Jurist til kompleks sagsbehandling ved tab af erhvervsevne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

”Her er jobbet til dig, der vil være med til at sikre professionelle og fair forsikringsudbetalinger til PFA’s kunder. Du bliver en del af det specialteam, der undersøger særligt komplekse sager fra vores tab af erhvervsevne-forsikringsprodukt for at forebygge uberettiget udbetaling. Du kan se frem til at være en del af et virkeligt godt team, der har det sjovt og løser spændende opgaver med stor betydning for PFA’s kunder og PFA,” siger Allan Herluf Nielsen, der er leder i Specialskade i PFA.

Du skal give skaderamte PFA-kunder en professionel, fair og ansvarlig service

Du bliver en del af teamet Specialskade i PFA, der vurderer og behandler sager om tab af erhvervsevne. En stor del af din dag går med at gå et lag dybere ned i de sager, der kræver en ekstra undersøgelse for at sikre berettiget udbetaling. Undervejs i sagsbehandlingen mødes du bl.a. med skadekonsulenter, og ofte er det også nødvendigt at indhente yderligere oplysninger fra kunden, kommuner, læger og speciallæger. Du samarbejder også løbende med PFA’s forsikringsjurister og eksterne advokater, ligesom du sparrer med dine kolleger om sagerne og er med til at afprøve nye spændende digitale værktøjer. Du kan se frem til en varieret arbejdsdag, hvor du løbende informerer og rådgiver kunderne om sagens forløb.

Dine nøgleopgaver er at:

  • vurdere og behandle særlige sager om tab af erhvervsevne fra start til slut
  • foretage effektiv, fair og kundevenlig sagsbehandling i god kvalitet
  • give skaderamte kunder en god forståelse af sagens forløb – uanset udfaldet
  • sparre med teamet, skadebehandlere og andre kolleger og medvirke til et godt samarbejde
  • indhente oplysninger hos og samarbejde med eksterne advokater, kommuner, læger etc.

Du er jurist og kan effektivt finde ind til kernen

Vi søger dig, der:

  • har en juridisk uddannelse og interesse i – eller erfaring med – tab af erhvervsevne
  • er struktureret, kan håndtere flere sager samtidigt og finder effektivt ind til kernen i en problemstilling
  • motiveres af at arbejde i et miljø, hvor vi udvikler os sammen, og hvor vi ofte samarbejder med andre afdelinger
  • er åben og klar til at dele viden og være en god kollega
  • kan arbejde med dine egne sager og kommer i mål med dine opgaver.

Et arbejdsliv med fokus på trivsel og arbejdsglæde

Vi er 20 engagerede medarbejdere i teamet med vidt forskellige baggrunde og en kultur med ansvar, indflydelse og faglige muligheder. Du bliver en del af teamets specialenhed, hvor vi arbejder med særlige komplekse sager og har baggrunde der spænder fra politifolk til advokater. Stemning er engageret, målrettet og med masser af sjov og sociale events. Du kan se frem til at få indflydelse på din arbejdsdag, grundig oplæring, efteruddannelse og fokus på din udvikling. Som ny kollega vil du mærke, at PFA har fokus på din sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Du får personalegoder ud over det sædvanlige og én samlet lønpakke med arbejdsgiverbetalt pension og feriefrihed. I vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metro og havnemiljøet, byder køkkenet på frokost til alle kostpræferencer, og du kan købe take away til familien eller morgenmad. Socialt har vi mange tilbud i vores sportssal, og vi har fredagscafé og medarbejderklubber, som du kan blive en del af.

Vil du være en del af holdet?
Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 16. juni 2023. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Allan Herluf Nielsen, der er leder af Specialskade 1 i PFA, på tlf.: 31 70 12 64.

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • København

Lignende jobs

  • Forsikringsmedarbejder i København S

    Job ID: 20235 Vil du have ansvaret for egne kundesager, stor frihed og plads til fordybelse i et virkelig godt team? Og er du klar til at tage næste skridt i din karriere? Så er det dig vi lede..
    • Forsikringsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Forsikringsmedarbejder i København K

    Construction teamet, er en del af vores Property & Construction afdelingen, arbejder med forsikringsløsninger til mindre og mellemstore nordiske virksomheder til dækning af entrepriseprojekter og b..
    • Forsikringsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Forsikringsmedarbejder i København V

    Deadline: 17.04.24 Med vores voksende kundeportefølje, søger vi nu en bygningstaksator med erfaring inden for både byggeri og forsikring. Om jobbet Som bygningstaksator vil du få ansvaret..
    • Forsikringsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Forsikringsmedarbejder i København Ø

    Vil du være med til at gøre en forskel i [xxxxx]? Så har du chancen nu, for vi søger en aktuar til vores afdeling Regnskab og Analyse, der er placeret i Aktuariatet. Om jobbet Afdeling..
    • Forsikringsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som forsikringsmedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer