[xxxxx] søger en Digital Financial Products Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Jobbeskrivelse


Den grønne omstilling er i gang, og vi i Q8 ønsker at lede udviklingen mod et fossilfrit samfund. Vores branche er en af hovedårsagerne til klimaforandringerne, og hvis vi skal være med om ti år, skal vores forretning fundamentalt ændre sig. Det forstår vi, og overgangen til en fossilfri fremtid er begyndt.

Vil du være med til at skabe et bæredygtigt samfund? Kan du lide at arbejde med både kort- og langsigtede mål og vise dig selv og andre, at det umulige faktisk er muligt? Har du også erfaring og interesse for at have arbejdet med digitalisering af finansielle produkter og services? Så kan rollen som Digital Financial Products Specialist hos Q8 være dit drømmejob!

Jobbeskrivelse

Q8 foretager nu en større investering ved at modernisere vores tilbud inden for finansielle produkter og services, hvor divisionen Digital Business and Members arbejder tæt sammen med OKQ8´s Bank om at udvikle og forbedre produkter og services knyttet til kortudstedelse, konverteringslån, forsikringer og andre finansielle løsninger. Vi mangler nu en dreven person, der kan lide at skabe resultater og have mange bolde i luften på samme tid.

Du kommer til at indgå i en stor og kompleks organisation, der ”ånder start-up” med ambitioner om digitalt at transformere den traditionelle fysiske forretning til en omnichannel-virksomhed, samt skabe et nyt og moderne it-miljø. I rollen kommer du til at arbejde både taktisk og operationelt i en virksomhed præget af fællesskab og passion for bæredygtig mobilitet.

Din rolle

Du er klar til at påtage dig det overordnede ansvar for følgende hovedområder:

  • Drive implementeringen af vores nye Onboarding-løsning til nye kunder inden for kortudstedelse (B2C og B2B)
  • Drive kundesegmentering og kundeanalyser forud for vores igangværende overgang til et nyt kortudstedelsessystem til privat- og erhvervskunder i SE og DK
  • Styre udvikling og drift af vores IT-løsninger knyttet til vores Digital Financial-produkter og -tjenester, hovedsageligt med hjælp fra eksterne leverandører
  • Ansvarlig for udarbejdelse af analyser, business cases og omkostningsopfølgning på området for finansielle produkter og ydelser, fx Lån, Leasing og Faktureringsydelser

Som Digital Financial Products Specialist hos Q8 arbejder du med flere forskellige aktiviteter på samme tid, hvor det er vigtigt at arbejde struktureret, ydmygt og samarbejdsvilligt. Du kommer til at agere i et miljø, hvor din evne til at skabe relationer og din evne til at føre dialoger om teknologi er så vigtige, da du bevæger dig i dialogerne i grænselandet mellem teknologi og forretning og dermed kan formidle det på en pædagogisk måde. Slutkunden er altid i fokus.

Du vil have en høj grad af samarbejde med medarbejdere i andre afdelinger både inden for Digital Business & Members Divisionen og sammen med andre afdelinger, f.eks OKQ8 Bank, samt have eksterne samarbejdskontrakter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Tirsdag den 20. juni 2023