Vikarstilling: Psykolog til barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Brøndby

Brøndby PPR søger psykolog til barselsvikariat

Er du på udkig efter et godt psykologjob i PPR, med fagligt spændende opgaver, en rigtig god kollegagruppe. og hvor kulturen er præget af nysgerrighed, faglige drøftelser, engagement og højt til loftet? Så vil vi elske at byde dig velkommen som barselsvikar fra d. 1. august 2023.

Lidt om, hvad du træder ind i

I PPR Brøndby er det vigtigt for os at være relevante samarbejdspartnere for såvel børn/unge og deres familier som for fagprofessionelle på området. Vi har derfor fokus på at gøre en reel forskel tæt på hverdagen og i praksis. Og det gør vi med afsæt i høj faglighed, gode samarbejdsvaner, kreative løsninger samt blik og omsorg for den situation og kompleksitet, som både børn/unge, familier og eksterne kollegaer står i.

For at understøtte et højt fagligt niveau har vi blandt andet regelmæssig ekstern supervision for hele psykologgruppen og særligt tilrettelagte supervisionsforløb for psykologer under autorisation.

Vi lægger vægt på at tilrettelægge et godt introduktionsforløb, så man føler sig klædt på til at træde ud i opgaverne. Derfor får du også tilknyttet en mentor. Din nærmeste teamleder og PPR-lederen er begge psykologer – med hhv. mange års PPR-erfaring og en arbejds- og organisationspsykologisk baggrund.

Demografien i kommunen er mangfoldig, hvilket giver mulighed for at skulle tænke, kommunikere og samarbejde på mange måder afhængig af, hvad opgaven kalder på.

Hvad ligger der i jobbet?

Du kommer til at indgå i såvel tværfaglige som selvstændige opgaver både på almen og specialområdet dækkende gruppen af 0-18 årige i kommunen. I disse opgaver vil der indgå sparring og rådgivning til lærere og pædagoger; inddragelse af forældre; psykologisk undersøgelse; testning; observationer og hvad du fagligt vurderer vil kunne understøtte barnets udvikling, læring og trivsel. Der arbejdes i vid udstrækning med at understøtte de voksne omkring barnet, således, at der er gode deltagelsesmuligheder for barnet.

Kommunens kriseberedskab varetages af psykologer i PPR, hvorfor dette også vil være en del af dine opgaver.

Din profil

Vi håber at se din ansøgning, hvis du kan genkende dig selv i profilen:

Er uddannet psykolog. -Er du ved at afslutte studiet, er du også velkommen til at søge stillingen.

Har erfaring med PPR eller lignende arbejde på børne/ungeområdet – fx som samarbejdspartnere til PPR.

At du står godt i din psykologfaglighed og forstår at anvende den til at formidle, inspirere og inddrage andre i deres arbejde omkring barnet/den unge – til tider med afsæt i psykologiske vurderinger, men langt overvejende i din psykologfaglige sparring og inspiration.

Arbejder og samarbejder både fleksibelt og målrettet med afsæt i såvel det at være PPR medarbejder og det at være psykolog.

Har gode relationskompetencer.

Forstår at navigere - og holde modet oppe og pulsen nede – i den kompleksitet, som ofte præger opgaver i PPR.

Har gode erfaringer med mødeledelse og blik for positioneringer i kommunikationen – både for dig selv og for andre.

At du i en ånd af dialog er indstillet på at lade dig udfordre både i din praksis og dine tanker/ideer – ligesom du er generøs med din viden og positivt bidragende til den fælles opgave med at skabe høj faglighed, godt kollegaskab og god trivsel.

Arbejder samskabende og forebyggende sammen med de voksne, der omgiver barn/ung

Kort om PPR Brøndby

PPR’s arbejde har afsæt i en systemisk kontekstuel og relationel forståelse af børn og unges adfærd, trivsel, oplevelser og muligheder for udvikling. Psykologfagligt trækkes der også på bl.a. sociokulturelle tilgange, sundhedspsykologi og den neuroaffektive udviklingspsykologi. Vi glæder os til at høre, hvad du brænder for og kan bidrage med!

PPR er en enhed under Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen i Brøndby Kommune. PPR understøtter Brøndby Kommunes Strategi 2030 og kommunens Børne- og Ungepolitik, som er karakteriseret ved fokus på forebyggelse, tidlig indsats og inklusion samt en vægt på, at børn og unge udvikler sig i fællesskaber.

PPR i Brøndby Kommune udgøres af 1 børneergoterapeut, 1 fysioterapeut, 3 specialpædagogiske vejledere, 13 talehørekonsulenter, 10 psykologer, 1 PPR-konsulent, 1 administrativ medarbejder, to teamledere og leder. Sammen har vi indledt en rejse hvor vi arbejder målrettet på at styrke det tværfaglige samarbejde samt det organisatoriske setup og arbejdsgange.

PPR arbejder både konsultativt, undersøgende og vurderende i vores samarbejde med skoler, dagtilbud o.a. på den fælles opgave med at understøtte og fremme børn og unges trivsel, udvikling og læring.

Du kan læse mere om PPR på https://www.brondby.dk/Borger/Familie-og-boern/Skole/Saerlig-stoette/PaedagogiskPsykologiskRaadgivning.aspx

Løn- og ansættelsesvilkår:

Tiltrædelse: 1. august 2023 (eller 15. august hvis det passer dig bedre)

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Stillingen er på 37 timer ugentligt (eller evt. lidt mindre hvis du ønsker) og løber frem til 31.04.24 med mulighed for forlængelse.

Yderligere information:

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte os: Teamleder Marie Friis Malver kan kontaktes på tlf. 30 35 10 34. TR Christian Lau Godskesen kan kontaktes på tlf. 92 43 25 14.

Arbejdsstedet er Horsedammen 42C, 2605 Brøndby. Kun 5 minutters gang fra Brøndbyøster S-togsstation.

I forbindelse med ansættelse vil der blive indhentet børne- og straffeattest.

Rekrutteringsprocessen:

Ansøgningsfrist: 11. juni 2023

Samtaler afholdes den 16. juni. Vi udvælger og indkalder kandidater til samtale den 13. juni.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 37.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Brøndby
  • Søndag den 11. juni 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Ballerup

    Vi kom ikke helt i mål sidste gang vi havde slået stillingerne op og derfor søger vi forsat.Er du på udkig efter en spændende og udfordrende stilling som psykolog eller psykoterapeut så er Brydehus..
    • Psykolog
    • Ballerup
    Få mere info
  • Psykolog i Hvidovre

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 2650 Hvidovre
    • Psykolog
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Psykolog i Taastrup

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Psykolog
    • Taastrup
    Få mere info
  • Psykolog i Brøndby

    Brøndby PPR søger psykolog til fast stillingI PPR Brøndby er vi optaget af at bidrage til at skabe afgørende positive forandringer for børn og unge i deres udviklingsmiljøer og fællesskaber. Hv..
    • Psykolog
    • Brøndby
    Få mere info