Rekrutteringsfirma

Forretningsorienteret Økonomichef søges til førende teknisk installations- og servicevirksomhed i Trekantsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle


Har du blik for strategien og forretningen – og dog en evne og lyst til også at dykke ned i detaljen? Og vil du med på en vækstrejse sammen med andre ildsjæle, hvor du vil få stor indflydelse på udviklingen af en virksomhed med stærke værdier, hvor bæredygtighed og fremtidens teknologier er på dagsordenen?




Så har vi jobbet til dig hos Petrowsky!


En familieejet virksomhed med højt til loftet



Petrowsky A/S er en velkonsolideret familieejet installationsvirksomhed med mere end 50 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Virksomheden er specialister inden for VVS, ventilation og energioptimering og arbejder både som fag-, hoved og totalentreprenør. Virksomhedens kunder spænder vidt lige fra industri-/produktionsvirksomheder til boligforeninger og offentlige institutioner. Petrowsky, som blev etableret i 1973, har hoveddomicil i Vejle og en afdeling i Horsens og er blandt Trekantsområdets største installations- og servicevirksomheder.

Petrowsky er en virksomhed med stærke værdier, som gennem to generationer har udmærket sig ved håndværksmæssig kvalitet, gensidig tillid og en stærk indsigt i branchens udviklingsmuligheder. Der er tale om et velrenommeret selskab med et fagligt velfunderet og rutineret team af medarbejdere. Virksomheden er kendetegnet ved en flad organisation med højt til loftet og kort vej fra beslutning til handling.

Hos Petrowsky kigger man visionært på fremtiden og har stort fokus på at være aktive på klimaområdet og førende med de nyeste teknologier. Der lægges således vægt på at drive virksomhed med en bæredygtig tilgang til projekterne og med fokus på at frembringe de rigtige kvalitetsløsninger for kunderne. Da virksomheden er i en positiv udvikling, søger vi nu en Økonomichef med helikopterperspektiv kombineret med lysten og evnen til også at arbejde hands-on med virksomhedens økonomi.

Dine opgaver og funktionsområder: Kan du både smøge ærmerne op og tænke store tanker?



Som Petrowsky’s nye Økonomichef vil du komme til at arbejde i virksomhedens økonomiafdeling med afsæt i hovedkontoret i Vejle, som tæller over 30 engagerede teknikere, montører og administrativt personale. Du vil få ledelsen af et team på to medarbejdere på kontoret i Vejle.

Vi leder efter dig, som kan tage aktivt del i forretningen – herunder ikke blot se på tallene men analysere og komme med løsninger til, hvordan Petrowsky kan udvikle sig og optimere forretningen. Som medlem af ledergruppen og med reference til den administrerende direktør vil du sidde med det overordnede ansvar for virksomhedens økonomistyring, og du vil indgå i tæt daglig dialog med direktøren i forbindelse med at omsætte strategier og planer i et samlet økonomisk overblik.

Med dine evner og erfaring vil du styrke og udvikle virksomhedens økonomifunktion ved effektiv økonomistyring, herunder budgetopfølgning, controlling, likviditetsstyring, optimering af forretningsgange og processer samt ved udarbejdelse af måneds- og årsrapporter og ikke mindst ad-hoc rapporteringer.

Du skal således trives med et bredt arbejdsområde, hvor du både skal kunne ”smøge ærmerne op” og ”tænke store tanker”, da du i løbet af din arbejdsdag både skal kunne udføre bogføring og agere sparringspartner for direktion og bestyrelse. Du sørger for, at tingene bliver gjort samtidig med, at du træder til med en valid rapport om virksomhedens tilstand – både når den efterspørges og på eget initiativ. Du er helt naturligt den daglige kontakt ud af huset i forhold til bank, revisor, forsikringsselskab m.m.

Dit alsidige og brede ansvarsområde, omfatter også:

  • Generel optimering af processer og arbejdsgange
  • Aktiv sparringspartner for ledelsen, projektledere og medarbejdere
  • At udfordre samarbejdspartnere så Petrowsky får den optimale løsning til glæde for kunderne
  • Generel analyse og målstyring på det økonomiske område.

Din faglige og personlige profil: Er du en selvstændig personlighed, der kan motivere og skabe resultater?



Det forventes, at du har baggrund i en relevant teoretisk uddannelse, på cand.merc. eller HD-niveau, der bl.a. giver dig en detaljeret indsigt i diverse modeller inden for økonomistyring, regnskab, controlling og rapportering. Du har en solid praktisk erfaring med opbygning og vedligeholdelse af en regnskabs- og økonomifunktion, gerne - men ikke nødvendigvis - fra en teknisk orienteret servicevirksomhed. Samlet set er det din erfaring og din evne til at sætte dig ind i en virksomheds aktiviteter og nøglefaktorer, der vægter højest.

Som person er du typen, der kan tage initiativ, og som arbejder systematisk og kvalitetsbevidst med opgaverne. Du formår at sætte dig ind i komplekse opgaver på forholdsvis kort tid og kan begå dig blandt forskellige mennesketyper. Dine to medarbejdere får en nærværende og tillidsskabende leder, der forstår vigtigheden af at samarbejde for i sidste ende at skabe en god oplevelse for virksomhedens kunder.

Vi leder efter dig, som:

  • Har erfaring som økonomichef eller regnskabschef, herunder erfaring med ledelse af et mindre team.
  • Har en grundlæggende erfaring med årsafslutning til revisor.
  • Har solid erfaring i at analysere et drifts- og projektregnskab og vurdere en balance.
  • Selvstændigt kan tage initiativ på baggrund af de økonomiske analyser
  • Er struktureret og løsningsorienteret med et godt overblik.
  • Har stærke kommunikative kompetencer og har let ved at indgå i dialog med kolleger og samarbejdspartnere.
  • Er stabil og selvstændig, trives godt i et uformelt miljø og arbejder effektivt med frihed under ansvar.

Det er afgørende, at du har en praktisk tilgang til tingene og er med til at udføre opgaverne. Vi forventer desuden, at du som person er tillidsvækkende og god til at skabe relationer. Du motiveres af at skabe resultater og formår at motivere dine omgivelser således, at I sammen når jeres målsætninger. Du er lyttende og kan træffe afgørelser, hvor det er nødvendigt. Vi ser gerne, at du er superbruger på BI løsninger. Regnskabssystemet, der anvendes i dag, er E-conomic.

Du vil få en spændende og altid varieret hverdag, attraktive arbejdsforhold, et stærkt kollegialt sammenhold, en attraktiv lønpakke og en god sundhedsforsikring. Så har du lyst til at være med til at udvikle en ambitiøs virksomhed i vækst, så er dette måske noget for dig.

Tiltrædelse: Vi venter gerne på den helt rette kandidat.

Interesseret?



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Vejle
  • Fredag den 30. juni 2023

Lignende jobs

  • Økonomichef (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetI denne stilling kommer du til at blive en del af en organisation, hvor du vil indgå i finansteamet sammen med en [xxxxx] kollega. Her bliver din primære rolle at løse de daglige økonomi..
    • Økonomichef
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Kolding

    Vores kunde er en velkonsolideret virksomhed, der udvikler, producerer og sælger egne produkter i hele verden. Virksomheden ønsker at være anonym i den indledende proces, men det kan oplyses at den..
    • Økonomichef
    • Kolding
    Få mere info
  • Økonomichef i Vejle

    Vi søger en dygtig og erfaren regnskabsansvarlig/regnskabschef til en veletableret produktionsvirksomhed beliggende i Vejle Syd. Virksomheden, der ønsker at bevare sin anonymitet, har omkring 25 de..
    • Økonomichef
    • Vejle
    Få mere info
  • Økonomichef i Sydjylland

    Forretningsorienteret CFOMed reference til virksomhedens CEO søger vi en erfaren, forretningsorienteret CFO. Der er tale om en veldrevet og meget velrenommeret ejerledet, international virksomhed..
    • Økonomichef
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1