Teknisk designer til Energi og VVS - Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Vi har fået travlt med nye projekter, og har brug for dig som vores nye engagerede medarbejder i vores Energi- og VVS-afdeling i Odense. Så har du et godt kendskab til det installationstekniske område og kan se dig selv i en landsdækkende virksomhed med lokale rødder, så læs videre og bliv klogere på, hvordan du kommer til at arbejde med spændende VVS- og ventilationsprojekter hos OJ Rådgivende Ingeniører.

Om stillingen

Dine opgaver i stillingen som VVS-teknisk designer vil omhandle:

  • Opbygning af projekternes VVS- og ventilationsmodeller.
  • Udarbejdelse af tegningsmateriale til entreprenørudbud og udførelsen.
  • Koordinering med de øvrige ingeniørdiscipliner og arbejde med konsistens- og kollisionskontroller.
  • Assistere ved dokumentation og kvalitetssikring.

Om dig
Vi forventer, at du har lysten og evnerne til at indgå i vores teambaserede arbejdsformer, hvor du tager initiativ til at få løst de opgaver, vi har som rådgivere, og benytter dig af den vidensdeling, vi har i vores organisation. Helt konkret forventer vi, at:

  • Du har relevant uddannelse som teknisk designer/assistent eller bygningskonstruktør.
  • Du har erfaring i BIM-arbejde med VVS- og ventilationsinstallationer.
  • Du er superbruger i Revit og kan håndtere de forskellige families, objekter, sheets, osv.
  • Du har arbejdet med magiCAD for VVS/ventilation, eller er klar på at lære det.
  • Du har viden om standarder på BIM-området.
  • Du har en interesse i at få implementeret de projektspecifikke IKT-aftaler i projekterne.
  • Du har energi og gå-på-mod til at skabe de bedste løsninger i projekterne.
  • Du indgår naturligt i et tværfagligt team, og kan samarbejde på tværs af fag og grænseflader med de øvrige ingeniørdiscipliner og arkitekter.
  • Du kommunikerer på dansk – tale og skrift – til vores samarbejdspartnere.
  • Du har en positiv tilgang til menneskerne omkring dig; du lytter til dine samarbejdspartnere og søger fornuftige kompromiser, hvis der opstår interessekonflikter.

Vi tilbyder dig
At blive en del af OJ Rådgivende Ingeniørers kontor i Odense, hvor du får næsten 40 imødekommende kolleger i en uformel organisation med korte beslutningsveje. Du får plads i Energi- og VVS-afdelingen med syv kompetente kolleger, som støtter op om et godt arbejdsmiljø med vidensdeling og udvikling i et uformelt miljø. Du kommer til at arbejde med varierende og spændende projekter, og derudover bliver du en naturlig del af vores BIM-netværk og vil få gode tværfaglige BIM-kolleger både på kontoret i Odense og i hele virksomheden.

Vi har en aktiv personaleforening, der sørger for nogle gode arrangementer, hvor vi kan dyrke det sociale samvær og hygge med aktiviteter som brætspil eller bowling, og derudover også mødes med vores kolleger fra de øvrige kontorer til faglige og sociale aktiviteter samt studieture.

Hos os i OJ Rådgivende Ingeniører får du muligheden for at arbejde i tværfaglige projekteringsteams med både de store komplekse byggerier og med små særprægede sager. Vi varetager en bred vifte af rådgivningsområder, hvor vores dygtige medarbejdere har hver deres specifikke arbejdsområder. Vi værdsætter det gode samarbejde og den kompetente rådgivning i øjenhøjde. Ved at lytte til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen og tale et sprog, som alle forstår, baner vi vejen for skræddersyede løsninger til specifikke problemstillinger.

OJ Rådgivende Ingeniører er blandt landets førende rådgivere med mere end 77 års erfaring og 300 medarbejdere. Vi har en bred portefølje af referencer fra de fleste sektorer i Danmark, og med en række nye projekter på bedding, går vi en spændende fremtid i møde - og vi håber, du går med os.

Send os din ansøgning hurtigst muligt

Lyder vi som et potentielt match? Så send os hurtigst muligt dit CV og en ansøgning, hvori du beskriver din motivation for jobbet, og hvordan du ser dig selv bidrage til dit kommende team i OJ Rådgivende Ingeniører.

Vi ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Du kommer til at referere til afdelingsleder Rune Christian Bøwig og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rune på tlf.: 5365 9300.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Løn og ansættelse efter kvalifikationer og erfaring/kompetence. Der er tale om en 37 timers stilling.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Odense

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Odense S

    We are looking for a creative and ambitious professional for an Applications Engineer position with strong technical proficiency and pre-sales experience in the automation and robotics industry.
    • Frontendudvikler
    • Odense S
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Hele Danmark

    Om virksomheden EDT-Europe is a subsidiary of Emerging Display Technologies Corp. Ltd (EDT) Since its establishment in 2000, EDT has supported customers and distributors across Europe fro..
    • Frontendudvikler
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Odense

    UX Designer Rotoy ApS Odense Internship Salary Unpaid Who are we?We are a driven startup with one mission: to encourage and empower kids to become future..
    • Frontendudvikler
    • Odense
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Odense

    [xxxxx] turen Vi udvikler avancerede e-handelsløsninger for top-1000 største kunder som Davidsen, BabySam, Matas blandt andre. Løsninger der er udviklet på vores egenudviklede platform, B..
    • Frontendudvikler
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Odense over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
24. april 2024 7
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 6
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 9
7. april 2024 9
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 8
2. april 2024 8
1. april 2024 8
31. marts 2024 8
30. marts 2024 8
29. marts 2024 6
28. marts 2024 8
27. marts 2024 7
26. marts 2024 8
25. marts 2024 9

Værd at vide når du søger job som frontendudvikler i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.