Energiingeniør til Høje Taastrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Bliv Future Ready sammen med os!

Bliv en del af Forsyning & Anlægsteknik, som i dag består af godt 20 medarbejdere, hvor vi arbejder med bæredygtige løsninger inden for spildevand, drikkevand og varmeforsyning, og du kommer til at arbejde på opgaver på tværs af hele forretningen, herunder med afdelingerne i Aarhus, Aalborg, Viborg og Odense.

I WSP giver vi opgaver, der er med til at udvikle dig, men du er ikke alene om dem. Vi arbejder sammen og hjælper og støtter hinanden. Du kommer bl.a. til at arbejde med:

Projektledelse på varme, køl og el projekter, herunder tværfaglige projekter
Energiplanlægning i forbindelse med større anlægs- og byggeprojekter samt byggemodning og byudvikling
Bygherrerådgivning, herunder udarbejdelse projektforslag, scenarier o.lign.,
myndighedshåndtering, økonomi, energifællesskaber, miljøforhold
Borgermøder, etablering af Amba’er, termonet og energifælleskaber
Men det vil være op til dig selv, i tæt samarbejde med ledelsen, at sætte retning og søge muligheder, som understøtter vores ambitiøse vækststrategi inden for energiområdet.

Du har 5-10 års erfaring fra branchen, og lyst til at udvikle forretningen og dig selv. Kompetenceudvikling er en naturlig del af hverdagen igennem sparring med kolleger og erfaringsindsamling fra opgaveløsninger.
Du brænder for at arbejde med grøn omstilling, at gøre en forskel for en mere bæredygtig fremtid motiverer dig i dit arbejde.
Du har viden og erfaring indenfor flere af følgende områder: fjernvarme og -køling, jordvarme, solenergi, vindenergi, varmelagring og kendskab til PtX
Du har et godt kendskab til el- og varmeforsyningsloven
Du er kundeorienteret med flair for projektudvikling og salg og har et godt kundenetværk
Du er god til at kommunikere - både i skrift og tale

Selvom vi går op i vores arbejde, ved vi også, at det ikke er alt. Det er vigtigt, at der er plads til andre aktiviteter og interesser og til familie, venner og dig selv. Derfor er vi også fleksible i forhold til hjemmearbejde og arbejdstider.
Dit arbejdsliv har også en social dimension, vi prioriterer et godt arbejdsmiljø. Vi har medarbejderforeninger der står for sociale arrangementer, en god kantine med to-go aftensmad, massageordning, pensionsordning og sundhedsforsikring.
Det betyder meget for os, at du er glad, når du går på arbejde, og vi efterstræber en venlig og inkluderende kultur med respekt for hinanden, vi sætter pris på mangfoldighed og arbejder aktivt med ligestilling.

Henriksen HR vil også være din kvalificerede headhunter og rekrutteringspartner.

Vi håber det lige er dig og du vil kontakte Henriksen HR, der hjælper med rekrutteringen på 3147 8001 - for at få mere at vide.

Vores stillinger vises løbende på flere jobportaler - du bedes derfor sikre at ansøgning udelukkende sendes i form af et opdateret CV, i pdf format til [email protected], ansøgningen bedes mærket WSP Energiingeniør.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Taastrup
  • Fredag den 30. juni 2023

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Søborg

    ROI consultning står for rekrutteringen af dette job. Du vil komme til at arbejde med implementering af ombygning/nybygninger af produktions anlæg/utility - hovedsageligt på projekter i Phar..
    • Maskiningeniør
    • Søborg
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Frederiksberg

    Kunne du tænke dig både at bruge og udvikle din tekniske viden inden for VVS og ventilation? Og ser du dig selv indgå i et tværfagligt team af ingeniører og arkitekter, der i den grad sætter dagsor..
    • Maskiningeniør
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Maskiningeniør i København

    Maskiningeniør søges til organisation/virksomhed i København
    • Maskiningeniør
    • København
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Brøndby

    Vil du arbejde med nogle af Danmarks førende bilmærker? Og sætter du en ære i at være serviceminded og kvalitetsbevidst? Så er du måske vores nye klargøringsmedarbejder på vores mekaniske værk..
    • Maskiningeniør
    • Brøndby
    Få mere info