[xxxxx] søger en dygtig tilbudsberegner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Er du god til at have mange bolde i luften, og sætter du en ære i at levere et godt stykke arbejde, der sikrer tilfredse kunder, så har vi en spændende stilling til dig.

Lige nu søger KH MASKINFABRIK en dygtig og udadvendt person, hvor de primære arbejdsopgaver er tilbudsgivning, tegningsarbejde samt projektarbejde. Arbejdet sker i tæt samarbejde med kunder, ingeniører og vores produktionsteam, som alle arbejder for, at kunden får et godt og professionelt indtryk af KH MASKINFABRIK.

Dig og dine kompetencer

Som udgangspunkt søger vi en person med en håndværksmæssig baggrund. Afhængig af din profil vil jobbet også kunne indeholde produktionsoptimering, nye produktionsmetoder og mere automatisering, forslag til forbedret produktions-flow samt efterkalkulationsberegning.

  • Du er superbruger i Office 365.
  • Du har en god tegningsforståelse og erfaring i 3D tegneprogram (vi bruger Inventor).
  • Du er omhyggelig og løsningsorienteret og i stand til at sætte dig ind i, hvad kunden ønsker.
  • Du har en god arbejdsmoral, og kan både arbejde selvstændigt og være med til at sikre, at alle forstår produktionsflowet og opgaven.
  • Du har B kørekort.

KH MASKINFABRIK tilbyder

En spændende stilling med mulighed for udvikling i en mellemstor produktionsvirksomhed på Bornholm. Vi har en flad organisation med ”frihed under ansvar” samt ikke mindst dygtige og kompetente kolleger. Vi oplever stor vækst, som både giver travlhed og mulighed for at sætte sit præg på arbejdsopgaverne. Weekendarbejde og længere arbejdsdage kan forekomme i travle perioder. Vi har en velfungerende personaleforening, ordentlige arbejdsmiljø- og lønforhold samt sundhedsforsikring.

Lyder det som jobbet for dig, så send os en ansøgning. Bemærk at vi holder løbende samtaler og ansætter når den rigtige kandidat er fundet.

Ansøgning og spørgsmål til stillingen kan rettes til direktør Claus Duevang på mail [email protected] eller mobil 30 30 90 75.

OM KH MASKINFABRIKVi fremstiller stålkonstruktioner, maskinkomponenter og specialløsninger til en bred vifte af kunder på Bornholm og i Danmark, indenfor maskinproduktion, transportsystemer, fødevarer- og medicinalindustrien samt byggeriet.

Derudover servicerer KH MASKINFABRIK de tilsvarende industrier, og er i gang med at tilføre servicering af offshore selskaber til kundelisten.

I 2020 flyttede KH MASKINFABRIK ind i sin nyopførte fabrikshal på 3000 m2, og har etableret en meget bred maskinpark med over 30 dedikerede medarbejdere, heraf 5 lærlinge og 1 elev.

Virksomheden har en række af de generelle og specifikke certificeringer til at levere til de mange brancher.

KH MASKINFABRIK er ejet af Ocean Prawns og CD Holding v/ Claus Duevang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Rønne
  • Onsdag den 26. juli 2023

Lignende jobs

  • Smed i Hele Danmark

    Vores kunde har travlt og derfor søger vi en eller flere smede. Der er tale om et vikariat i en spændende virksomhed i Randers kommune. Vi forventer at du: Er uddannet smed Har svejsec..
    • Smed
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Smed i Hele Danmark

    Vores kunde har travlt og derfor søger vi en eller flere svejsere med gyldigt certifikat. Der er tale om et længere vikariat i en spændende virksomhed i Viborg kommune. Vi forventer at du:.
    • Smed
    • Hele Danmark
    Få mere info