AC’er/generalist til analyse af bygningsoptimering og bygningsdrift

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Vi søger derfor en helhedsorienteret generalist som drives af at skabe fremdrift i komplekse opgaver og indsatsområder. Du ansættes i team Ejendomsstyring, som har ansvaret for at udvikle kommunens ejendomsportefølje, samt for de større anlægs- og driftsprojekter.

Dine opgaver
Dine opgaver vil afhænge af behov, men kan samles i følgende blokke:

  • Udarbejde analyser for bygningsoptimering, og hvordan vi gør bedre brug af vores bygninger og lejemål med udgangspunkt i kommunens Ejendomsstrategi. Analyserne vil være på tværs af kommunens tilbud som bl.a. er skoler, dagtilbud, kulturelle tilbud, botilbud og administrative lokaler.


  • Være tovholder for den årlige revurdering af kommunens vedligeholdelsesefterslæb og analyse af denne, herunder at sikre, at der afholdes bygningssyn og videreudvikles et koncept for dette. Bygningssyn vil udføres af alle bygnings- og tekniske ansvarlige i Ejendomsstyring og i samarbejde med tekniske service og daglige ledere af institutionerne.

  • Ledelsesinformation og strategioplæg, herunder sikre dagsorden, udarbejde og koordinere sagsfremstillinger og beslutningsoplæg samt efterfølgende opfølgning.

  • Tovholder på forskellige større og mindre udviklingsprojekter og –processer, herunder borger- og interessent-involvering.

  • Være projektleder for foranalyser af renovering og ombygninger af bygninger som følge af ovenstående opgaver.

  • Være tovholder for og have overblik over serviceaftaler og andre nødvendige aftaler til at sikre bygningsdriften, herunder IT understøttelse af dette


  • Være ansvarlig for IT-systemerne der understøtter overblik over vedligeholdelsesefterslæb og vedligeholdelsesopgaver i øvrigt (DBD og DaluxFM)


Derudover kan der afhængig af dine kompetencer og interesse være mulighed for at blive inddraget i byggeprojekter.

Om dig
Vi forestiller os, at du er AC-generalist, men gerne med en baggrund indenfor byggefagene (f.eks. ingeniør eller arkitekt) eller anden erfaring inden for det tekniske område. Det vigtigste er, at du har lyst til at bruge dine færdigheder inden for projekt- og procesledelse, og har interesse for offentlige byggerier som kræver en høj grad af brugerinddragelse. Vi regner desuden med du har mere end 3 års erhvervserfaring.

Vi forventer desuden at:

  • Du er analytisk skarp med en god selvstændig dømmekraft og stærk i processer og procesfacilitering.

  • Du arbejder selvstændigt og forholder dig nysgerrigt og opsøgende, når nye udfordringer præsenterer sig.


  • Du er god til at skrive så det kan forstås.

  • Er vant til at lede og koordinere tværgående projekter i en organisation og er god til at opbygge netværk både internt og eksternt

  • Du tænker kreativt og byder gerne ind med egne ideer og løsninger og går ikke på kompromis med kvaliteten.

  • Er struktureret og formår at have det store overblik

  • Du tager ansvar og udviser engagement i tilgangen til at skabe resultater i god dialog med både interne og eksterne interessenter.


  • Du har god politisk tæft med erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation og forstår de deraf særlige dynamikker.

  • Du værdsætter et godt kollegaskab højt og er en konstruktiv og positiv teamplayer.

  • Har indsigt i og forståelse for politiske beslutningsprocesser


Om os

Du vil indgå i teamet Ejendomsstyring, som består af tolv fuldtidsmedarbejdere og to studentermedhjælpere. Medarbejderne er primært ingeniører og bygningskonstruktører. Teamet er en del af Enheden Stab & Ejendomsstyring i Center for Teknik & Miljø. Centret består af yderligere tre enheder og dækker alle kommunens opgaver på det tekniske område, herunder Ejendomsservice, Plan, Vej & Landskab samt Miljø & Byggesag. Vores arbejdsplads er uformel og med høj grad af samarbejde på tværs af organisationen.

Vi har ansvaret for alle kommunens bygninger og varetager derfor opgaver som: Renovering, nybyg, energirenovering, energimanagement, drift og serviceaftaler. Du vil således komme til at arbejde i en kommune, hvor du vil få indblik i de mange forskellige og spændende opgaver, som vi er med til at løse. Der er stor fleksibilitet i, hvordan du selv planlægger og tager ansvar for dine opgaver, samtidig med at der hurtigt kan ske afklaring med ledelsen, når nødvendigt.

Vi lægger desuden stor vægt på at have en arbejdsplads, hvor der er plads til den rigtige balance imellem job og privatliv. Derfor har vi flextid, så timer udover arbejdstiden på 37 timer om ugen, kan afvikles, og mulighed for hjemmearbejde, herunder fast aftale om at der kan arbejdes hjemme hver fredag.

Ansøgning

Er du interesseret så opret en ansøgning på linket. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte enhedschef Katrine Madsen på tlf. 23 60 95 53 eller [email protected]. Ansøgningsfrist er 18. juni 2023.

Vi afholder samtaler den 22. juni 2023.

Ansøgninger modtages kun elektronisk på linket.

Lønnen fastsættes efter forhandling med din faglige organisation, efter principperne i Ny løn, med udgangspunkt i dine kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid med betalt frokostpause. Der er i det offentlige god pensionsordning, som er afhængig af din overenskomst på en fast procentsats udover grundløn.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Greve

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 14. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Restaurant Manager til Nordbo på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. april 2024 24
17. april 2024 23
16. april 2024 23
15. april 2024 24
14. april 2024 23
13. april 2024 23
12. april 2024 24
11. april 2024 23
10. april 2024 23
9. april 2024 23
8. april 2024 23
7. april 2024 24
6. april 2024 24
5. april 2024 25
4. april 2024 22
3. april 2024 22
2. april 2024 22
1. april 2024 28
31. marts 2024 27
30. marts 2024 27
29. marts 2024 28
28. marts 2024 26
27. marts 2024 26
26. marts 2024 26
25. marts 2024 26
24. marts 2024 26
23. marts 2024 26
22. marts 2024 24
21. marts 2024 26
20. marts 2024 22
19. marts 2024 22