Project Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Vi har travlt i projektafdelingen og er på udkig efter en dygtig og erfaren Project Manager. Hos os får du en særlig mulighed for at følge dit projekt fra design til samlingen i fabrikken og igangsætning hos vores kunder. Hvis du synes, at det lyder som en spændende mulighed, så læs videre!

Teamet

Du bliver en del af projektafdelingen som består af 11 dygtige og engagerede projektledere. Der er godt humør i teamet, vi tager ansvar og støtter hinanden. Du vil referere til Head of Projects.

Jobbet

Som Project Manager håndterer du flere projekter ad gangen og af forskellige størrelser og omfang. Du får ansvar for projektet, fra kontrakten underskrives og til kunden skriver under på overdragelsen af udstyret og garantiperioden starter. Du bliver ansvarlig for, i samarbejde med firmaets øvrige afdelinger, at projektet lever op til kontraktens indhold, at det bygges og leveres inden for de finansielle rammer samt at projektet udføres inden for den givne tidsramme.

Om dig

Som Project Manager arbejder du struktureret og udviser stor beslutningsdygtighed. Du tænker langsigtet og er god til at håndtere komplekse projekter, ligesom du har sans for de kritiske detaljer uden at miste overblikket. Du trives i en hverdag, hvor der ikke altid kan planlægges ned til mindste detalje. Derfor er det vigtigt, at du har en fokuseret indstilling og et godt humør, også når der er modvind. Som person er du imødekommende og serviceminded og tænker på, hvordan kontakten til kunden udleves så vores kundeforhold udvikles gennem projektets afvikling. Udover dette besidder du evnen til at kommunikere og videreformidle opgaver og viden. Du har en initiativrig og optimistisk tilgang til dine opgaver og omgivelser, som er med til at skabe engagement for projektet hos de involverede kollegaer.

Dine faglige kvalifikationer

• 3-5 års erfaring med projektledelse - du formår at være ansvarlig for store projekter af teknisk karakter og høj kompleksitet med mange forskellige interessenter inden for forskellige fagområder

• En relevant projektlederuddannelse

• gode kommunikative evner og taler og skriver flydende på dansk og engelsk

• arbejdet med LEAN og har en god forståelse for det, dog ikke et krav

• gerne erfaring med Microsoft Dynamics AX

Vi tilbyder

Du bliver en del af en veletableret, dansk, familieejet eksportvirksomhed, hvor relationerne vægtes højt. Kulturen i Aasted er kendetegnet af, at vi alle er motiverede og stolte af det, vi laver, hvilket skaber et solidt sammenhold og engagement. Vi har en åben, ærlig og direkte tone og gør en dyd ud af at opføre os ordentligt i alt, hvad vi foretager os.

Vi stræber kontinuerligt mod en inkluderende og fleksibel arbejdsplads med lige udviklingsmuligheder for alle vores medarbejdere. Vi tilbyder hjemmearbejde, attraktiv barselsordning, sociale arrangementer og en sund kantine ved Meyers Kantine.

Vi ser frem til at høre fra dig

Vi afholder samtaler løbende, så send allerede nu din ansøgning og dit cv.

Vi opfordrer derfor alle uanset køn og etnicitet, samt seksuel, politisk og kulturel orientering til at søge job hos os.

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Projects, Christian Gram på tlf. 42 71 90 04 eller HR Business Partner Camilla Brandstrup 44 34 81 93

Aasted – en dansk pioner

Aasted har i mere end 100 år været markedsleder inden for udstyr og anlæg til chokoladeproduktion i hele verden. I porteføljen af kunder er både mindre, lokale virksomheder og flere af verdens største globale FMCG-spillere.

Vi er på en konstant rejse motiveret af en nysgerrighed, der har gjort os i stand til at retænke, hvad der hidtil har været kendt inden for chokoladeproduktion. Vi sætter spørgsmålstegn ved det umulige – og gør det muligt. Vi lancerer konstant en lang række banebrydende og patenterede løsninger til vores kunder og bidrager tik, at hver enkelt opnår deres unikke vision.

I Aasted er vi mere end 350 mennesker, der gennem passion, erfaring og ekspertise nytænker status quo.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Farum
  • Torsdag den 31. august 2023

Lignende jobs