Erfaren Risk Analyst til Operationel Risikostyring og Compliance

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vil du være med til at holde styr på sagerne?
I ATP’s uafhængige 2. linjefunktion er vi i øjeblikket på udkig efter en erfaren risikoanalytiker.

Konkret er vi på udkig efter dig, der vil:

  • være ansvarlig for opdatering af politikker og retningslinjer inden for operationel risikostyring samt hændelser jf. gældende regler og markedsstandarder (herunder kommunikation på koncernens intranet)
  • arbejde som sekretariatsansvarlig for 'Komite for Operationel Risikostyring', der ledes af ATP’s CRO – dvs. sikre agenda, referat, materialer, årlig evaluering, tilrettelæggelse af årshjul m.v.
  • gennemføre 2. linje reviews/undersøgelser af områder inden for operationel risikostyring - dvs. undersøgelse og afrapportering ift., hvordan et givent område/emner lever op til de gældende retningslinjer
  • drive kvartalsvis risikorapportering i samarbejde med 1. linje (dvs. rapportering til koncernledelsen, revisions-/risikoudvalg samt til bestyrelse én gang årligt)
  • sikre solidt samarbejde med 1. linje vedr. observationer, hændelser og risikostyring samt være proaktiv for at skabe klarhed på området og i samarbejde med security samt intern revision.

Afhængigt af dine kompetencer og interesser kan vi skærpe indholdet i jobbet i forskellige retninger. Her tænker vi fx på strategi, GRC eller compliance.

Er du pragmatisk?
Du har en kandidatgrad inden for økonomi/revision/jura/lignende og erfaring med ikke-finansielle risici, kontroller eller revision.

Som vores nye kollega er det centralt, at du har evnen til at forstå ATP Loven og ledelsesbekendtgørelsen samt omsætte den til politik og retningslinjer. Derudover er det vigtigt, at du kan samarbejde bredt i organisationen, bygge bro og finde løsninger.

Vil du arbejde til gavn for samfundet og den enkelte?
ATP er sat i verden for at sikre grundlæggende økonomisk tryghed i Danmark. Vi arbejder til gavn for den enkelte og for samfundet og bidrager gennem ansvarlige investeringer og effektiv administration til det pensions- og velfærdssystem, som er et sikkerhedsnet under os alle.

I ATP bliver du en del af Operationel Risikostyring og Compliance (OROC), som er en del af ATP’s uafhængige 2. linjefunktion med reference til vores Chief Risk Officer, Kim Kehlet Johansen.

OROC består af syv medarbejdere med forskellige baggrunde inden for risikostyring, compliance og GDPR. Vi har en bred kontaktflade ud i organisationen, en uformel omgangstone med frihed under ansvar og fokus på det gode samarbejde.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV.

Vi behandler henvendelser og afvikler samtaler løbende og håber på opstart i august. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.ATP.dk/rekrutteringsforloeb-i-ATP

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte underdirektør og leder af afdelingen, Tanja Ulevik Vestergaard på [email protected] eller 4035 4734.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Hillerød

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Helsingør

    Job ID: 17631 Vil du gerne være med til at vinde Helsingør og omegn? Nu er der en unik mulighed for at blive en del af et fantastisk team bestående af 25 medarbejdere. Om jobbetVelkommen .
    • Finansmedarbejder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Helsingør

    Job ID: 17630 Vil du gerne være med til at vinde Helsingør og omegn? Vi søger en engageret Bankrådgiver, som har et godt humør og som brænder for at give unikke kundeoplevelser og for at vise, .
    • Finansmedarbejder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Hørsholm

    Job ID: 13415 Vil du være med til at præge udviklingen og måden hvorpå vi betjener kunderne i Nordens største bank og elsker du en hverdag i højt tempo, hvor dagene aldrig er ens og med plads t..
    • Finansmedarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Frederikssund

    Job ID: 21252 Vil du være med til at præge udviklingen og måden hvorpå vi betjener kunderne i Nordens største bank? Om jobbetKan du se dig selv i en af ovenstående roller?Hos os har .
    • Finansmedarbejder
    • Frederikssund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 5
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4
26. marts 2024 4
25. marts 2024 4
24. marts 2024 4