Ejendomsadministrator med lederansvar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Har du lyst til at arbejde med ejendomsadministration i en ambitiøs vækstvirksomhed? Er du vant til at arbejde med lejekontrakter, og har du en god økonomisk forståelse? Så læs med her!

Til en nyoprettet stilling søger vi en ejendomsadministrator til at hjælpe med arbejdsopgaverne omkring vores lejemål. Da det er en nyoprettet stilling, vil du få stor mulighed for at sætte dit eget præg på funktionen og udviklingen heraf. Du bliver en vigtig del af vores Finance-afdeling, der i de seneste år er vokset og nu består af 20 medarbejdere. Arbejdsmiljøet er præget af en uhøjtidelig og positiv stemning med fokus på arbejdsglæde, godt humør og trivsel.

Som ejendomsadministrator i NORMAL bliver du et vigtigt bindeled mellem Finance og vores Legal-afdeling. Derudover vil du få en bred kontaktflade internt, blandt andet til vores etableringsteam og til de forretningsenheder, der håndterer huslejekontrakter. Du vil også løbende være i dialog med vores eksterne samarbejdspartnere, som fx udlejere.

Vi søger en selvstændig og resultatorienteret kollega, der kan holde hovedet koldt, også når der er mange bolde i luften, og som arbejder proaktivt op mod deadlines. Hvis du derudover har et godt humør og en naturlig interesse for samt en engageret tilgang til dine kollegaer, vil du passe rigtig godt ind hos os.

Ansvarsområde og arbejdsopgaver:

  • Personaleansvar for et mindre team der laver bogførings- og controllingopgaver på +500 lejemål.
  • Løbende sparring med Legal afdelingen.
  • Supportere andre afdelinger i organisationen vedrørende kontraktforhold samt administration
  • Håndtering af spørgsmål vedrørende ind- / udvendigt vedligehold og renhold.
  • Tolkning af lejekontrakter - pligter og rettigheder.
  • Udarbejde indflytningsrapporter og forberede indflytningssyn.
  • Gennemgå lejevarslinger/reguleringer.
  • Tovholder på tvister med udlejer angående lejeregulering, drifts- og forbrugsregnskaber samt fælles regnskaber.

Om dig

  • Du kommunikerer ubesværet både på dansk og engelsk, skriftligt og mundtligt.
  • Din tilgang er energisk, du har en naturlig drivkraft og arbejder vedholdende, indtil opgaven er løst.
  • Du har mod på at sætte dig ind i udenlandsk lovgivning, så du kan udfordre vores lokale rådgivere samt sikre implementering af NORMALs formelle krav (det forventes naturligvis ikke, at du er ekspert i den lokale lovgivning).
  • Har du erfaring med bogføring er det en fordel

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som finansøkonom med speciale i ejendomsadministration eller lignende, og at du kommer fra en lignende rolle, gerne med minimum fem års erfaring. Du er selvstændig, energisk og fleksibel og trives med at have en dynamisk hverdag.

Vi tilbyder dig
Et job i en moderne og international virksomhed i rivende udvikling, hvor der er gode muligheder for at udvikle egne kompetencer både fagligt og personligt.

Kulturen i NORMAL er uformel og præget af høj arbejdsmoral, vindermentalitet, godt sammenhold og godt humør. I NORMAL vinder vi som et hold, og det er derfor vigtigt, at du er en teamplayer, der kan samarbejde med kollegaer på tværs af afdelinger. Du er nysgerrig, empatisk og imødekommende samtidig med, at du trives i et levende og tempofyldt miljø med fokus på eksekvering og samarbejde på tværs af funktioner og lande.

Arbejdssted:
NORMALs hovedkontor i Skanderborg.

Du får løn efter kvalifikationer, pensionsordning og flere personalegoder.

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chief Accountant Frederik Olesen på mobil +45 60 39 08 37 eller People & Performance Partner Julie Philipsen på +45 61 31 40 04.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsadministrator", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsadministrator