Ernæringsassistentelev søges til Køkken Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

OM ARBEJDSPLADSEN


Har du lyst til at blive elev i en spændende køkkenorganisation med mange muligheder? så er muligheden her. Du vil som elev blive en aktiv del af vores løbende udvikling og evige søgen efter at gøre det bedste for vores ældre borgere i kommunen. Vi laver mad til ca. 550 borgere fordelt på 7 køkkener og 5 ældre caféer.

OM JOBBET


Elevens arbejde


Du vil som elev lære alt det en færdig ernæringsassistent skal kunne, lige fra kold produktion, varm produktion, diæt produktion, små energitætte måltider og café betjening. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen, og ligger i tidsrummet kl. 7.00 - 17.00 (hovedsageligt 7.00 - 14.30) på ugens hverdage.

Forventninger til eleven


Vi ser frem til at møde dig der er madentusiast, elsker at lave mad i forskellige mængder, til hverdag og fest, er motiveret for at lære hver dag, er struktureret og nysgerrig på faget, fleksibel og mødestabil.

VI TILBYDER


Et køkken med mange forskellige ernæringsfaglige kollegaer, hvor vi hele tiden arbejder på at udvikle vores tilbud, nedsætte mængden af madspild, videreudvikle tykke\/synkevenlig mad, daglig vurdering af maden ved hjælp af en smagstallerken. Vi har en god stemning og alle kollegaer er klar til at byde dig velkommen som elev og give dig en god praktikplads.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST


Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson


Annette Kræmer, elev ansvarlig
[email protected]
Tlf.: 44773078

Addresse


Køkken Ballerup
Køkken Ballerup, Bybjergvej 11, 2740 Skovlunde

Ansøgningsfrist:


21-08-2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist