Karriererådgiver til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du være med til at hjælpe Danmarks ledere videre i karrieren? Motiveres du af at skabe relationer og at bruge dit erhvervsnetværk og gøre en forskel for vores medlemmer gennem den gode sparring, så læs videre her.

I Job & Karriere afdelingen søger vi en karriererådgiver til at gøre en verden til forskel for vores opsagte og ledige medlemmer gennem professionel rådgivning og sparring. Afdelingen er en del af Ledernes A-kasse i Lederne. Vi har Job & Karriere afdelinger i hele landet og søger dig der vil være rådgiver i Syddanmark (Kolding).

Om jobbet
Som karriererådgiver bliver din primære funktion at give professionel rådgivning til vores ledige og opsagte medlemmer, der ønsker sparring til deres jobsøgning og karriere. Samtalerne er med fokus på jobmatch mellem medlemmet og arbejdsmarkedet. Du har fokus på at få klædt medlemmet ordentligt på til deres næste job samt at finde det helt rigtige og bæredygtige match. Derudover vil du holde samtaler med medlemmet og jobcenteret. Du vil løbende være med til at videreudvikle vores produkter og serviceydelser til vores medlemmer. Du vil indgå i en driftsorganisation og får en struktureret hverdag med mange samtaler med medlemmerne.

Du bliver en del af et team af 30 engagerede kollegaer. Vi er repræsenteret i henholdsvis København, Køge, Odense, Kolding, Herning, Aarhus og Aalborg. Vi har vidt forskellige baggrunde og interesser, men fællesnævneren er lysten til at skabe værdi for andre i deres karriere.Vores medlemmer siger bl.a. om os: ” Professionel – hele vejen igennem” og ”Meget konkret hjælp ift. at komme videre med min jobsøgning”.

”Ingen udvikling uden tryghed” er vores værdisæt hos Lederne, og det efterlever vi i mødet med medlemmet, ved at hjælpe medlemmet videre i karrieren gennem en venligt udfordrende, lyttende og støttende adfærd.

Dét du gør bedst:
Som karriererådgiver er det vigtigt, at du har et godt kendskab til arbejdsmarkedet og kan guide medlemmerne videre til det rette job, herunder også at kunne se alternative beskæftigelses- eller uddannelsesmuligheder. Det er derfor essentielt, at du er lyttende, god til at skabe relation og hurtigt kan sætte dig ind i medlemmets situation samt give relevant feedback. Du besidder en høj grad af selvindsigt og empati i relation til at forstå og hjælpe medlemmerne godt videre i deres næste job.

Du er den professionelle samtalepartner, som trækker på dine kvalifikationer til at yde høj kvalificeret rådgivning inden for alle aspekter af jobsøgning og karriererådgivning. Det er vigtigt, at du brænder for at det personlige møde med medlemmet (digitalt eller fysisk) og er komfortabel i en rolle, hvor du både skal møde medlemmer hvor de er, og samtidig kan udøve en myndighedsrolle.

Du bringer:

  • 3-5 års erfaring som professionel sparringspartner indenfor jobsøgning, karriere og evt. outplacement og/eller jobformidling/rekruttering
  • Erfaring med karriererådgivning til ledere og du har allerhelst også ledelseserfaring
  • Du har måske erfaring med og viden om lovgivningen inden for beskæftigelsesområdet – det kan også være beslægtet viden, som du har erhvervet på anden vis
  • En interesse for fremtidens arbejdsmarked, herunder eks. Chat GPT og AI

Vi tilbyder

  • En stilling med en rig mulighed for personlig og faglig udvikling
  • En plads i en dynamisk organisation med over 360 ansatte og flere end 130.000 medlemmer med fagligt kompetente og hjælpsomme kolleger
  • Syv ugers ferie, en god forsikringspakke herunder sundhedsforsikring
  • Mulighed for sociale arrangementer samt andre medarbejdergoder

Om Lederne
I Lederne går vi forrest for at skabe en bæredygtig arbejdsplads, hvor vi er både ambitiøse og helt nede på jorden. Hvor vi rummer både det seriøse og det uformelle. Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv balancerer. Vi arbejder bevidst med diversitet og inklusion og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, etnisk oprindelse, religion, alder, handicap fysisk som psykisk, kønsidentitet, seksualitet, politisk tilhørsforhold mv. til at søge stillingen.

Lyder stillingen som noget for dig?
Vi indkalder løbende til samtale, hvorfor vi opfordrer dig til at sende dit CV og din ansøgning hurtigst muligt og senest onsdag d. 7. juni 2023. Vi forventer ansættelse fredag 1. september eller efter aftale.

I Lederne er det ikke vigtigt, hvordan du ser ud, men derimod hvem du er som person. Derfor vil vi gerne opfordre dig til ikke at sætte billede på dit CV.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte enten regionsleder Poul Møller (Syddanmark) på mobil 23 63 29 21 eller Job og Karrierechef Birgitte Holst på mobil 40 14 74 48. Alle træffes bedst mellem kl. 8-9 og 15-16.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • København S
  • Onsdag den 07. juni 2023

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1