Customer Service & Shipping Coordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Juelsminde

Har du erfaring og flair for god kundeservice inden for spedition og eksport? Trives du med at have mange opgaver i gang samtidig, og kan du bevare overblikket i en travl hverdag? Hvis ja, så er du måske vores nye kollega?

Palsgaard er i rivende udvikling, og derfor søger vi nu en ny kollega til vores dynamiske Customer Service & Shipping team.

Dine opgaver vil primært være:

  • Sikre markedets bedste og mest proaktive kundeservice i en hastigt voksende virksomhed, der lever af god kundeservice.
  • Modtage og indtaste ordre fra kunder, aftale leveringstider med vores produktionsplanlægning.
  • Udarbejde ordrebekræftelser og sende dem til kunden.
  • Tæt dialog med interne afdelinger såsom planlægning, lager, sales support, kvalitetskontrol, dokumentation m.m.
  • Udarbejde nødvendige forsendelses-, told- og produktdokumenter.
  • Udarbejde fødevare sundhedscertifikater og oprindelsescertifikater.
  • Daglig udregning af fragtbehov, advisering og koordinering med speditionspartnere på sø, luft og landevejsfragt.
  • Mundtlig og skriftlig kommunikation med kunder, datterselskaber, distributører og agenter.
  • Div. tværfaglige optimeringsprojekter, inden for proces- og KPI-opfølgning.

Kandidatprofil:

Den rette kandidat til stillingen har en relevant uddannelse og minimum et par års erfaring inden for spedition og eksport i en global virksomhed – gerne inden for fødevareindustrien.

Du har et højt serviceniveau både internt og eksternt og har en god forståelse for, at god og proaktiv kundeservice er et stærkt konkurrenceparameter.Vi har et højt aktivitetsniveau i afdelingen, og derfor er det helt afgørende, at du motiveres af at løse forskelligartede opgaver i et arbejdsmiljø, hvor ikke to dage er ens.

Stillingen forudsætter flair og interesse for international handel samt kommerciel forståelse, og vi vægter højt, at vores kommende kollega besidder et godt overblik samt en selvstændig, systematisk og struktureret tilgang til opgaverne.Vi er en global virksomhed, så det er vigtigt, at du mestrerdansk og engelsk i både skrift og tale. Samtidigforventer vi, at du er erfaren bruger af MS Office og ERP-systemer. Det er en fordel, hvis du har kendskab til f.eks.Dynamic AX2012 eller Microsoft 365.

Vi vægter et godt arbejdsmiljø i hverdagen og ønsker derfor en god teamplayer, dergår til opgaverne på en positiv og samarbejdsvillig måde.

Som medarbejder kan vi tilbyde dig:

  • Gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, sundhedsforsikring, massageordning, kantineordning og en god personaleforening med masser af aktiviteter.
  • Overskudsdeling i form af en ekstra pensionsordning.
  • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktionsvirksomhed, hvor vi i strategiplanen ser ind i en årrække med store udvidelser både i Danmark og i datterselskaber.
  • Rig mulighed for personlig og faglig udvikling nationalt og globalt.
  • Et internationalt miljø med kunder og kolleger over hele verden.
  • Et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende i en smuk natur ved Palsgaard Gods.

Er du interesseret?

Er stillingen noget for dig, så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi behandler ansøgninger løbende og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til atkontakte Supply Chain Director Kenneth Bodholdt Bregenov på tlf. 6197 2357.

Om Palsgaard

Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien, polymer, dyrefoder og kosmetik. Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer.Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnåede CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan.

Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder, bl.a. Nexus A/S, i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle. Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 400 medarbejdere og ca. 300 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.

Læs mere om Palsgaard på vores website: www.Palsgaard.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Juelsminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Juelsminde

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Skanderborg

    Are you motivated by delivering excellent service and advice to our customers? Do you have expertise in district heating and/or heating systems? Do you want to become responsible for building and m..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Århus

    Et job med mening - vi er klar til at hjælpe, når uheldet er ude Vi søger nye kolleger til vores nationale og internationale teams på vores vagtcentral i [xxxxx] Vores opgave er at..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Århus N

    Opportunity Do you want to be a part of our journey? Working at Maersk brings a unique blend of being part of a rich heritage and an enthusiastic, youthful, fast-paced logistics company. We bel..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Århus

    Har du lyst til at blive en del af det team, der supporterer Solars Offshore & Marine kunder? Jobbet som First Line Supporter er for dig, der ønsker at arbejde med tekniske løsninger og som har lys..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Juelsminde

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Juelsminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0
23. marts 2024 0
22. marts 2024 0
21. marts 2024 0
20. marts 2024 0
19. marts 2024 0