Energiteknolog /”ressourcekonsulent” med sans for support og udvikling af driften – og et skarpt detaljeblik.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Er du konsulenten, der brænder for udvikling og support – og samtidig har konstant fokus på driftsopgaver i forbindelse med målerdata, oprettelse af målere, understøttelse af driften og ejendomskontorerne mv., så alle mål nås indenfor energidata, digitalisering etc.?

Hvad bliver du en del af?
kab er en non-profit virksomhed, som bygger, udlejer og administrerer almene boliger. Vi har tradition for at gå forrest i udviklingen på by- og boligområdet og arbejder for at skabe bedre boliger for alle. Vi gør det med engagement og med baggrund i et aktivt beboerdemokrati. Der er ca. 400 medarbejdere i kab og 1.600 medarbejdere i hele kab-fællesskabet.

Du bliver en del af teknikgruppen i centeret og du kommer til at arbejde med understøttelse af ejendomskontorerne og på tværs i kab huset omkring energidata.

Arbejdsområder:
Du skal løse driftsopgaver ift. ressourceovervågning og oprettelse af måler – og energidata, følge forbrugsudviklingen for boligafdelinger, som vi administrer på vegne af. Der udarbejdes månedlige afrapportering til driften. Der vil være løbende drøftelser med driften med henblik på energieffektivisering. Derfor vil indsigt i energistyringssystemer være et must.

Der vil være andre mindre ad hoc opgaver f.eks. i forhold til undervisning af driften, udarbejdelse af særlige ønsker til energidata, klimaregnskaber, årlige dataanalyser, osv.

I de kommende år vil der ligeledes være stor fokus på IT, digital implementering af både dataregistrer, fjernaflæste målere og evt. nyt energistyringssystem mv., hvorfor du forventes at have interesse og flair for IT. kab er meget ambitiøse med den digitale udvikling hvorfor det er besluttet, at arbejde ud fra strategien Lad Det Gro i Skyen.

Vi har samtidig store ambitioner om at være førende indenfor understøttelsen af de boligafdelinger, som vi supporterer på området.

Vores forventninger til dig:

For at få succes i stillingen forventer vi, at du har en relevant uddannelse og erfaring inden

for analyse af energidata, gerne f.eks. som energiteknolog eller evt. nyuddannet energiteknolog.

Derudover vil det være en fordel, hvis du har viden om eller erfaring med;

  • IT, herunder stort kendskab til energistyringssystemer generelt, og gerne Unik (som administrationssystem) mv., som understøtter den lokale drift. Samtidig gerne interesse i digitale løsninger og lyst til at arbejde hermed i et driftsperspektiv.
  • Du har gerne kendskab til arbejdet i den almene sektor eller en politisk styret organisation. Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde i denne sektor.
  • Du er nysgerrig og ambitiøs, og du vil være den bedste til det, du laver - det vil vi nemlig gerne være i kab.
  • Du arbejder struktureret og er stærk i de administrative og driftsmæssige rutiner. Du bliver i godt humør af at skabe orden og overblik.
  • Du er en holdspiller med stærke kommunikative kompetencer, som kan arbejde tværfagligt med alle typer mennesker og sætter en ære i at hjælpe andre.

Som person besidder du den evne, at du formår både at skabe udvikling og fremdrift, og samtidig sætte en ære i at sikre opgaverne løses med højt faglighedsniveau og når helt i mål.

Du drives af at levere resultater, du har sans for detaljen og sætter barren højt – både når du arbejder selvstændigt og når du inddrager andre i opgaveløsningen. Desuden er du altid hjælpsom og serviceminded overfor kunder og kolleger. Du har et positivt syn og ser gerne muligheder frem for begrænsninger.

Vi kan tilbyde:

Løn, pension og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Dit arbejdssted vil være i vores nyere kab-Hus på Enghavevej.

Der er tale om en fast stilling fra 1. august 2023 eller umiddelbart lige herefter.

Lyder det som noget for dig?
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV, eksamensbeviser og evt. andre relevante dokumenter senest den 8. juni 2023 via nedenstående link. Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi forventer at holde samtaler løbende. Vi forbeholder os retten til at lukke opslaget, når den rette kandidat er fundet.

Du skal være indstillet på, at der benyttes adfærdsprofil i forbindelse med rekrutteringen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftssupportchef Brian Schnell på mail [email protected] eller telefon 2152 3703 eller Energi- og varmekonsulent (ressourcen) Carol Harvey, [email protected] eller telefon 38381815.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • København SV

Lignende jobs

  • Bygningsingeniør i København

    Bygningsingeniør søges til organisation/virksomhed i København
    • Bygningsingeniør
    • København
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i København

    Vil du være med til at lede fremtidens byggeri i Danmark? Vi har brug for en ny kollega, der kan styre byggerier, der er under opførelse. Sammen bygger vi fremtiden. [xxxxx] er .
    • Bygningsingeniør
    • København
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i København S

    <p>Are you ready to leverage your extensive structural engineering experience to make an impact in large-scale, international high-rise and complex projects? Do you thrive in a collaborative,.
    • Bygningsingeniør
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i København

    <p>Har du ambitioner om at blive certificeret statiker? Vil du arbejde med komplekse byggerier i et fagligt stærkt miljø med nogle af Danmarks bedste certificerede statikere?</p><p&g..
    • Bygningsingeniør
    • København
    Få mere info