VIA IT søger dygtig medarbejder til IT-support

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

VIA University Colleges afdeling for IT og digitalisering søger en kompetent og engageret medarbejder til at varetage tekniske it-opgaver og supportere brugere på VIAs adresse i Horsens.

Dine opgaver
Dine opgaver vil være at sikre, at it-udstyret lokalt i fx undervisningsrum og hos medarbejdere er opsat og fungerer. Du forventes at kunne arbejde struktureret med både indkøb, opsætning og fejlsøgning. IT-miljøet er primært et Windows-domæne og studerendes udstyr.

Du vil have tæt kontakt med brugerne med de daglige opgaver. Du vil derfor have en stor opgave med at skabe en god dialog og kommunikation med brugerne om fx opgaveløsningen og de processer og procedurer, der ligger til grund for arbejdet i VIA.

Ud over at sikre den daglige it-support til studerende og ansatte vil din opgave være at indgå i planlægningen og udførelsen af nye tiltag på digitaliseringsområdet til gavn for undervisningen og administrationen.

Du vil i høj grad skulle kunne arbejde selvstændigt i forhold til planlægning og udførelse af arbejdsopgaverne. Du forventes også altid at sikre, at supportlokalet fremstår ryddeligt og imødekommende for ikke-tekniske kollegaer.

Dine kompetencer
Den ideelle kandidat har flg. kompetencer:

  • Relevant uddannelse og erfaring, så du har kompetencer svarende til en it-supporter. Ansøgere med erfaring fra it-support på uddannelsesinstitutioner vil blive foretrukket.
  • Du er en teknisk problemknuser, der er hurtig til at identificere brugernes behov og sætter en ære i at hjælpe dem videre.
  • Du kan mestre dialog, kommunikation og skriftlig formidling til mange og forskellige brugere og samtidig gøre det hurtigt, kort og præcist.
  • Evne til både at arbejde selvstændigt lokalt og være en del af et team af kollegaer, der ikke nødvendigvis er tæt på dig i hverdagen, da VIA dækker et stort geografisk område.
  • Dine it-kompetencer i forhold til anvendelsen af programmer og hardware er kendetegnet ved, at du undersøger nye teknologier, anvender dem professionelt og glæder dig over nye versioner med nye funktioner og muligheder.
  • Du kan arbejde struktureret.
  • Du er kvalitetsbevidst, serviceminded, udadvendt og imødekommende.

Vi tilbyder
En spændende hverdag med rigtig gode kollegaer i afdelingen. Vi har en uformel omgangsform og kan tilbyde meget varierede opgaver af både teknisk og formidlingsmæssig karakter. Opgaverne løses ofte i samarbejde med fagligt dygtige kollegaer. De fleste opgaver løses lokalt, men alt efter dine kompetencer vil du kunne indgå i projekter på tværs af VIAs adresser fx med at udarbejde standarder for hardware eller afprøvning af nyt software/hardware.

Om VIA IT
VIA IT fungerer dels som IT-afdeling for VIA University College, dels som IT-afdeling for DMJX samt en række ungdoms- og erhvervsuddannelser i Midt- og Nordjylland. Samlet set servicerer VIA IT ca. 60.000 brugere fordelt på 45 adresser. Der er ca. 80 personer ansat i VIA IT. VIA IT leverer en bred vifte af pædagogiske og tekniske it-ydelser – herunder vedligeholdelse af omkring 9.000 computere.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen ønskes besat pr. 01.08.2023.

Hovedarbejdssted er VIA University College, Campus Horsens, Banegårdsgade 2, 8700 Horsens.

Løn– og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomst inkl. pension.

Stillingen er på gennemsnitlig 37 timer ugentligt.

Der kan forekomme opgaver på andre af VIAs adresser, hvorfor du forventes at være i besiddelse af kørekort og egen bil, som du er indstillet på at bruge i arbejdssammenhæng.

For yderligere information vedr. stillingen kan henvendelse ske til leder af Teknologi og læring Peter Nordestgaard på tlf. 8755 1218 eller mail [email protected].

Ansøgning
Søg stillingen via vores online rekrutteringssystem. Du skal i din ansøgning redegøre for relevante it-kvalifikationer.

Ansøgningsfrist: 20/6 2023.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i løbet af uge 26.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Horsens

Lignende jobs

  • It-supporter i Århus

    Er du vores nye IT-supporter? Brænder du for at hjælpe vores medarbejdere med store og små forespørgsler indenfor IT? Kan du sikre, at der er styr på vores hardware, systemer og brugeradministrat..
    • IT-supporter
    • Århus
    Få mere info
  • It-supporter i Århus

    Er du verdensmester i IT, og brænder du for at hjælpe andre med netop dette? Så er det måske dig, vi søger til BDO’s IT-afdeling på vores hovedkontor i Aarhus.Okay, måske er du ikke verdensmest..
    • IT-supporter
    • Århus
    Få mere info
  • It-supporter i Åbyhøj

    For vores kunde, Bolignet-Aarhus, der er en ambitiøs udbyder af internet, telefoni og TV, søger vi en dygtig netværks- og systemadministrator til deres team. De er en landsdækkende organisation..
    • IT-supporter
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Skanderborg

    Brænder du for teknik, drift og support og ønsker du at få en udfordrende og lærerig elevplads? Har du gå-på-mod og lyst til at arbejde med en bred portefølje af software og hardware? Kunne du tænk..
    • IT-supporter
    • Skanderborg
    Få mere info