Adjunkt eller lektor til jordemoderuddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har du erfaring med undervisning og udvikling af undervisning? Har du erfaring og lyst til at undervise inden for felterne tværprofessionalitet og kommunikation? Har du erfaring fra forskning inden for det jordemoderfaglige felt? Har du lyst til at sætte dit præg på fremtidens jordemødre? Så er det måske dig, der er vores nye kollega.

Om jobbet
Du skal primært undervise inden for det jordemoderfaglige- og obstetriske område, samt det tværprofessionelle felt. Derudover skal du også være med til projektvejledning og eksamination på forskellige niveauer i uddannelsen. I jobbet vil der også indgå uddannelses- og undervisningsplanlægning samt udvikling af uddannelsen i samarbejde med kollegaer. Desuden er der mulighed for at deltage i uddannelsens praksisrettede forskningsarbejde. Du vil som ansat på jordemoderuddannelsen indgå i samarbejde med de kliniske uddannelsessteder og tværgående arbejdsgrupper på Københavns Professionshøjskole (KP).

Vores arbejdsplads
Institut for Terapeut- og Jordemoderuddannelser er en del af Det Sundhedsfaglige Fakultet. Jordemoderuddannelsen er teamopdelt, og du vil sammen med ambitiøse kollegaer bidrage til vores undervisning og vores forsknings- og udviklingsmiljø.

Jordemoderuddannelsen optager årligt 95 studerende. Der er ansat 18 adjunkter/lektorer. Uddannelsen arbejder bl.a. sammen med Forsknings- og udviklingsenheden i instituttet, hvor der er ansat en forskningsleder og tre docenter, samt Enheden for Tværprofessionelle Indsatser og Praksis- og Innovationshuset.

Vi kan tilbyde:

  • En arbejdsplads med engagerede medarbejdere, hvor kerneopgaven er undervisning og uddannelse
  • Arbejde med aktive og engagerede studerende
  • Samarbejde på tværs af fag og enheder med udgangspunkt i professionen
  • Samarbejde med kliniske uddannelsessteder
  • Mulighed for faglig udvikling i en organisation med stærke samarbejdsrelationer i instituttet og på tværs af KP.

Om dig
Vi søger en adjunkt eller lektor, der har:

  • Jordemoderfaglig baggrund og/eller bred viden inden for jordemoderpraksis, suppleret med en relevant videreuddannelse minimum på kandidat- eller master niveau
  • Særlig viden, erfaring og/eller efter- eller videreuddannelse inden for kommunikation, dette kan være en fordel, men ikke et krav
  • Alsidig klinisk erfaring
  • Undervisningserfaring, herunder erfaring med projektvejledning, samt stærke formidlingskompetencer
  • Erfaring med eller lyst til at undervise i tværprofessionelle uddannelsesforløb
  • Kendskab til, og gerne erfaring med, forsknings- og udviklingsarbejde
  • Lyst til at samarbejde med klinisk praksis og herigennem udvikle uddannelsen og påvirke praksis
  • Stærke samarbejdsevner og vil indgå konstruktivt i samarbejdsrelationer og arbejdsfællesskaber både på tværs af fagområder og i bredere sammenhænge i KP
  • Lyst til at være en del af en stor organisation med mange agendaer inden for professions- og uddannelsesområdet
  • Lyst til at spille aktivt ind i det nære kollegiale fællesskab, og har øje for et sundt arbejdsmiljø.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som adjunkt eller lektor med start den 1. august 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i KP's lektorkvalificeringsforløb.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020.

Ved ansættelse som lektor lektorbedømt før 2013-stillingsstrukturen sker ansættelse som udgangspunkt på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår. Afhængig af de konkrete omstændigheder vil fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur (fast-track ordningen) eventuelt kunne aftales.

Arbejdspladsen er beliggende på Sigurdsgade 26, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Maj-Britt Schulze Romme på tlf.: +4551632718.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 11-06-2023.

Vi forventer at afholde samtaler den 15. juni 2023 om eftermiddagen.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 31. marts 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 7. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Copenhagen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info