrerne helt til dørs.

Kontakt med virksomheder og mennesker på alle niveauer motiverer dig. Du har en god forretningsforståelse og en høj grad af ansvarsbevidsthed, hvilket gør dig til en tillidsvækkende samarbejdspartner.

Du får:

  • Mulighed for at repræsentere et stærkt og højt respekteret brand og sælge mange forskellige produkter af en høj kvalitet
  • En spændende og alsidig hverdag hvor du arbejder med engagerede, professionelle og loyale kunder
  • En flad organisationskultur, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling
  • Et spændende og sjovt arbejdsmiljø
  • En attraktiv løn svarende til dine kvalifikationer, samt bonusordning.

Pensionsordning & sundhedsforsikring

Som Area Sales Manager ved Randers Reb International A/S får du et selvstændigt job i et salgsteam med et tæt samarbejde og fælles vision & mål.

Ansøgning og kontakt

Vicon People varetager denne rekruttering på vegne af Randers Reb International A/S. Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Rikke Skibsted på +45 20702686. Alle henvendelser og ansøgninger behandles fortroligt og vi kalder løbende ind til samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Aalborg
  • Tirsdag den 25. juli 2023

Lignende jobs

  • Sælger i Aalborg

    Bor du i det nordlige Jylland? Er du en passioneret og udadvendt salgskonsulent? Mestrer du at åbne døre og lukke aftaler? Ved noget om varmepumper? Ønsker du stærk intern salgssupport? Så er du de..
    • Sælger
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sælger i Aalborg

    Er du udadvendt og opsøgende - og samtidig nysgerrig og løsningsorienteret? - og har du erfaring med salg b-t-b? Så er du muligvis vores nye kollega.. Du vil blive en del af et team, der dagli..
    • Sælger
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sælger i Aalborg

    Vi søger en energisk og ”sulten” salgskonsulent til Renault varebiler i vores Aalborg-afdeling, der bl.a. er autoriseret værksted og forhandler af Renault person- og varebiler. Du vil derfor få en .
    • Sælger
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sælger i Aalborg

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Sælger
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som sælgere
22. april 2024 98
21. april 2024 99
20. april 2024 101
19. april 2024 98
18. april 2024 98
17. april 2024 96
16. april 2024 93
15. april 2024 93
14. april 2024 91
13. april 2024 96
12. april 2024 97
11. april 2024 96
10. april 2024 96
9. april 2024 94
8. april 2024 93
7. april 2024 92
6. april 2024 91
5. april 2024 89
4. april 2024 90
3. april 2024 87
2. april 2024 89
1. april 2024 93
31. marts 2024 94
30. marts 2024 95
29. marts 2024 95
28. marts 2024 96
27. marts 2024 96
26. marts 2024 96
25. marts 2024 98
24. marts 2024 96
23. marts 2024 96

Værd at vide når du søger job som sælger i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!