Til vores salgsafdeling søger vi en distriktschef til Region Syddanmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

  • Elsker du det opsøgende salg?
  • Er du ambitiøs og selvkørende?
  • Vi du være en del af et fantastisk team?

Hvis du kan svare ”ja!” til dette, så er det måske dig, som skal have denne nyoprettede stilling og bidrage til vores succes?

Vil du sælge verdens bedste kaffemaskiner?

Vores salgsorganisation søger distriktschef til Region Syddanmark

Bentax er Danmarks mest moderne full-service kaffeleverandør. Vi hjælper dagligt masser af danske virksomheder, cafeer, restauranter, hoteller og convenience-kæder med at servere og sælge den bedste kaffe til deres gæster og medarbejdere. Blandt vores kunder er en række af landets største kæder og store virksomheder. Vi sælger verdens bedste kaffemaskiner, leverer landets bedste service og har eget kafferisteri. Med andre ord, så tilbyder vi vores kunder kaffeløsninger på topniveau. Vores kunder elsker os og vi ser masser af potentiale, så derfor søger vi nu en:

I det daglige vil du referere til vores salgs- og driftsdirektør og indgå i et ambitiøst og målrettet salgsteam. Du får ansvaret for at rådgive og sælge kaffeløsninger i dit område. Du arbejder ud fra din hjemadresse, så derfor er det hensigtsmæssigt, at du bor i området.

Dine kunder vil typisk være at finde blandt de liberale erhverv, HoReCa- området og detailsektoren.

Opgaver, som naturligt ligger i jobbet:

  • At opsøge nye potentielle kundeemner
  • At rådgive kunderne i forhold til deres behov
  • At præsentere vores komplette kaffeløsninger
  • At udarbejde tilbud og samhandelsaftaler
  • At vedligeholde og udvikle eksisterende kunderelationer
  • At genforhandle aftaler og partnerskaber
  • At deltage i salgsfremmende aktiviteter som f.eks. netværk, messer, events mv.

Selvstændig, struktureret og resultatorienteret

For at få succes i dette job, er det vigtigt, at du nyder det opsøgende salg og har let ved at skabe netværk. At du er imødekommende, udadvendt og åben, samtidig med at du kan arbejde selvstændigt og struktureret.

Du kan godt lide at arbejde med ambitiøse mål og at skabe resultater. Samtidig formår du at indgå i et velfungerende team, som består af produktspecialister, teknikere og salgssupportere, som alle arbejder dedikeret for at kunderne bliver glade og tilfredse.

Det er en klar fordel, hvis du har branchekendskab eller kendskab fra en lignende stilling i storkøkken- eller fødevarebranchen, men ikke et krav. Det er dog et krav, at du kan dokumentere resultater og stor erfaring med B2B-salg. Du har en rygsæk fyldt med salgsværktøjer og metoder, som du kan drage nytte af i salgsprocessen.

Du skriver og taler dansk og er vant til at benytte Office 365 og lignende programmer. Du er baseret centralt i området svarende til Region Syddanmark og har naturligvis kørekort.

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder dig et job i en spændende virksomhed i stærk udvikling. Vi repræsenterer en række af markedets stærkeste og mest eftertragtede brands. Du vi arbejde med kaffe og kaffeløsninger på højt niveau. Vi vil støtte dig i din udvikling og læring undervejs, så du kan begå dig blandt markedets dygtigste kaffefolk og rådgive kunderne på et højt niveau. Du får således foden indenfor i en utrolig spændene branche, som er i god vækst og har masser af potentiale.

Bentax er en moderne virksomhed med en flad organisation. Du får 70 dedikerede og fantastiske kollegaer, som vil støtte dig og bakke dig op i det dagligt.

Du skaber selv din hverdag og dit eget fundament. Du får således stor mulighed for at påvirke din løn. Du tilbydes en attraktiv løn med en fordelagtig bonusordning, som baseres på dine salgsresultater.

Med stillingen følger også muligheden for at få en bil på hvide plader stillet til rådighed.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Søg jobbet

Ansættelse sker hurtigst muligt og vi indkalder løbende relevante kandidater, så vi opfordrer dig til at søge snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte drifts- og salgschef Patrick Collart på telefon +45 20 16 11 56.

Ansøgningen sendes på e-mail til [email protected] mærket ”distriktschef Syddanmark”.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Kolding
  • Fredag den 30. juni 2023

Lignende jobs