Chef for Logistiksektionen (M321) ved Hjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland i Skalstrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skjern

Har du mod på at blive en del af et professionelt og engageret team, som bidrager på den logistiske front til uddannelsen og indsættelsen af hjemmeværnsoldater? Så er du måske vores kommende ACOS S4, som leder og varetager personel, økonomi, etablissement og materiel til støtte for de frivilliges aktiviteter og herunder indsættelser operative opgaver.

Med det nye og øgede trusselsbillede er den logistiske understøttelse af nationale operationer blevet mere og mere relevant. Her får du derfor muligheden for at få unik hands-on erfaring med dette komplekse og spændende område samtidigt med, at du kan anvende og yderligere udvikle dine ledelseskompetencer.

Om os

Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland er et af seks Hærhjemmeværnsdistrikter under Landsdelsregion Øst. Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland er en operativ myndighed som opstiller, uddanner, indsætter og fører enheder fra Hjemmeværnet, som en del af Danmarks nationale beredskab. Distriktets hovedkvarter er placeret på Flyvestation Skalstrup med et geografisk ansvarsområde der er sammenfaldende med Midt- og Vestsjællands Politikreds, hvilket omfatter de 10 kommuner på Vestsjælland.

Distriktet består af 14 underafdelinger, fordelt på patrulje- og overvågningsenheder, stabs-, infanteri-, bevogtnings- og politikompagnier samt et musikkorps. Underafdelingerne er bemandet med frivilligt personel og den aktive struktur ved distriktet består af knap 800 frivillige hjemmeværnssoldater. Distriktet administrerer derudover en reservestyrke på godt 1850 frivillige og er tillige ansvarlig for at opstille to kompagnier til Forsvarets totalforsvarsstyrke.

Staben er organiseret i en S-struktur med 13 fastansatte medarbejdere; En distriktschef (M401), en stabschef og næstkommanderende (M331), en efterretningssektion (S2) (M321/M322), en operationssektion (S3) (M321 og M231), og en uddannelsessektion (S5/7) (M231 og M221). Derudover er der chefen for Logistiksektionen (M321 eller M322 dig), som i det daglige leder Administrationselementet (S1/S8) med to civile medarbejdere og Logistikelementet (S4), som består af en korporal, en civil materielforvalter og tre civile medarbejdere.

Distriktet har herudover en udvidet stab, hvori der – ud over de fastansatte – indgår såvel frivilligt hjemmeværnspersonel som personel af reserven. Den faste stab indgår desuden i faste beredskaber med henblik på iværksættelse af operativ planlægning eller støtte til forsvaret, politiet og/eller samfundet.

Vi synes vi har en spændende og velfungerende arbejdsplads. Der er højt til loftet, hvorfor omgangstonen er åben, ligefrem og ærlig. Vi prioriterer at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor der er sammenhæng imellem arbejde og privatliv. Vi ser muligheder frem for begrænsninger og er rigtig gode til at hjælpe og støtte hinanden i dagligdagen, når komplekse og hastende opgaver skal løses.

Staben opstiller, uddanner, indsætter og fører distriktets enheder, hvorfor tempoet til tider er højt, fordi vi altid søger at levere rettidig og relevant støtte til enhederne, således at grundlaget for den operative opgaveløsning er til stede. Distriktets opgaveløsning er således altid med den operative opgave i centrum og det skal kendetegne os i vores daglige virke.

Om stillingen

I Logistiksektionen vil du indgå i et team på i alt fem personer, som udover dig som chef, består af en militæransat og fire civilansatte. Det overordnede princip i sektionen er frihed under ansvar, samt rettidigt omhu, hvor opgaverne primært består af at planlægge, tilrettelægge, gennemføre og kontrollere den logistiske tjeneste ved distriktet samt gennem dialog at understøtte underafdelingernes logistiske udvikling og drift.

Du har som chef for sektionen direkte ledelsesansvar for sektionen, men du er samtidig også en del af distriktets ledelsesgruppe. Under stabsarbejde og indsættelser indgår du naturligt som fører af S4.
Du har ansvaret for alle opgaver inden for logistik og er over for distriktschefen desuden ansvarlig for distriktets samlede økonomistyring. Du er endvidere sagsbehandler for etablissementstjenesten og arbejdsmiljø og forestår planlægning og tilrettelæggelse af inspektionsvirksomhed ved kompagnierne. De fleste opgaver løses i tæt samarbejde med resten af staben, foresatte myndigheder og vores dedikerede frivillige soldater.

Du er slutteligt daglig leder for administrationselementet (S1/S8) med to civile medarbejdere. Elementet er selvkørende og støtter både det faste og frivillige personel med afregning af rejser og indkøb mm.

Som militær beredskabsorganisation er opgaven at være klar til indsættelser i eget ansvarsområde hver dag året rundt. Derfor vil der som en del af tjenesten forekomme aften- og weekendtjeneste.
Du vil dog have stor indflydelse på, hvornår tjenesten ligger og netop dette forhold understøtter en høj grad af fleksibilitet og mulighed for at understøtte en fornuftig balance mellem arbejde og familie-/fritid.

Du vil efter behov komme til at indgå i distriktets vagtroste (tilkalde vagt) og kan derigennem blive en del af den lokale beredskabsstab, der træder sammen ved eks. terror, storm- og sne varsler, forhøjet vandstand eller andre begivenheder, der kræver en koordineret civil/militær indsats i politikredsen.

Om dig

Vi tænker du er kaptajn eller major (322) med en baggrund i Hæren eller Hærhjemmeværnet, som har gennemført videreuddannelsestrin I, VUK (BTN) eller føringskursus. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring som logistikofficer ved en af hærens bataljoner eller højere niveau, men det kan også være, at du har interesse for den logistiske tjeneste og ønsker at skifte spor. Det vigtigste er dit drive, din lyst og din vilje til at kunne og ville lykkedes!

Som person er du initiativrig, målrettet, systematisk og samarbejdsorienteret. Du er god til at skabe og bevare gode relationer. Du nyder at arbejde selvstændigt med vide rammer og er god til at prioritere din tid og dine opgaver, så sidstnævnte løses både tilfredsstillende og rettidigt.

Du er en selvstændig og analytisk velfunderet officer, der med drive og et glimt i øjet formår at manøvrere i en organisation med stor diversitet – og få tingene til at ske. Samtidig har du øje for den operative kontekst og bidrager på dit felt til udvikling af distriktets operative plankompleks såvel som enhedernes taktiske opgaveløsning.

Da du vil indgå i ledelsen af distriktet, og derfor er der krav om, at du kan håndtere et stort ansvar med sikker hånd. Derfor søger vi en stabil problemløser, som kan holde orden og bidrage til vedligeholdelse af det gode arbejdsmiljø ved distriktet. Du skal derfor også være i stand til at balancere mellem nødvendigt hensyn til de frivilliges funktionsvilkår og opbygningen af militære kapaciteter.
Du er derfor sandsynligvis en erfaren officer med gennemslagskraft og gode analytiske evner. Stillingen kræver, at problemstillinger skal anskues fra flere sider og at løsninger skal tilgodese flere interessenter under hensyntagen til helheden.

Du skal have et ønske om at arbejde med hjemmeværnets frivillige og arbejde for udviklingen af Hjemmeværnet mod at blive endnu mere robust og indsættelsesparat.

Til ansøgningen bedes du vedlægge relevante dokumenter fx seneste FOKUS.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 4.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oberstløjtnant Kristian Kirsch Bentsen, Chef for Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland, på telefon 61695805 eller ved mail [email protected], eller nuværende stillingsindehaver MJ Lars Kaltoft på tlf. 41 73 28 10.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Nur Arabaci Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 99 35.

Ansøgningsfristen er den 25.juni 2023 samtaler afholdes løbende samt umiddelbart lige efter sidste frist for ansøgning. Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt, idet ansættelsesdatoen vil blive endeligt koordineret i samarbejde med afgivende chef.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM LANDSDELREGION ØST
Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Landsdelsregionen refererer operativt til Hærkommandoen.
Vi har fokus på Hjemmeværnets frivillige og nationale operationer. Vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm.

Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret samt løse og varetage Hjemmeværnets militære kerneopgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Regionen har desuden ansvaret for det daglige og lokale samarbejde med de øvrige sektorer i samfundets beredskab, hvor politiet ofte er vores tætteste samarbejdspartner. Regionen har derfor et tæt samarbejde med Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Forsvarskommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.

Regionsstaben har ca. 40 civile og militære medarbejdere og består af Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/6/7), Efterretningssektionen (G2), Informationsoperationssektionen (G9) og Logistiksektionen (G1/4/8).

Læs mere om Hjemmeværnet som arbejdsplads på www.hjv.dk eller www.vistillerop.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skjern.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Skjern
  • Søndag den 25. juni 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info