Psykolog, BLIV ANSAT I FREMTIDENS PPR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

  • Her arbejder vi med at skabe betydningsfulde positioner og deltagelsesmuligheder for alle børn og unge i fællesskaber for at skabe trivsel og udvikling


Vi søger en psykolog, der vil komme til at indgå i vores team af dygtige og engagerede psykologer. Stillingen er på 37 timer om ugen fra 1. august 2023.

I Hillerød arbejder vi ud fra den grundindstilling at vi spørger til, hvad der er sket med barnet i stedet for hvad der er galt med barnet (Lucy Johnstone). Vi arbejder med at udfordre de sociale konstruktioner der kan være om børn. Vi tager udgangspunkt i barnets ressourcer og faciliterer udviklingsprocesser. Vores klare målsætning med dette er, at flere børn skal være i trivsel og udvikling.

Vi er i gang med en organisering af arbejdet, således at vi kommer til at arbejde mere forebyggende og mindre udredende. For at arbejde mere forebyggende er vi bl.a. i en proces med at implementere ”Ledelsesstyret Supervision” systematisk i samarbejde med vores samarbejdspartnere og vi bruger den løsningsfokuserede tilgang LØFT til at facilitere møder med forældre og samarbejdspartnere. Du vil blive introduceret til og oplært i begge metoder og have mulighed for at tage med ud og se det i praksis.

Vi arbejder også med Cool Kids og ”I skole igen”-forløb og vi er en PPR, som ønsker at arbejde forebyggende, foregribende og indgribende ud fra en systemisk, narrativ og mentaliseringsbaseret tilgang. Vi arbejder med udgangspunkt i Hillerød Kommunes børne- og ungepolitik: ”Fælles Børn - Fælles Ansvar”.

Vi prioriterer mentorskab, introduktionsforløb, intern supervision, makkerskaber og kompetenceudvikling højt.

Desuden er vi i gang med en proces med i endnu højere grad at arbejde forskningsbaseret og at lave systematisk evaluering af vores indsatser, fordi vi har et ønske om at skabe en bedre begrundet praksis på vores område. Samtidig er vi også optagede af i samarbejde med vores samarbejdspartnere at arbejde innovativt og finde nye løsninger og tilgange på eksisterende problemstillinger.

Organisering


PPR er placeret i afdelingen ”Familier og Sundhed” i direktørområdet ”Børn, Skoler, Familier og Kultur” og har base på Hillerød Rådhus. PPR består af psykologer, logopæder, fysio- og ergoterapeuter samt en specialpædagogisk konsulent.

Psykologerne indgår i distriktsinddelte tværfaglige teams sammen med logopæder, sundhedsplejersker og rådgivere og samarbejder med skoler, dagtilbud og specialtilbud i distriktet. Vi har i afdelingen en mangeårig tradition for et tæt og ligeværdigt tværprofessionelt samarbejde mellem faggrupperne, og vi lægger vægt på at have en lærende og nysgerrig organisation.

Vi har desuden et tæt samarbejde med dagtilbuds- og skoleområdet med et forstærket reformprogram på børneområdet: ”Stærke fællesskaber i almenmiljøet med plads til forskellighed”, hvor målet er at videreudvikle inkluderende læringsmiljøer i almene dagtilbud og skoler.

Vi tilbyder


  • Et selvstændigt og varieret job
  • Et spændende og alsidigt job i en udviklingsorienteret organisation
  • Kompetente og engagerede kollegaer, der vægter refleksion, vidensdeling og humor
  • Supervisionsmuligheder og kompetenceudvikling
  • Mentorordning og mesterlære ift. vores forskellige arbejdstilgange og –metoder

Løn- og ansættelsesvilkår


Ansættelse sker efter gældende overenskomst og lønnen aftales med den forhandlingsberettigede organisation.

Arbejdsstedet er Hillerød Rådhus, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød.

Ansøgningsfristen er mandag den 7. juni 2023, kl. 12.00. Ansøgningen vedlægges eksamensbevis, CV og evt. udtalelser, og du ansøger ved at klikke på linket. Samtaler forventes afholdt onsdag den 22. juni 2023.

Nærmere oplysninger
Du kan høre mere om stillingen ved at kontakte leder af PPR Anne Sofie Møller Sparre på telefon 72 32 56 11, mail: [email protected].

Læs i øvrigt om Hillerød Kommunes børne- og ungepolitik i ”Den røde tråd i arbejdet med børn, unge og familier i Hillerød Kommune” på www.hillerod.dk

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Nordsjælland
  • Onsdag den 07. juni 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Kvistgård

    Har du lyst og mod på at udvikle dig i en spænende virksomhed og organisation, eller er du bare er overbevist om, at din karriere i medicinalindustrien skal have en ekstra dimension? Kan du lide at..
    • Psykolog
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Psykolog (vikar) i Frederikssund

    Ønsker du at være en del af et stærkt fagligt fællesskab, som hele tiden stræber efter at udvikle sig fagligt og er optaget af at finde løsninger på tværs? Vil du være med til at gøre en forskel fo..
    • Psykolog
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Psykolog i Frederikssund

    Ønsker du at være en del af et stærkt fagligt fællesskab, som hele tiden stræber efter at udvikle sig fagligt og er optaget af at finde løsninger på tværs? Vil du være med til at gøre en forskel fo..
    • Psykolog
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Psykolog i Allerød

    Tværfagligt Kompetencecenter i [xxxxx], Skole og Dagtilbud søger psykolog til et barselsvikariat. Stillingen er på 30-37 timer pr uge. fra 1. juni 2024.Er du ved at færdiggøre dit special..
    • Psykolog
    • Allerød
    Få mere info