Hvad kan vi tilbyde dig? – At arbejde for at opnå den bedste psykiatriske sygepleje for vores patienter, samt mulighe...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Psykiatrien er sat på dagsordenen...

Vi er et psykiatrisk sengeafsnit, som er en del af et bredt fagligt miljø på et Universitetssygehus. Vi ønsker at arbejde med Recovery i ordets fornemmeste forstand, hvor vi vægter patienternes ord højt, og ønsker en høj grad af medinddragelse i egen behandling.

Vi prioriterer arbejdsmiljø, sikkerhed og tryghed i hverdagen. Vi arbejder tværfagligt ud fra den enkelte medarbejders kompetencer og ressourcer, og vi glæder os til at se, hvordan du kan bidrage til det samarbejde.

Vi kan tilbyde en 20-37 timers stilling som sygeplejerske i skiftende vagter, med fortrinsvis dag og nat eller aften og nat.

Og en 20-37 timers stilling som social- og sundhedsassistent i skiftende vagter, men fortrinsvis dag og nat eller aften og nat.

Vi er i øvrigt gået i gang med at se på muligheden for at arbejde kortere eller længere vagter, så din arbejdstid kan tilpasses dig frem for at du skal tilpasse dig arbejdstiden.

Du kommer på obligatoriske kurser hvor du får indblik i den teoretiske referenceramme der arbejdes under, samt indblik i vores tilgang til patientpleje.

Der vil samtidig efter et par år være mulighed for at tage Specialuddannelsen i psykiatri for sygeplejersker eller KUA for social- og sundhedsassistenter.

Bredt patientbillede

Sengeafsnittet Ø1, 1. sal, modtager og behandler patienter i alderen 18-75 år. Vi har plads til i alt 14 patienter og behandler blandt andet patienter med psykiatriske lidelser som skizofreni, psykoser, svære depressioner, bipolare sygdomme, samt svære personlighedsforstyrrelser.

Sammenhæng og perspektiv for patienten

Du arbejder bedst på tværs, tænker tværfagligt og ikke mindst sygeplejefagligt. Du skal være med til at skabe sammenhæng i patientforløb og være en aktiv medspiller i indsatsen for nedbringelse af tvang i psykiatrien samt arbejde med Safewards, patientplaner med indhold af høj kvalitet og aktiviteter.

Patienterne møder et miljø, hvor håb, mestring og muligheder er i fokus. Dine handlinger sker på basis af patienternes individuelle behov og ud fra koordinerede og fagligt funderede hensyn - ikke kun ud fra firkantede regler.

Vi arbejder med udviklingen af en Recoveryorienteret psykiatri med brugerinddragelse på alle niveauer og sammenhæng i alle patientforløb.

Sammen om aktiviteter

Det daglige morgenmøde er vores omdrejningspunkt. Her planlægger vi dagens aktiviteter sammen med patienterne. Vi drøfter fælles anliggender og giver informationer. Aktiviteterne kan bestå af motion, kreative aktiviteter, kor, psykoedukation eller social miljøterapi, og det kan sagtens foregå udendørs.

Vi forsøger så vidt det er muligt, at bruge vores smukke grønne omgivelser, med gåture til fjorden og der frodige nærområde.

Din og vores faglighed

Om du har erfaring, overvejer du at skifte speciale eller er nyuddannet sygeplejerske, så er du velkommen. Vi tilbyder mentor og Onboarding. Dette betyder at du allerede inden du starter, bliver tildelt en mentor, der vil stå for at føre dig godt igennem den første periode af din ansættelse, med fastlagte samtaler. Mentoren fungere som din sparringspartner og hjælper dig til at blive integreret i kulturen på afsnittet, forstå og bruge vores regler og rammer, at blive en del af relevante netværk, samt at anvende eksisterende og tilføje nye kompetencer.

Du vil blive tilbudt introduktionskurser, og mulighed for at tillære nye kompetencer via vores læringslab, så du får et godt fundament at starte ud på.

Du vil kunne forvente en introduktionsperiode, hvor du ikke indgår på egen hånd i plejen, men følger med en erfaren kollega. Efter endt intro står du ikke på egne ben, da der på vores afsnit er et højt niveau af faglig sparring, og vi er i dagtiden altid 2 kontaktpersoner knyttet til en patient, så der er en kollega at søge råd og vejledning hos.

En stor del af personalegruppen har bred psykiatrisk erfaring og arbejder i det daglige med stor fleksibilitet og lyst til at finde løsninger – også på nye udfordringer. Kompetenceudvikling, samarbejde og et godt arbejdsmiljø er en forudsætning for at kunne arbejde her.

Besøg os

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, eller du kan ringe og høre nærmere hos oversygeplejerske Carina Jørgensen på telefon 93569839 eller skrive på [email protected]

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Løn efter gældende overenskomst. Der er selvfølgelig forventning om, at du deltager i kurser, konferencer og efteruddannelser efter behov.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Roskilde
  • Tirsdag den 20. juni 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Roskilde

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Fast stilling som distriktspsykiatrisk sygeplejerske 32 timer til F-ACT team målrettet patienter med affektive lidelser, herunder pakkeforløb. En af vores dygtige sygeplejersker har valgt at sø..
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog i Holbæk

    Vi udvider vores psykolog/psykiatri team og søger derfor en specialpsykolog i psykiatri og en psykiatrisk overlæge (psykiater), som vil være med til at videreudvikle den psykiatriske funktion i vor..
    • Psykolog
    • Holbæk
    Få mere info
  • Psykolog (vikar) i Slagelse

    Vil du lære psykiatrien at kende og ønsker du, at få en fod indenfor? Så søger vi timelønnede vikarer til et ikke fast timetal på afsnit SL2. Erfaring med psykiatri ikke et krav, men vi ser..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 5
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 7
5. april 2024 6
4. april 2024 6
3. april 2024 7
2. april 2024 6
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7
28. marts 2024 7
27. marts 2024 7
26. marts 2024 7
25. marts 2024 7