Hotel- og restaurantmedarbejder, 100 timer over 4 uger, Scandic Aalborg Øst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Scandic Hotels A/S, Aalborg

  • Ansøg senest: 30. juni 2023
  • Aalborg


Har du ro i maven, når du har det fulde overblik over dine gæster? Ta'r du ansvar og har øje for detaljerne? Så tror vi på, at du er vores nye hotel- og restaurantmedarbejder på Scandic Aalborg Øst. Vi ved, at du har en faglig stolthed, når det gælder gæstekontakt og altid møder vores gæster med et smil, og du sørger for det lille ekstra til hver enkelt gæst. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

  • Opstilling af morgenbuffet samt servering af morgenmad
  • Opdækning og servering i forbindelse med konferencefrokost
  • Lettere opvask og oprydning

Hvem er du

  • Du har service erfaring fra et lignende job, gerne fra hotel eller tilsvarende
  • Du kan arbejde selvstændigt og med fokus på kvalitet og effektivitet
  • Du er vild med at give god service og sender gerne vores gæster et smil og en hilsen med på vejen
  • Du har interesse og stor forståelse for andre kulturer
  • Du taler dansk
  • Du kan bevæge dig i alle slags arbejdsopgaver
  • Du er mødestabil
  • Du er indstillet på arbejde alle ugens dage


Nogle af vores medarbejdere


Laura Lima de Freitas

Meeting & Event Advisor

"Scandics værdier er ikke bare noget, som står skrevet på et stykke papir. De bliver efterlevet – hver dag."

Muhammad Arshad

Kok

"People from different countries work, integrate and help each other to achieve their individual and common goals. Scandic makes me proud."

Anja Nørgaard

Receptionist

"Det jeg synes er det mest fantastiske ved Scandic er, at vi er én stor familie! Der er plads til forskelligheder, både personligt og fagligt"

Martin Rendos

Housekeeping

"Scandic offers opportunities for all kinds of people regardless nationality, religion or sex. Management actively seeks to have as diverse staff as possible."

Heidi Eriksen

Conference Manager

"Hvis du som Team Member eller leder viser, at du gerne vil fremad, så giver Scandic dig mulighederne for videreudvikling."

Jimmi Mortensen

Booking

"Det bedste ved Scandic er mine kolleger, de spændende og varierende opgaver og den åbne kultur, som vi har i Scandic, hvor der er plads til alle."

Christina Skjoldborg

Finance

"Scandic er en mangfoldig arbejdsplads, med en høj faglighed og fantastiske kolleger. Derfor er jeg stolt af, at være ansat i Scandic."

Karsten Felvang Nielsen

F & B Director

"Scandic tror på dig og det du kan. Her er altid glade kolleger, der skaber de bedste rammer for vores gæster."

Louise Rafn

Revenue Manager

"Som Revenue Manager er vi en vigtig del af den spændende vækstrejse som Scandic er på."

Joanna Koefoed-Jespersen

Housekeeping Manager

"Scandic believed in me. I have been given the greatest opportunity to grow and develop."

Emmanuel Onaiwa

Opvasker

"Scandic always feels like home when I’m here. The staff have great relationships with each other."

Thomas Oest

General Manager

"Det gør mig stolt, at være en del af Scandic, hvor nøgleord som sammenhold, mangfoldighed, social- og miljømæssig ansvarlighed er så integreret en del af vores kultur."

Jesper Thuesen

Restaurant Supervisor

"Vi lytter og går i dialog med vores gæster, for at give dem den bedste oplevelse."

Sif Buchardt

Receptionistelev

"Hos Scandic er der plads til forskellighed, udvikling og mulighed for at skabe gode og nære bekendtskaber på tværs af hotellets afdelinger."

Clement Suchel

Bar Supervisor

"At Scandic, I am given the opportunity to be myself, to get better in my job and to grow. We are like a family."

Leena Sørensen

Key Account Manager

"Hos os bliver du en del at Danmarks bedste salgsteam. Vi arbejder meget målrettet og har altid kunden i fokus."

Per Christensen

Teknik

"Jeg har netop haft 30 års jubilæum på hotellet. Vi har det sjovt på arbejde og som tekniker er to dage ikke ens."

Mikkel Nielsen

Teknisk chef

"Berøringsfladen er virkelig stor, både overfor gæster og internt. Man mærker virkelig, at man gør en forskel i hverdagen, smilet fra gæsten eller kollegaen, når man har hjulpet dem, er guld værd."

Maria Kristiane Thomsen

Tjenerelev

"På Scandic Aarhus City er der plads til alle! Der er virkelig plads til faglig og personlig udvikling - specielt for os elever."

Line Beck-Fischer

Marketing Manager

"Det er en utrolig stærk kultur at være en del af, der både er omsorgsfuld, innovativ og initiativrig."

Dine kvalifikationer


Vi tilbyder

  • En tidsbegrænset, 100 timer over 4 uger, til og med november 2023 og med mulighed for forlængelse
  • Tiltrædelse snarest
  • En arbejdsplads som er omfattet af overenskomst, som bl.a. sikrer dig en ordentlig løn med tillæg, pension og en sundhedsordning
  • At du bliver en del af ”Danmarks bedste arbejdsplads til Inklusion”, som også er Nordens største hotelkæde
  • Landets bedste kolleger der alle arbejder med tydeligt afsæt i vores fire værdier "be caring", "be you", "be a pro" og "be bold"
  • Faglig og personlig udvikling
  • Den fedeste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alle, uanset hvor vi kommer fra, og hvor vi har det sjovt
  • Favorable personalegoder, herunder Team Member Card som giver dig rabatter på overnatning på Scandics hoteller, en god sundhedssikring og fri brug af Scandic Fitness faciliteter

Vi inviterer løbende til samtaler.

Hos Scandic hylder vi forskellighed og gi’r plads til den enkelte. Vi ved, at vi gør hinanden gode, og at vi alle sammen bidrager med noget særligt. Derfor er vi meget stolte af, at Scandic flere gange er kåret til Danmarks bedste arbejdsplads til Inklusion og netop har modtaget Momondos Bæredygtighedspris. Vi er utrolig glade for den flotte pris og siger tusind tak til alle vores medarbejdere, der hver dag har omtanke for hinanden, vores omgivelser og alle vores gæster.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Scandic er nordens største hoteloperatør med mere end 10.000 nysgerrige kolleger på 280 hoteller i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Polen. I Danmark har Scandic 28 hoteller og flere er på vej de kommende år, derfor søger vi flere kolleger. Vi vil være en verdensklasse nordisk hotelkæde, som giver alle vores gæster gode oplevelser. Vil du være med?
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Aalborg

Lignende jobs

  • Øvrige i Aalborg

    Vi lover dig et arbejde blandt dygtige kolleger i et lærerigt og dynamisk miljø, hvor fagligheden og fokus på det gode patientforløb er højt prioriteret - et sted med høj arbejdsglæde og et godt sa..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Rustfast montør søges til spændende stilling!For kunde i Aalborg søger [xxxxx] en medarbejder til fast stilling som rejsemontør. Du vil have hele Danmark som din arbejdsplads og skal herefte..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Skal du være en del af en af Aalborgs førende Tandlægeklinikker? Vi har udvidet klinikken med yderligere 5 klinikrum, og derfor søger vi en ny Tandplejer. Vil du have en arbejdsplads, hvor du k..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Are you motivated to drive change and help improve the lives of people living with chronic diseases? Do you want to be part of a dedicated team with the aim of securing a leading position within th..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som øvrige i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!