Kunderådgivere til Statens Finansielle Ordninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Kan du sikre tilfredse kunder?
I ATP i Holstebro er vi på udkig efter nye kunderådgivere, der kan skabe gode, enkle og effektive kundeoplevelser. Vi søger kunderådgivere til ordningerne Tjenestemandspension og Tilskud, Lån og Garanti.

Vi er på udkig efter dig, der kan vejlede, administrere og sagsbehandle på skrift og over telefon. Dig, der:

  • trives i en dynamisk hverdag med skiftende opgavemængder
  • motiveres af at finde den bedste løsning på komplicerede sagsforløb og lovgivning
  • kan sagsbehandle i dybden
  • har stort kendskab til Excel
  • har stort kendskab til tal og beregninger
  • trives ved at have mange bolde i luften.

Kommunikerer du i øjenhøjde?
Vi forestiller os, at du har en professionsbachelor i offentlig administration eller har erfaring fra bank eller lignende. Du kan også være finansøkonom, kontoruddannet eller tilsvarende. Måske har du tidligere prøvet kræfter med rollen som kunderådgiver, men det vigtigste er, at du brænder for opgaven.

Derudover er det vigtigt, at du er:

  • god til at kommunikere i øjenhøjde - både mundtligt og skriftligt
  • god til at danne dig et overblik over administrative processer
  • vant til sagsbehandling og arbejde med tal
  • god til at bevare overblikket og trives i et miljø, hvor tingene sommetider går stærkt.

Som person er du nysgerrig, imødekommende og tager ansvar, når det drejer sig om at følge opgaverne til dørs. Du har en positiv indstilling til andre, når du samarbejder, sparrer med kolleger og bidrager til det sociale fællesskab.

I ATP stiller vi høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt er vi i kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager familieydelser, barselsdagpenge, pension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt feriepenge. Det betyder, at to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

Du bliver en del af sektionen Statens Finansielle Ordninger i Holstebro, hvor du får 36 dygtige kunderådgivere, forretningskonsulenter og jurister som kollegaer. Vi løfter i flok, og har et tæt samarbejde på tværs af arbejdsområder, stillinger og uddannelse.

Vi vægter sociale relationer højt og værner om en positiv og uformel omgangstone. Vi tager ansvar for den samlede kundeoplevelse, er professionelle og kvalitetsbevidste.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

Når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, at vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige mål, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af.

=dig? Så send os din ansøgning.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du skal sende til os senest den 19. juni. Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart den 1. september.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Lene Noermark på tlf. 2255 0727 eller på mail [email protected].

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Holstebro
  • Mandag den 19. juni 2023

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Hele Danmark

    Har du lyst til at rådgive Nordens største virksomheder og arbejde med de nyeste financial planning værktøjer fra SAP, så har vi brug for dig!Til vores Planning & Consolidation team søger vi en kol..
    • Finansmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Brande

    Finansmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7330 Brande
    • Finansmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Brande

    Er du bankuddannet med rådgivning som spidskompetence? Og vil du sammen med dygtige kolleger være med til at opnå den højeste tilfredshed blandt privatkunder?Så står vi klar til at byde dig vel..
    • Finansmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Finansmedarbejder (studiejob) i Vestjylland

    Vil du ha’ en praktikplads med værdi, så søg ind i ØkonomiEr du finansøkonomstuderende? Og er du nysgerrig på, hvad en kommunal arbejdsplads kan tilbyde dig af muligheder? Så kan du komme i studiep..
    • Finansmedarbejder
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
24. april 2024 1
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2
25. marts 2024 2