IT-supporter til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

I Røde Kors er vi i fuld gang med en digital omstilling, og i takt med at vi bliver mere digitaliserede er der stigende behov for en professionel IT-support. Vi søger derfor en dygtig og engageret kollega til vores IT-drift & support sektion.

Du bliver ansat i sektionen ”IT-Drift & Support” som ud over en sektionsleder består af to teams, hvor du i supportteamet arbejder sammen med fire andre supportere, og hvor Drift teamet som laver infrastruktur, netværk og server-drift består af tre medarbejdere.
Du bliver desuden en del af digitaliseringsafdelingens 25 medarbejdere som udvikler digitale projekter for organisationen.

Sammen understøtter vi Røde Kors organisationen herhjemme og ude i verden. Vores ambition er at levere professionel IT-support samtidig med, at vi udvikler projekter, der hvor vi skaber værdi for forretningen og vores frivillige.

Hvem er du?
Du skal søge stillingen, hvis du:

  1. er serviceminded. Du får en bred kontaktflade, og vil i løbet af din hverdag være i kontakt med flere, der har brug for din hjælp og sparring. Det er derfor afgørende, at du er imødekommende, hjælpsom og sætter en ære i at yde god service
  2. er god til at etablere relationer. Du er nysgerrig på dine omgivelser, og det falder dig naturligt at opbygge relationer, som er afgørende for et godt samarbejde
  3. har den faglige ballast inden for Windows platformen og IT support
  4. har kompetencer inden for følgende områder: Windows, O365, Teams, dokumentation, MS Active Directory
  5. arbejder struktureret og selvstændigt. Du fastholder overblikket over dine mange opgaver, sikrer fremdrift og overholder deadlines – selv når det går stærkt.
  6. ønsker at være end del af et team hvor vi stræber efter at være iblandt de bedste.

Dine opgaver

IT-supportteamets primære opgaver er at afhjælpe IT udfordringer for ansatte på landskontoret, delegater ude i verden og vores mange frivillige. Men vi vil altid gerne tænke lidt videre og arbejde for at problemerne slet ikke opstår, ved at optimere/automatisere processer og arbejdsformer.

Opgaverne omfatter:

  1. Generel IT-vejledning og support
    1. Anvendelse af systemer
    2. Brugeradministration herunder at ændre passwords, oprette og nedlægge brugere i AD
    3. Fejlfinding af generelle PC problemer under Windows 10/11
    4. Besvare spørgsmål om Office 365, herunder Teams og Sharepoint Online på brugerniveau.
    5. Geninstallation af software ved tekniske problemer
    6. Installation og levering af nye computere


Din baggrund
Der kan være mange indgange til jobbet, men vi forventer, at du har relevant erfaring fra lignende job som fx it-helpdesk medarbejder og har godt kendskab almindelige it-supportopgaver.

Din kommende arbejdsplads

Hver dag redder vi liv og ruster mennesker til at klare sig gennem kriser og katastrofer internationalt og i Danmark. Vi hjælper mennesker på begge sider af konflikten også i de fjerneste egne af verden.

Du bliver en del af Røde Kors’ landskontor på Blegdamsvej på Østerbro i København. hvor du vil indgå i et professionelt og udfordrende miljø. På Landskontoret er vi ca. 450 medarbejdere, og der er 33.000 frivillige over hele landet.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer om ugen inkl. frokost. Løn- og ansættelsesforhold følger Røde Kors' fællesoverenskomst med AC og HK. Lønnen er afhængig af erfaring og kompetencer.

Tiltrædelse den 1. juli 2023 eller hurtigst muligt.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Ansøgningsfristen er den 23. juni 2023, men vi holder samtaler løbende.

Stillingen søges via vores hjemmeside www.rodekors.dk/job.

Yderligere oplysninger hos sektionsleder for IT-drift & support, Flemming Varmer på mail: [email protected] eller på telefon 2912 5851


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København Ø
  • Fredag den 23. juni 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i København

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i København
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux Operations Engineer til en af vores Operations-afdelinger, hvor .
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København V

    Er du passioneret omkring IT Drift? Så har vi en spændende og udfordrende rolle, hvor du kan sætte dit præg på drift og support i en dynamisk IT-afdeling. For vores kunde, Boligselskabernes Hu..
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i København Ø

    Er du en smilende IT-ekspert, der brænder for at levere topklasse kundeservice? Har du teknisk flair, især inden for PC, MAC og O365? Så kan jobbet som IT Support Specialist til vores team i Københ..
    • IT-supporter
    • København Ø
    Få mere info