Tekniker til Technical Purification Facility (TPF)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Vil du være en del af en hel ny afdeling, ansvarlig for en test-facilitet der skal bruges til at understøtte udviklingen af den fremtidige pipeline af produkter i Novo Nordisk og afprøve nye produktions-teknologier til brug i produktionen. Om afdelingen
Den nye afdeling er organisatorisk placeret i API Manufacturing Development (MDev). Afdelingen er ansvarlig for at producere teknisk API til udviklingsformål samt at udvikle og teste nye teknologier indenfor API produktion. Dette gøres ved at etablere en ny og banebrydende biotekfacilitet i Novo Nordisk Kalundborg.
Projektet med at etablere denne nye facilitet er i øjeblikket i eksekverings-fasen og planlægges til at være i drift indenfor de næste par måneder. Samtidig er vi godt i gang med at opbygge den organisation, der skal stå for driften af anlægget. Vi er i øjeblikket 14 medarbejdere bestående af procesingeniører og teknikere med forskellig faglig baggrund. Jobbet
I jobbet som tekniker vil du medvirke til produktion af API til teknisk brug og afprøvning af nye teknologier. Det er derfor vigtigt at have kendskab til protein oprensningsprocesser som f.eks. kromatografi og ultra/diafiltrering, automatiseringssystemer og ikke mindst hands-on erfaring med drift af anlæg.
Jobbet kræver en vis grad af fleksibilitet og en evne til at kunne tilpasse sig i et miljø med skiftende projekter og processer. Dette er din chance for at arbejde med nogle spændende opgaver, der involverer test af nye teknologier og processer i forbindelse med oprensning af API.
Kvalifikationer
Vi leder efter følgende kompetencer: • En baggrund som procesteknolog, kemotekniker eller lignende.
• 2-4 års erfaring fra pharma-produktion, pilotanlæg eller et udviklingslaboratorium.
• Interesse for udstyr, processer og produktion med enhedsoperationer, der bruges til proteinoprensning.
• Færdigheder og interesse for at arbejde med nye teknologier.
• Fremragende samarbejds- og kommunikationsevner.
Du tager naturligt ejerskab og udfører dit arbejde inden for den givne tidsramme, og du er altid struktureret og systematisk i dit arbejde. Din naturlige nysgerrighed, vedholdenhed og vilje til at være innovativ og prøve nye ting vil være afgørende, såvel som dine evner til at koordinere og samarbejde effektivt på tværs af organisationen.
Om Novo Nordisk
I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Vi tilbyder dig muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kollegaer, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.
Kontakt
Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, så kontakt gerne Mads Overgaard på tlf. +45 3075 9180
Ansøgningsfrist
Deadline for ansøgning er d. 15. juni 2023. Vi afholder løbende samtaler, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning afsted hurtigst muligt.
Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning, men vi ser gerne, at du skriver om din motivation og bidrag til jobbet i dit CV. Vi vil også bede dig om, ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kalundborg

Lignende jobs

  • Øvrige i Køge

    PostNord søger pakkebude til Køge på fuld tid/ timelønnetBliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du sammen med gode kolleger omdeler breve og pakke..
    • Øvrige
    • Køge
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Commissioning and Qualification people at Novo Nordisk EngineeringWe’re proud to say we’re helping our customers create the biggest pharma production facility in the history of Europe. This is .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Roskilde

    Har du praktisk erfaring med drift, vedligeholdelse og optimering af varmeanlæg samt øvrige energitekniske installationer - og vil du være en del af et fagligt stærkt og super ambitiøst team? Så ka..
    • Øvrige
    • Roskilde
    Få mere info
  • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

    Ungekonsulent søges til Lejre FamiliehusVi kunne skrive som alle andre, at vores Vision… er at have den unge i centrum for alt vi gør og altid har fokus på høj trivsel, med et bæredygtigt .
    • Øvrige
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info