Vi søger en forretningsudvikler og salgsansvarlig til et job der giver mening

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at skabe meningsfuld beskæftigelse til udsatte mennesker og nedbryde fordomme om mennesker, der lever livet på kanten af samfundet? Og vil du være med på holdet i en socialøkonomisk virksomhed i udvikling? Så er jobbet som forretningsudvikler og salgsansvarlig i Gadens stemmer til Fyn og Jylland måske noget for dig.

Om Gadens stemmer

Vi ansætter mennesker, der lever i udsathed, som guider på byvandringer, hvor de med udgangspunkt i deres egen historie fortæller om et liv levet med fx hjemløshed, illegalt stofbrug, salg af sex, kriminalitet, anbringelser og psykisk sårbarhed. Byvandringerne giver indsigt, nedbryder fordomme og styrker sammenhængskraften i samfundet ved at facilitere møder mellem mennesker.

Byvandringernes deltagere er hovedsageligt skoleklasser, gymnasier, professionsuddannelser og virksomheder som får en unik indsigt i livets og byens bagside. Vi har årligt over 1.200 byvandringer og har pt 33 guider.

Gadens stemmer har vokseværk. Vi har hovedkontor i København og lokale afdelinger i, Esbjerg, Vejle og Odense, og er ved at etablere en ny afdeling i Aalborg. Flere lokalafdelinger vil komme til. Derfor søger vi en forretningsudvikler til at skabe salg og udvikling i nye og eksisterende lokalafdelinger.

Om dig

Du har en god portion iværksætterånd og erfaring med selvstændigt opsøgende salgsarbejde. Du trives med omskiftelige opgaver og flere arbejdssteder og ikke mindst have lyst til at arbejde tæt sammen med alle Gadens stemmers guider.

Din væsentlige opgave bliver at skabe salg af ture til skoler, uddannelser, erhvervsliv og øvrige kundegrupper. Det indebærer, at du arbejder strategisk med at øge kendskabet til Gadens stemmer, og at du konkret etablerer kontakt og dialog med skoler og uddannelser, erhvervskunder og private.

Du kan sætte flueben ved disse kompetencer og erfaringer:

  • Er god til at kommunikere med aktører indenfor det private erhvervsliv, skole- og uddannelsesområdet – fx skolelærere.
  • Har stærke salgskompetencer.
  • Har kompetencer indenfor kommunikation og marketing - fx SoMe-kommunikation.
  • Har flair for at arbejde med koordinering og projektplanlægning på tværs af de nye afdelinger.
  • Evner administrative opgaver, herunder håndtere booking og afvikling af ture i hverdage og weekender.
  • Er initiativ, positiv, opsøgende og entreprenant.

Organisationen

Gadens stemmers organisering er under udvikling i takt med at vi skalerer. Du skal have derfor have lyst til at arbejde i en organisation hvor der bygges op, afprøves, eksperimenteres og justeres. Det gør vi sammen i en med-ledende form. Sammen med guidekonsulenten på Fyn og i Jylland, får du ansvar for drift, udvikling og opstart af nye bæredygtige lokalafdelinger.

Praktiske forhold

Gadens stemmer Fyn/Jylland har kontor i Odense, men der vil være også mulighed for at arbejde hjemmefra. Der forventes rejseaktivitet, da en del af udviklingsarbejdet vil forgå lokalt – herunder i Esbjerg og Vejle og Aalborg og på sigt flere nye byer i Jylland.

Ansættelse er fuldtid. Løn og ansættelsesvilkår aftales efter forhandling.

Informationsmøde om stillingen afholdes mandag d 12/6 2022 på Teams kl. 16.30 til 17.30

Tilmelding til infomødet på: [email protected]

Ansøgningsfrist: onsdag d. 21. juni 2023.

Vi forventer at holde samtaler løbende med relevante kandidater, som vi modtager ansøgningerne. Så send gerne din ansøgning hurtigt.

2. samtaler afholdes i uge 26.

Ønsket tiltrædelse senest 1. sept. 2023

Få mere information om Gadens stemmer på www.gadensstemmer.dk. Spørgsmål om stillingen kan stilles på informationsmødet, alternativt på mail: [email protected]

Se mere på vores ansøgersite: https://gadensstemmer.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=966b25d6)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København V
  • Torsdag den 22. juni 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i København Ø

    Har du lyst til at bidrage til, at de finansielle afdelinger i [xxxxx] har de rette IT-systemer og dataprocesser, som gør en daglig forskel? Vi søger en dygtig og entusiastisk IT-systemudvikle..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Ørestad

    Kunne du tænke dig at videreudvikle IT-arkitekturen og applikationslandskabet hos os, og samtidig blive klogere på, hvordan IT understøtter store infrastrukturprojekter, som at bygge en metro eller..
    • Softwareudvikler
    • Ørestad
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    Er du en erfaren software udvikler med høj faglig og solide færdigheder inden for backend udvikling af moderne IT-løsninger? Har du erfaring med software udvikling indenfor finans eller formueforva..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info